Muntenia News | Homepage

Nicolae Zavera este propus vicepresedinte al CJ Teleorman

👤Scris de Denisa Ionescu 🕔17.Mar 2014 Citit de 391 ori Sursa: ZIARULMARA

Nicolae Zavera este propunerea PSD pentru ocuparea celui de-al doilea post de vicepresedinte al Consiliului Judetean Teleorman. Anuntul a fost facut de vicepremierul Liviu Dragnea. Mai mult decat atat, se pare ca numirea lui Zavera in functia de vicepresedinte va avea loc in viitoarea sedinta a Consiliului Judetean din aceasta luna.

Nicolae Zavera este propunerea PSD pentru intregirea conducerii Consiliului Judetean Teleorman. Postul de vicepresedinte a ramas vacant odata cu plecarea lui Liviu Dragnea in Parlamentul Romaniei si demisia lui Adrian Gadea din functia de vicepresedinte, pentru a putea candida pentru functia de sef al CJ Teleorman.

Desi institutia functioneaza de mai bine de jumatate de an fara un vicepresedinte, conducerea Consiliului Judetean Teleorman este decisa sa nu mai lase lucrurile asa, iar in urmatoare sedinta sa fie ales si cel de-al doilea vicepresedinte.

Acest anunt a fost facut chiar de fostul presedinte al CJ Teleorman, Liviu Dragnea venit in Alexandria in calitate de vicepremier pentru a aviza depunerea juramantului noului prefect al judetului, Carmen Dan.

Acesta a dezvaluit si numele consilierului judetean propus de PSD pentru a ocupa aceasta functie in persoana lui Nicolae Zavera.

Celalalt post de vicepresedinte al CJ Teleorman va fi ocupat, in continuare de Ilie Balan de la PNL.

Articole Similare

Post cu dedicație la Primăria Alexandria. Directorul Transloc, Mihaela Radu, își trimite fiica pe postul de consilier în achiziții?

Post cu dedicație la Primăria Alexandria. Directorul Transloc, Mihaela Radu, își trimite fiica pe postul de consilier în achiziții?

DistribuieCarmen Dumitrescu La Primăria Alexandria se întâmplă în fiecare zi lucruri interesante. Din păcate, nu le

PNL Teleorman și-a luat președintele înapoi

DistribuieMonica Vasilescu Multe cârcoteli s-au consumat pe seama alegerii conducerii PNL Teleorman și nenumărate nemulțumiri au

Comisia Europeană și Factual încearcă să reabiliteze adevărul în „epoca post-adevăr”. Cum ne protejăm de știrile false, de dezinformare…

DistribuieCarmen Dumitrescu Într-o vreme în care internetul face regulile jocului, e foarte greu pentru consumatorul de

Seară de dialoguri la Alexandria. Cotidianul & Fundația Alexandrion, despre presă și performanță în sport și business

DistribuieZiarul Cotidianul și Fundația Alexandrion continuă seria evenimentelor în țară, o serie de dialoguri care

Curtea Supremă a amânat, din nou, cauza lui Dragnea

DistribuieMonica Vasilescu Ieri, Liviu Dragnea s-a prezentat, din nou, la Înalta Curte de Casație și Justiție

Cele mai citite

Cele mai noi stiri