Muntenia News | Homepage

Alexandria a respirat baschet la meciul cu ungurii

👤Scris de Crina 🕔11.Mar 2018 Citit de 255 ori Sursa: LIBERINTELEORMAN

Distribuie

Monica Vasilescu

Sâmbătă seara, echipa locală de baschet feminin a avut parte de o atmosferă superbă la meciul cu ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, desfășurat la Sala Polivalentă din Alexandria. Cu măsuri de securitate sporite, meciul din etapa a XIII-a a Ligii Naţionale de baschet feminin a fost unul fulminant, urmărit cu inima strânsă de către spectatorii care au umplut sala, însă, din păcate, fetele de la CSBT Alexandria nu au rămas la fel de puternice din punct de vedere mental precum adversarele. A fost o partidă grea, în care fetele din echipa campioană s-au mobilizat exemplar, dar alexăndrencele le-au ținut piept și au reuşit să se ridice la nivelul de intensitate necesar, luptând extraordinar. Cu toată încordarea și jocul de la egal la egal, baschetbalistele noastre nu au reușit o victorie în meciul cu Sf. Gheorghe. La pauză, reprezentantele județului Covasna aveau șase puncte avantaj, scorul final fiind 64 – 80.

Meciul s-a desfășurat în faţa unei asistenţe electrizante, la spectacolul din tribune a participat un contingent numeros de teleormăneni, atmosfera fiind una demnă de o echipă din Liga I. De neignorat a fost și spectacolul pus în scenă de fanaticii suporteri ai echipei ungurești, în scandările cărora nu s-a auzit o boabă de limba română. De aici a pornit un ”război” al steagurilor, cei care simt românește au fluturat însemne naționale și au strigat tare: ”România”.

Cu această atmosferă tensionată între Ținutul Secuiesc și ținutul care se mândrește cu o echipă de baschet frumoasă, în Alexandria sportul cu mingea la coș a fost rege ieri și așa ar trebui să fie mereu, fiindcă, pe lângă pregătirea meciului din punct de vedere tehnic, echipa are nevoie și de pasiunea suporterilor în tribună, dar și de susținere financiară, dar asta este altă poveste pe care o vom detalia cândva. Până atunci, sperăm că acest sport va avea la fel de mulți fani și la meciurile viitoare, pentru că baschetul este unul dintre cele mai bune modalităţi de educaţie sportivă, iar CSBT Alexandria a demonstrat că merită susținerea tuturor.

Articole Similare

Fotbalul feminin alexăndrean, fără înfrângere în ultimul weekend al lunii aprilie

Fotbalul feminin alexăndrean, fără înfrângere în ultimul weekend al lunii aprilie

DistribuieDupă ce duminică, 29 aprilie 2018, echipa de senioare a clubului Universitatea Alexandria a obținut

Două jucătoare de la Universitatea Alexandria, convocate la naționala U 16

Două jucătoare de la Universitatea Alexandria, convocate la naționala U 16

DistribuieUniversitatea Alexandria este o echipă care are în componență multe fete tinere. După evoluțiile din

Universitatea Alexandria a câștigat pe teren propriu

Universitatea Alexandria a câștigat pe teren propriu

DistribuieÎn weekend-ul recent încheiat, Universitatea Alexandria a întâlnit pe teren propriu echipa bucureșteană – Fair

Demonstrație de judo marca ABC Judo Tradițional Alexandria

Demonstrație de judo marca ABC Judo Tradițional Alexandria

DistribuieMonica Vasilescu Luni, de la ora 16.00, în Pădurea Vedea din Alexandria va avea loc o

Fotbalul feminin se dezvoltă în judeţul Teleorman

Fotbalul feminin se dezvoltă în judeţul Teleorman

DistribuieCu ocazia sărbătoririi Zilei Copilului, AJF Teleorman împreună cu CS Universitatea Alexandria şi ISJ Teleorman