Muntenia News | Homepage

Doar liberalii numiti politic ar putea fi schimbati

👤Scris de Denisa Ionescu 🕔17.Mar 2014 Citit de 258 ori Sursa: ZIARULMARA

Directorii liberali ai deconcentratelor teleormanene sunt in pericol de a-si pierde postul. Duminica, dupa ceremonia de instalare a noului prefect, vicepremierul Liviu Dragnea s-a intalnit cu reprezentantii mass-media teleormanene. In cadrul discutiilor a fost abordata si problema directorilor de institutii si sefii de la deconcentrate sustinuti de liberali. Intre acestia numarandu-se si directorii de la Finantele Publice, ITM, Casa de Pensii, APIA.

Liviu Dragnea a ocolit un raspuns direct si n-a facut nici o nominalizare, spunand ca cei care au fost numiti politic vor fi schimbati, dar cei care au ajuns in posturile respective prin concurs, vor ramane pe loc.

Probabil ca seful executiv al PSD era la curent cu declaratiile pe care urma sa le faca si Victor Ponta a doua zi. Ceea ce explica prudenta sa in legatura la scaunele liberalilor din deconcentrate.

Premierul Ponta le-a transmis ieri pesedistilor sa mentina bunele relatii cu PNL la nivel de teritoriu, neexcluzand o refacere a USL dupa 25 mai, cand in functie de rezultatele obtinute la alegerile pentru Parlamentul european, partidele si liderii lor se vor repozitiona.

Asa ca n-ar fi de mirare ca unii dintre reprezentantii liberalilor din Teleorman sa ramana in stand-by.

Articole Similare

Post cu dedicație la Primăria Alexandria. Directorul Transloc, Mihaela Radu, își trimite fiica pe postul de consilier în achiziții?

Post cu dedicație la Primăria Alexandria. Directorul Transloc, Mihaela Radu, își trimite fiica pe postul de consilier în achiziții?

DistribuieCarmen Dumitrescu La Primăria Alexandria se întâmplă în fiecare zi lucruri interesante. Din păcate, nu le

PNL Teleorman și-a luat președintele înapoi

DistribuieMonica Vasilescu Multe cârcoteli s-au consumat pe seama alegerii conducerii PNL Teleorman și nenumărate nemulțumiri au

Comisia Europeană și Factual încearcă să reabiliteze adevărul în „epoca post-adevăr”. Cum ne protejăm de știrile false, de dezinformare…

DistribuieCarmen Dumitrescu Într-o vreme în care internetul face regulile jocului, e foarte greu pentru consumatorul de

Seară de dialoguri la Alexandria. Cotidianul & Fundația Alexandrion, despre presă și performanță în sport și business

DistribuieZiarul Cotidianul și Fundația Alexandrion continuă seria evenimentelor în țară, o serie de dialoguri care

Curtea Supremă a amânat, din nou, cauza lui Dragnea

DistribuieMonica Vasilescu Ieri, Liviu Dragnea s-a prezentat, din nou, la Înalta Curte de Casație și Justiție