Muntenia News | Homepage

N-a fost Crin, a fost Orban

👤Scris de David Dumitrescu 🕔01.Apr 2014 Citit de 136 ori Sursa: ZIARULMARA

Dupa ce s-au obisnuit cu opozitia, liderii liberali importanti au inceput sa bata tara in lung si-n lat pentru a stabili impreuna cu organizatiile locale strategia de urmat pentru maximizarea sanselor de a obtine un rezultat de peste 20% la alegerile parlamentare.

Dupa ce sambata seara, 29 martie 2014, s-a intalnit cu liberalii din Vrancea, vicepresedintele Ludovic Orban a facut un tur de forta si a doua zi a sosit in Teleorman, unde s-a intalnit cu o parte a activului liberalilor teleormaneni si cu primari si consilieri locali liberali din zona Alexandria.

Reuniunea s-a desfasurat in comuna in comuna Buzescu, un fief liberal construit de primarul Valentin Traistaru, care pastoreste celebra localitatea de cateva mandate.

Ludovic Orban a recunoscut ca dupa parasirea USL a existat un recul al PNL in sondaje, dar momentul respectiv a fost depasit. Iar daca imediat dupa despartirea de PSD liberalii au inregistrat 10-12% in preferintele electoratului, la ora actuala masuratorile proprii arata 17%, dar cel mai important lucru este trendul ascendent pe care se afla partidul, iar daca in urmatoarele doua luni se va actiona corespunzator se va reveni la procentele pe care le aratau masuratorile din perioadele bune ale partidului.

Ludovic Orban considera ca PNL a mai trecut prin perioadele grele care n-au facut altceva decat sa-l intareasca iar azi partidul are unitate, are vointa, are personalitate iar in aceste conditii pragul de 20% e perfect realizabil, cu conditia ca aceste calitati sa fie puse in valoare in urmatoarele doua luni iar in ziua scrutinului organizatiile locale sa-si puna in valoare intreaga capacitate de mobilizare.

Liberalii teleormaneni sunt decisi sa militeze pentru aceste comandamente, iar daca vor obtine rezultatele cu care ne-au obisnuit in ultimii ani nu vor avea nici o emotie pentru a realiza pragul, la ultimele alegeri scorul liberalilor in Teleorman fiind in jurul a 25%.

Articole Similare

Sunt ales, dar mă (t)ratez – Ce lecții le va da Marin Țole consilierilor județeni?

Sunt ales, dar mă (t)ratez – Ce lecții le va da Marin Țole consilierilor județeni?

Carmen Dumitrescu Unora le place jazz-ul. Altora banii. Şi prea multora… politica. Intrarea în politică, onorabilă

Mandatul subprefectului Alexandru Ceciu a încetat

Mandatul subprefectului Alexandru Ceciu a încetat

Carmen Dumitrescu Se întâmplă schimbări la conducerea județului. Și ele încep, în mod surprinzător, cu poziția

Copiii de la Centrul Social “Sfântul Spiridon” din Negreni au nevoie de sprijinul nostru pentru a primi zilnic o masă caldă

Copiii de la Centrul Social “Sfântul Spiridon” din Negreni au nevoie de sprijinul nostru pentru a primi zilnic o masă caldă

Carmen Dumitrescu În satul Negreni din comuna Tătărăștii de Jos, oamenii trăiesc în sărăcie și neputință.

Timotei Stuparu vrea mandat

Timotei Stuparu vrea mandat

Monica Vasilescu Bârfe: Cunoscătorii politicii din Teleorman se așteaptă să vadă pe listele PSD orice fel

Epopeea presei post-decembriste

Epopeea presei post-decembriste

Cristian Sima Zece tineri jurnaliști, Visau șpagă nouă; Unu-a luat-o și n-a zis… Și-au rămas doar nouă. Nouă bravi deontologi Au