Muntenia News | Homepage

Ziaristii pistolari

👤Scris de Stefan Pop 🕔25.Mar 2014 Citit de 144 ori Sursa: ZIARULMARA

Jurnalistii teleormaneni au lasat pentru cateva ore pixurile, camerele de filmat si reportofoanele si au aratat ca se pricep la fel de bine sa traga si cu pistolul sau cu pusca.

Poligonul din Alexandria a gazduit Cupa Presei la Tir. Competitia a fost organizata cu ocazia Zilei Politiei Romane. Jurnalistii teleormaneni si-au demonstrat abilitatea de a trage cu pistolul IJ Balcan, in tinta cu cercuri de la o distanta de 25 m.

Competitia efectiva a constat in proba de tragere cu pistolul, la tinta, unde reprezentantii presei s-au intrecut in a-si etala talentele de „tragatori de elita”. Sedinta de tragere a fost organizata pe categorii, femei si barbati. A avut loc o singura proba de tragere, iar in urma totalizarii rezultatelor obtinute, marele premiu in clasamentul fetelor a fost ocupat de Cristina Ciulei de la televiziunea Media Sud. Medalia de argint a fost obtinuta de Cristina Paunica de la cotidianul Gazeta de Teleorman, iar pe ultima treapta a podiumului a urcat Alina Zbengheci tot de la Media Sud.

Premiul I la categoria baieti a fost castigat, dupa mai multi ani de incercari, de corespondentul Agerpres in Teleorman, Stan Stefan. Pe locul 2 s-a situat Razvan Meila, de la Media Sud, iar podiumul a fost completat de Marian Ozunu, de la Alexandria TV.

Toti concurentii au fost cadorisiti cu cate o diploma pentru “participare”, dar a fost doar inceputul pentru unii dintre perdanti care au promis ca se vor antrena pana la viitoarea competitie.

Dupa competitia de tir, ziaristii s-au delectat la o demonstratie de talere oferita de campioana nationala, Roxana Manole. Si cum acest sport pare destul de simplu cand este practicat de catre un campion, ziaristii si-au incercat si ei norocul in nimerirea talerelor, dar „norocul” nu are legatura cu acest sport. Din cele peste 100 de focuri trase, doar 4-5 au nimerit tinta. Asta desi instructajul ziaristilor a fost facut de antrenorul Emanuel Panduru.

Articole Similare

Prea creduli. Metoda "accidentul" inca face victime printre teleormaneni

Metoda ,,Accidentul" revine in judetul Teleorman. In ultima perioada au fost inregistrate mai multe tentative

Patru decese raportate de SAJ Teleorman in weekend

Peste 440 de solicitari au primit ambulantele teleormanene in perioada 26-29 februarie 2016, cele mai

Exponatul lunii martie, Hermineta de jad alpin de la Ciolanestii din Deal

Pe parcursul acestei luni, cei care doresc sa admire Hermineta de jad alpin de la

Ziua Protectiei Civile, sarbatorita la ISU Teleorman

Pe platoul din cadrul Detasamentului de Pompieri Alexandria a avut loc ieri, 26 februarie 2016,

Concurs pentru ocuparea postului de director al CAS Teleorman

Peste o saptamana, pe 2 martie 2016, la sediul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate