Muntenia News | Homepage

In sprijinul fermierilor teleormaneni

👤Scris de Denisa Ionescu 🕔28.Mar 2014 Citit de 161 ori Sursa: ZIARULMARA

Angajatii centrului judetean Teleorman al APIA organizeaza o campanie de depunere a cererilor de plata in cadrul masurilor de sprijin pe suprafata. Acesta anunt a fost facut de catre directorul executiv al APIA Teleorman, Mihai Coman in cadrul sedintei Colegiului Prefectural.

Obiectivul general al campaniei de informare a fermierilor care se desfasoara in perioada 17 februarie – 9 iunie 2014 priveste fondurile europene si nationale destinate masurilor de sprijin pe suprafata in anul 2014, precum si la modalitatea de accesare a acestora.

Se pune accent pe informarea eficienta a fermierilor cu privire la aplicatia de identificare online a parcelelor agricole -IPA Online. De asemenea, pentru a usura munca fermierilor, dar si pentru a limita drumurile facute de acestia la sediul APIA s-a luat masura infiintarii unui numar de telefon destinat fermierilor, la care acestia pot solicita informatii cu privire la Campania de primire cereri de plata 2014.

Articole Similare

Post cu dedicație la Primăria Alexandria. Directorul Transloc, Mihaela Radu, își trimite fiica pe postul de consilier în achiziții?

DistribuieCarmen Dumitrescu La Primăria Alexandria se întâmplă în fiecare zi lucruri interesante. Din păcate, nu le

PNL Teleorman și-a luat președintele înapoi

DistribuieMonica Vasilescu Multe cârcoteli s-au consumat pe seama alegerii conducerii PNL Teleorman și nenumărate nemulțumiri au

Comisia Europeană și Factual încearcă să reabiliteze adevărul în „epoca post-adevăr”. Cum ne protejăm de știrile false, de dezinformare…

DistribuieCarmen Dumitrescu Într-o vreme în care internetul face regulile jocului, e foarte greu pentru consumatorul de

Seară de dialoguri la Alexandria. Cotidianul & Fundația Alexandrion, despre presă și performanță în sport și business

DistribuieZiarul Cotidianul și Fundația Alexandrion continuă seria evenimentelor în țară, o serie de dialoguri care

Curtea Supremă a amânat, din nou, cauza lui Dragnea

DistribuieMonica Vasilescu Ieri, Liviu Dragnea s-a prezentat, din nou, la Înalta Curte de Casație și Justiție