Muntenia News | Homepage

Nicăieri ca-n Teleorman! Primăria Alexandria caută consilier în resurse umane, specializat în medicină veterinară!

👤Scris de Gica Petrescu 🕔02.Mai 2017 Citit de 200 ori Sursa: LIBERINTELEORMAN

Distribuie

Carmen Dumitrescu

Nu, că e frumos în Teleorman! Aici totul pare a fi croit după reguli paradoxale. Dar nu vom începe cu asta, ci vă vom împărtăși vestea bună: Primăria Alexandria face angajări! Și cum în vremurile astea e mai bine să fii bugetar decât… ei bine… orice altceva, vă facem cunoscut faptul că în perioada următoare se vor organiza concursuri de angajare la cea mai importantă instituție publică din Alexandria, și anume, la primărie. Victor Drăgușin anunță pe pagina de Facebook că toți cei care doresc să încerce să devină asistent medical pentru creșă. bucătar, îngrijitor, dar și consilier clasa I, grad profesional debutant – Serviciul Financiar Contabilitate-Compartimentul Achiziții Publice sau, și mai bine!, consilier, clasa I, grad profesional debutant – serviciul Resurse Umane, Juridic-Compartimentul Relații Publice, Proiecte ONG, SSM sunt așteptați să-și depună dosarele și să-și exprime intenția. Totul sună perfect, până când citim condițiile de participare. Nefiind profesioniști într-ale angajărilor, nu vom analiza criteriile aferente fiecărui post scos la concurs, ci doar pe ale celui enumerat la final, în speță, cel de consilier debutant în serviciul Resurse Umane.

Ei bine, dacă privim fără prea multă atenție asupra condițiilor de ocupare ale respectivului job de vis, ne va sări în ochi următoarea idee: doritorul trebuie să fie absolvent de studii superioare, cu licența în medicină veterinară (????), medicină, biologie, chimie… Dincolo de faptul că nu înțelegem prea bine de ce un consilier într-un departament de resurse umane ar trebui să fie as în chimie, ni se pare foarte amuzant că pentru doritor ar fi în regulă chiar și să fie specialist în materie de sănătate animală. Probabil că resursele umane sunt deja bine acoperite în cadrul municipalității, așa că se simte nevoia unei extinderi în domeniul resurselor animale. Urăm, oricum, succes fericiților aspiranți la acest post paradoxal și chiar menționăm foarte clar faptul că noi nu credem că postul e cu dedicație, pe fondul paradoxului descoperit printre condițiile de participare. Credem doar că e foarte amuzant.

Articole Similare

Post cu dedicație la Primăria Alexandria. Directorul Transloc, Mihaela Radu, își trimite fiica pe postul de consilier în achiziții?

DistribuieCarmen Dumitrescu La Primăria Alexandria se întâmplă în fiecare zi lucruri interesante. Din păcate, nu le

PNL Teleorman și-a luat președintele înapoi

DistribuieMonica Vasilescu Multe cârcoteli s-au consumat pe seama alegerii conducerii PNL Teleorman și nenumărate nemulțumiri au

Comisia Europeană și Factual încearcă să reabiliteze adevărul în „epoca post-adevăr”. Cum ne protejăm de știrile false, de dezinformare…

DistribuieCarmen Dumitrescu Într-o vreme în care internetul face regulile jocului, e foarte greu pentru consumatorul de

Seară de dialoguri la Alexandria. Cotidianul & Fundația Alexandrion, despre presă și performanță în sport și business

DistribuieZiarul Cotidianul și Fundația Alexandrion continuă seria evenimentelor în țară, o serie de dialoguri care

Curtea Supremă a amânat, din nou, cauza lui Dragnea

DistribuieMonica Vasilescu Ieri, Liviu Dragnea s-a prezentat, din nou, la Înalta Curte de Casație și Justiție