Muntenia News | Homepage

Seară de dialoguri la Alexandria. Cotidianul & Fundația Alexandrion, despre presă și performanță în sport și business

👤Scris de Gica Petrescu 🕔02.Mai 2017 Citit de 226 ori Sursa: LIBERINTELEORMAN

Distribuie

Ziarul Cotidianul și Fundația Alexandrion continuă seria evenimentelor în țară, o serie de dialoguri care aduc față în față performeri locali, județeni, naționali și internaționali din domenii diferite. Pledând pentru performanță în business, cultură și sport, întâlnirile dau ocazia unor discuții libere în jurul subiectelor de interes pe plan local și nu numai.

“De la reapariția pe hârtie a ziarului Cotidianul, ne-am întors la o formulă de manifestare extrem de cunoscută în istoria presei românești: întâlnirile cu cititorii. Într-o relație specială pe care o avem cu Fundația Alexandrion, am început întâlniri cu personalități importante ale culturii și economiei române, unde vrem să punem față în față campioni, performeri, oameni de seamă ai culturii, businessului si politicii românești cu localnicii din Alexandria. Aici ne-am dori să punem sămânța acestor dezbateri” povestește Cornel Nistorescu, directorul ziarului Cotidianul, și moderatorul acestei serii de evenimente.

După evenimentele din București, Timișoara, Ploiești, Buzău, presa și performanța sunt dezbătute și la Alexandria, joi, 27 aprilie 2017. Subiecte precum: sansele dezvoltării accelerate într-un oraș mediu, metodele de gestionare a confruntărilor cu instituțiile statului, resursele de progres în domeniul presei clasice și în media electronică, cum pot fi descoperite și promovate valorile în sport; vor fi dezbătute de catre invitații speciali ai serii și de către public.

Alături de invitații serii, Andrei Grigorescu, Coordonator regional  Întreprinderi Mici și Mijlocii – Bancpost, artistul plastic Ștefan Râmniceanu, Ana Maria Brânză, campioană olimpică a echipei feminine naționale de spadă, Răzvan Vasile, director comercial Grupul Alexandrion, Valentin Popescu, director marketing Grupul Alexandrion, se va povesti si despre performanță, artă, creditare, despre  proiecte de viitor si vor fi căutate soluții pentru o Românie prosperă.

De asemenea, organizatorii și-au asumat promovarea educației sportive, dar și analiza practicilor de responsabilitate corporatistă din mediul românesc de afaceri și a problemelor cu care se confruntă mediul de business din regiune.

Articole Similare

Post cu dedicație la Primăria Alexandria. Directorul Transloc, Mihaela Radu, își trimite fiica pe postul de consilier în achiziții?

Post cu dedicație la Primăria Alexandria. Directorul Transloc, Mihaela Radu, își trimite fiica pe postul de consilier în achiziții?

DistribuieCarmen Dumitrescu La Primăria Alexandria se întâmplă în fiecare zi lucruri interesante. Din păcate, nu le

PNL Teleorman și-a luat președintele înapoi

DistribuieMonica Vasilescu Multe cârcoteli s-au consumat pe seama alegerii conducerii PNL Teleorman și nenumărate nemulțumiri au

Comisia Europeană și Factual încearcă să reabiliteze adevărul în „epoca post-adevăr”. Cum ne protejăm de știrile false, de dezinformare…

DistribuieCarmen Dumitrescu Într-o vreme în care internetul face regulile jocului, e foarte greu pentru consumatorul de

Curtea Supremă a amânat, din nou, cauza lui Dragnea

DistribuieMonica Vasilescu Ieri, Liviu Dragnea s-a prezentat, din nou, la Înalta Curte de Casație și Justiție

Nicăieri ca-n Teleorman! Primăria Alexandria caută consilier în resurse umane, specializat în medicină veterinară!

Nicăieri ca-n Teleorman! Primăria Alexandria caută consilier în resurse umane, specializat în medicină veterinară!

DistribuieCarmen Dumitrescu Nu, că e frumos în Teleorman! Aici totul pare a fi croit după reguli