Muntenia News | Homepage

Cei mai buni sportivi ai anului 2017 au fost evidențiați la Gala Sportului Teleormănean

👤Scris de David Dumitrescu 🕔11.Mar 2018 Citit de 261 ori Sursa: LIBERINTELEORMAN

Distribuie

A devenit deja o tradiție ca, în preajma sărbătorilor de iarnă, marea familie a sportului teleormănean să se reunească pentru ceea ce înseamnă evenimentul de concluzie al sezonului, Gala Sportului Teleormănean.

Acest eveniment strânge, în fiecare an, crema sportului din județ, amfitrion fiind Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Teleorman, instituție condusă de Mariana Mitran, care a contabilizat toate performanțele de peste an ale sportivilor teleormăneni. Anul acesta, întrunirea a avut loc în noua Sală a Sporturilor din Alexandria, pe 19 decembrie, cu începere de la ora 17.00.

Pe locurile destinate campionilor s-au așezat, la sporturi neolimpice, Horia Paul Şchiopu – culturism – medalia de aur la categoria – Junior Men’s Physique până în 178 cm (CST Alexandria), Florina Chiar – fotbal tenis  – cinci medalii de aur la Campionatului European de Fotbal Tenis (Viitorul 003 Alexandria), iar la sporturi olimpice: Ionuţ Nicolaescu – caiac (CSS Alexandria), Rebeca Puran – tir (CST Alexandria), Iulian Bărbulescu – caiac (CSS Alexandria). Artele marţiale au adus medaliați precum: Ana Maria Mavru (Atac Roşiorii de Vede), Magdalena Şerban (Kanazawa) şi Alexandru Olteanu (Atac Roşiorii de Vede). În fața publicului au fost recunoscute și rezultatele bune ale unor echipe, printre care baschet feminin juvenil şi handbal pe plajă – juniori, de la CSS Alexandria. Pentru prima dată Direcția Județeană de Sport și Tineret a remarcat ca atare rezultatele obținute de campionul mondial la lupte Attila Szabo, care câștigă medalii pentru Teleorman de cinci ani: 2013 – Sarajevo – argint și bronz, 2014 – Belgrad – 2 medalii de bronz, 2015 – Atena – 2 medalii de aur (2015 – dublu campion mondial), 2016 – aur în Finlanda, la Seinajoki, și bronz în Polonia, la Walbrzych, 2017 – Plovdiv – Bulgaria aur și argint. Dintre sportivii de performanță nu a lipsit Magda Dudeanu, una dintre cele mai bune trăgătoare la tir pistol și aer comprimat, prezentă pe podiumul campionatelor naționale și europene de peste 20 de ani. Între momentele de premiere, spectatorii au fost delectați cu dansurile de excepție ale micuților dansatori de la „Domo Dance” şi „Sibba”. La final, baschetbalistele de la CST, antrenate de Toma Vrânceanu, au interpretat un colind în contextul perioadei tradițiilor românești.

Articole Similare

Fotbalul feminin alexăndrean, fără înfrângere în ultimul weekend al lunii aprilie

Fotbalul feminin alexăndrean, fără înfrângere în ultimul weekend al lunii aprilie

DistribuieDupă ce duminică, 29 aprilie 2018, echipa de senioare a clubului Universitatea Alexandria a obținut

Două jucătoare de la Universitatea Alexandria, convocate la naționala U 16

Două jucătoare de la Universitatea Alexandria, convocate la naționala U 16

DistribuieUniversitatea Alexandria este o echipă care are în componență multe fete tinere. După evoluțiile din

Universitatea Alexandria a câștigat pe teren propriu

Universitatea Alexandria a câștigat pe teren propriu

DistribuieÎn weekend-ul recent încheiat, Universitatea Alexandria a întâlnit pe teren propriu echipa bucureșteană – Fair

Demonstrație de judo marca ABC Judo Tradițional Alexandria

Demonstrație de judo marca ABC Judo Tradițional Alexandria

DistribuieMonica Vasilescu Luni, de la ora 16.00, în Pădurea Vedea din Alexandria va avea loc o

Fotbalul feminin se dezvoltă în judeţul Teleorman

Fotbalul feminin se dezvoltă în judeţul Teleorman

DistribuieCu ocazia sărbătoririi Zilei Copilului, AJF Teleorman împreună cu CS Universitatea Alexandria şi ISJ Teleorman