Muntenia News | Homepage

Două victorii în primele două meciuri ale sezonului pentru Universitatea Alexandria

👤Scris de Ioana Popescu 🕔15.Mar 2017 Citit de 462 ori Sursa: LIBERINTELEORMAN

Distribuie

În săptămâna recent încheiată, Universitatea Alexandria a disputat două meciuri importante pentru startul sezonului de primăvara: primul în Cupa României, miercuri, 8 martie, împotriva echipei de Superligă, C.S. Real Craiova, de care a trecut cu scorul de 7-6 după executarea loviturilor de pedeapsă; iar pentru al doilea meci, fetele lui Călin Pistolea s-au deplasat la Galați pentru a se confrunta cu Universitatea din localitatea de pe malul Dunării, într-un meci care s-a încheiat cu victoria clară a alexăndrencelor cu scorul de 6-1 prin golurile marcate de Cristina Sandu 2, Cristina Tudorache 2, Iulia Săvescu și Silvia Necula.

După victoria obținută în primul meci, contra fetelor din Craiova, fetele antrenate de Călin Pistolea s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal feminin, urmând să întâlnească pe 29 martie, pe stadionul Municipal din Alexandria, pe CSS Târgoviște, formație ce activează în Superliga de fotbal feminin.

În urma victoriei din deplasarea de la Galați, alexăndrencele s-au distanțat la 9 puncte de urmăritoarele Selena Constanța și de Armonia Fălticeni, cele două disputând  meciul direct pe terenul din Fălticeni, victorioasă fiind echipa din Constanța cu scorul de 2-0. Astfel, în urma etapei cu numărul 8, Universitatea Alexandria a acumulat un număr de 24 de puncte, fiind urmată de Selena Constanța și de Armonia Fălticeni cu câte 15 puncte. Următoarea etapă, liderul seriei I din Liga I va primi vizita echipei Măgura Bacău, în data de 2 aprilie, meciul urmând să se dispute tot pe stadionul Municipal din Alexandria.

Față de primul meci, cel cu Craiova, antrenorul Călin Pistolea a efectuat trei modificări în primul 11 la meciul din deplasare de la Galați.

Echipa folosită la meciul cu Craiova: Georgiana Seceanu, Georgiana Gologan, Oana Dumitrache, Patricia Jderu, Otilia Durlă, Andreea Diță, Cristina Tudorache, Iulia Săvescu, Andra Olaru, Florina Chiar, Silvia Necula. Au mai intrat: Cristina Sandu, Ana Boldeiu

Echipa folosită în meciul de la Galați: Georgiana Seceanu, Georgiana Gologan, Oana Dumitrache, Iulia Iorgoni, Ana Boldeiu, Andreea Diță, Cristina Tudorache, Otilia Durlă, Andra Olaru, Cristina Sandu, Iulia Săvescu. Au mai intrat: Patricia Jderu, Denisa Geaptar, Silvia Necula.

La sfârșitul acestei săptămâni, va debuta și echipa de junioare a clubului Universitatea în Campionatul Național de junioare U 15, împotriva echipei CSS Sinaia. Meciul se va disputa pe terenul de la Liceul Tehnologic nr.1 Alexandria, sâmbătă cu începere de la ora 11:00.

Articole Similare

Sportivii de la CSS ALEXANDRIA – JUDO, rezultate bune la ,,Olympus Judo Tournament’’ LITOHORO-GRECIA

DistribuieÎn perioada 6-10 aprilie 2017, tinerii sportivi alexăndreni, membri ai C.S.S. Alexandria – Judo, împreună

Universitatea Alexandria învinge în deplasarea de la Craiova

DistribuieSâmbătă, Universitatea Alexandria s-a deplasat în localitatea doljeană Ișalnița pentru a disputa meciul, din etapa

Meci de fotbal caritabil. Fetele de la Universitatea Alexandria au jucat pentru copiii de la Trivalea Moșteni

Meci de fotbal caritabil. Fetele de la Universitatea Alexandria au jucat pentru copiii de la Trivalea Moșteni

DistribuieMonica Vasilescu În această perioadă, cu toții suntem cuprinși de farmecul Paștelui și al activităților ocazionate

MIYAMOTO MUSASHI DOJO Alexandria, rezultate remarcabile la Campionatul Național de Karate – Do Shotokan

MIYAMOTO MUSASHI DOJO Alexandria, rezultate remarcabile la Campionatul Național de Karate – Do Shotokan

DistribuieMonica Vasilescu La sfârșitul săptămânii trecute, karatiști din toată țara, printre care și câțiva de la

Universitatea Alexandria a obținut locul IV la turneul național de futsal

Universitatea Alexandria a obținut locul IV la turneul național de futsal

DistribuieÎn perioada 18-19 februarie, a avut loc, în localitatea Odorheiul Secuiesc, primul turneu național de