Muntenia News | Homepage

Tupeu de "bizon" teleormanean

👤Scris de Stefan Pop 🕔08.Mar 2014 Citit de 188 ori Sursa: ZIARULMARA

Subiectul „bizonilor” din trafic care parcheaza aiurea nu se incheie niciodata. Nu le pasa ca blocheaza accesul pietonilor sau ingreuneaza deplasarea celorlalti conducatori auto. Pur si simplu aleg sa-si bata joc de tot ceea ce-i inconjoara si sa calce in picioare si ultima ramasita de bun simt. Este si cazul unui conjudetean care a ales sa-si parcheze masina in mijlocul unei intersectii din Alexandria, exact pe trecerea de pietoni.

Nu i-a pasat ca traficul in intersectia cu pricina a fost aproape blocat, iar soferii care treceau prin zona trebuiau sa ocoleasca masina care le bloca trecerea, iar pietonii erau nevoiti sa faca slalom pe langa masina sa pentru a traversa.

Culmea este ca, la scurta vreme, desi intersectia era aproape blocata din cauza soferului iresponsabil, un alt bizon si-a lasat masina in drum, dar pe cealalta parte a trecerii de pietoni.

Poate este de inteles faptul ca intr-o zi de vineri parcarile din centrul municipiului Alexandria sunt mult prea putine, dar sa lasi masina pe trecerea de pietoni pentru trei sferturi de ora pentru a-ti face cumparaturile nu este normal.

Speram ca oamenii legii sa-i „premieze” pe soferii iresponsabili, mai ales pentru faptul ca numerele de inmatriculare ale acestora sunt vizibile si din satelit. Pentru a sari in sprijinul politistilor le spunem ca Dacia Logan are numarul de inmatriculare TR 03 UBZ, iar BMW-ul este inmatriculat tot in judetul nostru si are numarul TR 04 SLC.

Articole Similare

Prea creduli. Metoda "accidentul" inca face victime printre teleormaneni

Metoda ,,Accidentul" revine in judetul Teleorman. In ultima perioada au fost inregistrate mai multe tentative

Patru decese raportate de SAJ Teleorman in weekend

Peste 440 de solicitari au primit ambulantele teleormanene in perioada 26-29 februarie 2016, cele mai

Exponatul lunii martie, Hermineta de jad alpin de la Ciolanestii din Deal

Pe parcursul acestei luni, cei care doresc sa admire Hermineta de jad alpin de la

Ziua Protectiei Civile, sarbatorita la ISU Teleorman

Pe platoul din cadrul Detasamentului de Pompieri Alexandria a avut loc ieri, 26 februarie 2016,

Concurs pentru ocuparea postului de director al CAS Teleorman

Peste o saptamana, pe 2 martie 2016, la sediul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate