Muntenia News | Homepage

Curtea Supremă a amânat, din nou, cauza lui Dragnea

👤Scris de Elena Popa 🕔02.Mai 2017 Citit de 239 ori Sursa: LIBERINTELEORMAN

Distribuie

Monica Vasilescu

Ieri, Liviu Dragnea s-a prezentat, din nou, la Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul privind angajările fictive de la Protecția Copilului Teleorman. La acest termen,  completul de judecată a respins cererile a patru inculpaţi din dosar, de a fi judecaţi prin procedură simplificată. Este vorba despre Ionel Marineci, Adriana Botorogeanu, Anisa Stoica și Gheorghe Nicuşor, care la precedentul termen au dorit să fie judecaţi prin procedura simplificată pentru a beneficia de reducerea pedepselor cu o treime. 

Ei şi-au recunoscut vinovăţia, dar preşedintele completului de judecată a respins cererile lor, astfel încât vor fi judecaţi prin procedura normală și vor beneficia de reducerea cu o treime a pedepsei numai dacă cele declarate se adeveresc la finalul procesului. Următorul termen în proces a fost stabilit pentru data de 23 mai 2017.

Între timp, se așteaptă și pronunțarea Curții Constituționale a României, sesizată de Bombonica ex-Dragnea să explice sintagma prevăzută în Codul Penal la abuzul în serviciu, aceasta neînțelegând ce înseamnă că și-a îndeplinit atribuțiile de serviciu ”în mod defectuos”.

Articole Similare

Post cu dedicație la Primăria Alexandria. Directorul Transloc, Mihaela Radu, își trimite fiica pe postul de consilier în achiziții?

Post cu dedicație la Primăria Alexandria. Directorul Transloc, Mihaela Radu, își trimite fiica pe postul de consilier în achiziții?

DistribuieCarmen Dumitrescu La Primăria Alexandria se întâmplă în fiecare zi lucruri interesante. Din păcate, nu le

PNL Teleorman și-a luat președintele înapoi

DistribuieMonica Vasilescu Multe cârcoteli s-au consumat pe seama alegerii conducerii PNL Teleorman și nenumărate nemulțumiri au

Comisia Europeană și Factual încearcă să reabiliteze adevărul în „epoca post-adevăr”. Cum ne protejăm de știrile false, de dezinformare…

DistribuieCarmen Dumitrescu Într-o vreme în care internetul face regulile jocului, e foarte greu pentru consumatorul de

Seară de dialoguri la Alexandria. Cotidianul & Fundația Alexandrion, despre presă și performanță în sport și business

DistribuieZiarul Cotidianul și Fundația Alexandrion continuă seria evenimentelor în țară, o serie de dialoguri care

Nicăieri ca-n Teleorman! Primăria Alexandria caută consilier în resurse umane, specializat în medicină veterinară!

Nicăieri ca-n Teleorman! Primăria Alexandria caută consilier în resurse umane, specializat în medicină veterinară!

DistribuieCarmen Dumitrescu Nu, că e frumos în Teleorman! Aici totul pare a fi croit după reguli