Muntenia News | Homepage

Universitatea Alexandria participă la un turneu internațional de minifotbal

👤Scris de Gica Petrescu 🕔13.Ian 2017 Citit de 600 ori Sursa: LIBERINTELEORMAN

Distribuie

universitateaÎn perioada 28-29 ianuarie, în sala din localitatea ilfoveană Chiajna, se va disputa un turneu internațional de fotbal în sală (se va juca în sistem 5+1), la care participă 8 echipe din România, Elveția, Austria și Danemarca. Printre echipele participante se numără și echipa reprezentativă a județului nostru, C.S. Universitatea Alexandria, ocupanta primului loc în Liga I de fotbal feminin.  

Cele 8 echipe sunt împărțite în două grupe după cum urmează: Grupa A: Navobi Iași (locul III în Super Ligă), C.S. Universitatea Alexandria, Vejle Boldklub (vicecampioana Danemarcei), St. Poelten (Campioana Austriei);

Grupa B: Olimpia Cluj (campioana României), ASA Târgu Mureș (vicecampioana României), Fortuna Hjorring (campioana Danemarcei), FC Basel (campioana Elveției).

Programul turneului va fi următorul:

  • în data de 28 ianuarie se vor disputa meciurile din ambele grupe începând cu ora 13.00, atunci când Universitatea Alexandria va întâlni în meciul de deschidere pe Navobi Iași.
  • În data de 29 ianuarie se vor disputa jocurile de clasament, finala mică și finala mare.

Înainte de acest turneu, echipa alexăndreană se va reuni pe data de 23 ianuarie la Liceul Tehnologic nr. 1 Alexandria în vederea începerii pregătirii pentru returul campionatului. În perioada 2 – 10 februarie, sportivele antrenate de Călin Pistolea intră într-un program de pregătire cu câte două antrenamente pe zi, urmând ca după această perioadă să-și continue antrenamentele și să desfășoare și o serie de meciuri amicale până la începerea sezonului de primăvară, în data de 5 martie.

Până acum, Universitatea a transferat-o pe Cristina Sandu, o jucătoare cu experiență care în trecut a mai evoluat pentru această echipă, dar și pentru echipe precum Olimpia Cluj și ASA Târgu Mureș.

Începând cu 1 februarie, CS Universitatea Alexandria organizează selecții de junioare cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 ani. Fetele cărora le place să joace fotbal au posibilitatea de a practica acest sport alături de alte fete care au descoperit această ramură a sportului de ceva vreme. Pentru informații puteți accesa pagina de facebook: CS Universitatea Alexandria sau relații la numărul de telefon: 0741063489 antrenor – Călin Pistolea.

Articole Similare

Sportivii de la CSS ALEXANDRIA – JUDO, rezultate bune la ,,Olympus Judo Tournament’’ LITOHORO-GRECIA

DistribuieÎn perioada 6-10 aprilie 2017, tinerii sportivi alexăndreni, membri ai C.S.S. Alexandria – Judo, împreună

Universitatea Alexandria învinge în deplasarea de la Craiova

DistribuieSâmbătă, Universitatea Alexandria s-a deplasat în localitatea doljeană Ișalnița pentru a disputa meciul, din etapa

Meci de fotbal caritabil. Fetele de la Universitatea Alexandria au jucat pentru copiii de la Trivalea Moșteni

Meci de fotbal caritabil. Fetele de la Universitatea Alexandria au jucat pentru copiii de la Trivalea Moșteni

DistribuieMonica Vasilescu În această perioadă, cu toții suntem cuprinși de farmecul Paștelui și al activităților ocazionate

MIYAMOTO MUSASHI DOJO Alexandria, rezultate remarcabile la Campionatul Național de Karate – Do Shotokan

MIYAMOTO MUSASHI DOJO Alexandria, rezultate remarcabile la Campionatul Național de Karate – Do Shotokan

DistribuieMonica Vasilescu La sfârșitul săptămânii trecute, karatiști din toată țara, printre care și câțiva de la

Două victorii în primele două meciuri ale sezonului pentru Universitatea Alexandria

Două victorii în primele două meciuri ale sezonului pentru Universitatea Alexandria

DistribuieÎn săptămâna recent încheiată, Universitatea Alexandria a disputat două meciuri importante pentru startul sezonului de