Muntenia News | Homepage

Marin Cune ramane somer de lux?

👤Scris de David Dumitrescu 🕔28.Mar 2014 Citit de 193 ori Sursa: ZIARULMARA

Cineva, poate bine intentionat, s-a jucat cu inima fostului director al Cancelariei Prefectului, anuntand intr-un ziar local ca Marin Cune se va intoarce la prima dragoste, Directia de Sanatate Publica Teleorman.

Un comunicat al institutiei spulbera orice speranta pentru cel care a parasit pamantul sigur al institutiei publice amagit de nisipurile miscatoare ale politicii. Depesa transmisa presei anunta sec ca in cadrul Directiei de Sanatate Publica Teleorman nu exista nici un post liber si chiar daca ar fi, prin declararea neconstitutionala a Ordonantei 77, la acest moment nu se poate organiza un concurs pentru ocuparea lui.

Pentru ca asa cum a tinut sa mentioneze si dr. Maria Mioara Coman, directorul executiv al DSP, ,,daca ar fi un singur post liber, acesta este scos la concurs conform legislatiei in vigoare si nu ar fi ocupat conform principiului „, cum s-a afirmat in articolul incriminat.

In concluzie, cel care a detinut si functia de prefect, e adevarat ,,de la culesul porumbului, la taiatul cocenilor”, cum defineste romanul vremelnicia, va ramane in continuare somer de lux. Daca nu cumva se va decide sa treaca in mediul privat.

Articole Similare

Post cu dedicație la Primăria Alexandria. Directorul Transloc, Mihaela Radu, își trimite fiica pe postul de consilier în achiziții?

DistribuieCarmen Dumitrescu La Primăria Alexandria se întâmplă în fiecare zi lucruri interesante. Din păcate, nu le

PNL Teleorman și-a luat președintele înapoi

DistribuieMonica Vasilescu Multe cârcoteli s-au consumat pe seama alegerii conducerii PNL Teleorman și nenumărate nemulțumiri au

Comisia Europeană și Factual încearcă să reabiliteze adevărul în „epoca post-adevăr”. Cum ne protejăm de știrile false, de dezinformare…

DistribuieCarmen Dumitrescu Într-o vreme în care internetul face regulile jocului, e foarte greu pentru consumatorul de

Seară de dialoguri la Alexandria. Cotidianul & Fundația Alexandrion, despre presă și performanță în sport și business

DistribuieZiarul Cotidianul și Fundația Alexandrion continuă seria evenimentelor în țară, o serie de dialoguri care

Curtea Supremă a amânat, din nou, cauza lui Dragnea

DistribuieMonica Vasilescu Ieri, Liviu Dragnea s-a prezentat, din nou, la Înalta Curte de Casație și Justiție