Muntenia News | Homepage

Cei mai buni sportivi ai anului 2017 au fost evidențiați la Gala Sportului Teleormănean

👤Scris de David Dumitrescu 🕔11.Mar 2018 Citit de 67 ori Sursa: LIBERINTELEORMAN

Distribuie

A devenit deja o tradiție ca, în preajma sărbătorilor de iarnă, marea familie a sportului teleormănean să se reunească pentru ceea ce înseamnă evenimentul de concluzie al sezonului, Gala Sportului Teleormănean.

Acest eveniment strânge, în fiecare an, crema sportului din județ, amfitrion fiind Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Teleorman, instituție condusă de Mariana Mitran, care a contabilizat toate performanțele de peste an ale sportivilor teleormăneni. Anul acesta, întrunirea a avut loc în noua Sală a Sporturilor din Alexandria, pe 19 decembrie, cu începere de la ora 17.00.

Pe locurile destinate campionilor s-au așezat, la sporturi neolimpice, Horia Paul Şchiopu – culturism – medalia de aur la categoria – Junior Men’s Physique până în 178 cm (CST Alexandria), Florina Chiar – fotbal tenis  – cinci medalii de aur la Campionatului European de Fotbal Tenis (Viitorul 003 Alexandria), iar la sporturi olimpice: Ionuţ Nicolaescu – caiac (CSS Alexandria), Rebeca Puran – tir (CST Alexandria), Iulian Bărbulescu – caiac (CSS Alexandria). Artele marţiale au adus medaliați precum: Ana Maria Mavru (Atac Roşiorii de Vede), Magdalena Şerban (Kanazawa) şi Alexandru Olteanu (Atac Roşiorii de Vede). În fața publicului au fost recunoscute și rezultatele bune ale unor echipe, printre care baschet feminin juvenil şi handbal pe plajă – juniori, de la CSS Alexandria. Pentru prima dată Direcția Județeană de Sport și Tineret a remarcat ca atare rezultatele obținute de campionul mondial la lupte Attila Szabo, care câștigă medalii pentru Teleorman de cinci ani: 2013 – Sarajevo – argint și bronz, 2014 – Belgrad – 2 medalii de bronz, 2015 – Atena – 2 medalii de aur (2015 – dublu campion mondial), 2016 – aur în Finlanda, la Seinajoki, și bronz în Polonia, la Walbrzych, 2017 – Plovdiv – Bulgaria aur și argint. Dintre sportivii de performanță nu a lipsit Magda Dudeanu, una dintre cele mai bune trăgătoare la tir pistol și aer comprimat, prezentă pe podiumul campionatelor naționale și europene de peste 20 de ani. Între momentele de premiere, spectatorii au fost delectați cu dansurile de excepție ale micuților dansatori de la „Domo Dance” şi „Sibba”. La final, baschetbalistele de la CST, antrenate de Toma Vrânceanu, au interpretat un colind în contextul perioadei tradițiilor românești.

Articole Similare

Jucătoarele Universității Alexandria, convocate la loturile naționale de junioare

Jucătoarele Universității Alexandria, convocate la loturile naționale de junioare

DistribuieClubul alexandrean are si motive de bucurie, pe adresa clubului venind convocari pentru 3 sportive, acestea

Cupa de iarnă – fotbal feminin U 12

Cupa de iarnă – fotbal feminin U 12

DistribuieIn ultimul timp fotbalul feminin se dezvolta in judetul Teleorman. Astfel in week-endul recent incheiat,

Alexandria a respirat baschet la meciul cu ungurii

Alexandria a respirat baschet la meciul cu ungurii

DistribuieMonica Vasilescu Sâmbătă seara, echipa locală de baschet feminin a avut parte de o atmosferă superbă

Universitatea Alexandria a început pregătirea pentru retur

Universitatea Alexandria a început pregătirea pentru retur

Distribuie Luni, 22.01.2018, a avut loc reunirea lotului, la Liceul Tehnologic nr.1 Alexandria, echipei de fotbal

Fotbal feminin – Cupa Speranţelor

Fotbal feminin – Cupa Speranţelor

Distribuie Vineri, 02.02.2018, în sala de sport a Liceului Tehnologic ”Anghel Saligny” Roşiorii de Vede, s-a