Muntenia News | Homepage

Pentru alegerile europarlamentare, si-au depus candidaturile: 15 formatiuni politice si 11 candidati independenti

👤Scris de Georgiana Matei 🕔01.Apr 2014 Citit de 310 ori Sursa: ZIARULMARA

Avantajele enorme din punct de vedere financiar de care beneficiaza europarlamentarii au facut ca in cursa electorala din data de 25 mai 2014 pentru ocuparea celor 32 de locuri ale Romaniei din Parlamentul European sa se inscrie nu mai putin de 14 formatiuni politice si 11 candidati independenti, conform datelor furnizate de Biroul Electoral Central, in baza candidaturilor depuse pana la termenul limita, 26 martie a.c. Astfel, la Biroul Electoral Central si-au depus candidaturile pentru alegerile europarlamentare urmatoarele formatiuni politice: Alianta Electorala PSD-UNPR-PC, Partidul Democrat Liberal, Partidul National Liberal, Uniunea Democrata Maghiara din Romania, Partidul Miscarea Populara, Partidul Noua Republica, Partidul National Taranesc Crestin Democrat, Partidul Poporului Dan-Diaconescu, Partidul Dreptatii Sociale, Partidul Ecologist Roman, Alianta Nationala a Agricultor

ilor, Forta Civica, Partidul Verde si Alternativa Socialista si Partidul Romania Mare. Partidul Romania Mare a depus doua liste – una de catre Corneliu Vadim Tudor, iar cealalta de catre Gheorghe Funar, urmand sa fie admisa de catre Biroul Electoral Central lista conducerii legale a PRM stabilita de catre Justitie, in urma procesului existent intre cele doua parti.

Candidatii independenti care si-au depus solicitarile de a fi inscrisi pe buletinele de vot la scrutinul din 25 mai 2014 sunt: Georgiana Corina Ungureanu, Filip Constantin Titian, Adrian Toader, Danut Liga, Vasile Iustuc, Nicolae Toteanu, Paul Purea, Pericle Capsali Iulian, Peter Costea, Mircea Diaconu si Valentin Eugen Daeanu. Probleme in ceea ce priveste admiterea finala pe lista candidatilor independenti sunt deja in cazul lui Mircea Diaconu, impotriva caruia ANI a depus o contestatie. Dintre competitorii independenti pana ieri doar cativa si-au afisat candidaturile si la Biroul Electoral Judetean 36 Teleorman.

Pana pe data de 5 aprilie Biroul Electoral Central va admite sau respinge candidaturile, iar contestatiile vor putea fi depuse pana pe 10 aprilie 2014.

Articole Similare

Dragnea cu țara, Teleormanul cu Nădrag(ul)…

Dragnea cu țara, Teleormanul cu Nădrag(ul)…

DistribuieCarmen Dumitrescu Nu, că e promițător! Pentru Dragnea, adică. Viitorul lui e roz și sună în

Bișnițarii vechi și noi…

Bișnițarii vechi și noi…

DistribuieCarmen Dumitrescu Trăim vremuri în care nimeni nu mai respectă pe nimeni. Jurnalistul nu respectă politicianul,

Strada intră în politică!

Strada intră în politică!

DistribuieVineri, 24 martie 2017, s-au făcut paşi importanţi în vederea apariţiei în scena politică din

Alegeri normale la PNL Turnu Măgurele. Claudiu Crăcea își continuă șefia

Alegeri normale la PNL Turnu Măgurele. Claudiu Crăcea își continuă șefia

DistribuieMonica Vasilescu Așa cum se știe, Partidul Național Liberal organizează alegeri interne, pentru ca membrii de

Teodor Nițulescu: “Eu nu trădez. Mă folosesc de trădători, dar eu personal nu trădez!”

Teodor Nițulescu: “Eu nu trădez. Mă folosesc de trădători, dar eu personal nu trădez!”

DistribuieCarmen Dumitrescu Nițulescu a revenit în politica județeană, acum cu un obiectiv nou: preluarea conducerii PNL.

Cele mai citite