Muntenia News | Homepage

Politistii teleormaneni vor patrula si pe doua roti

👤Scris de David Dumitrescu 🕔26.Mar 2014 Citit de 149 ori Sursa: ZIARULMARA

De saptamana viitoare, asta si daca vremea va permite, doua motociclete inscriptionate cu POLITIA si dotate cu girofar si sirena vor patrula pe drumurile judetene. Daca una dintre ele este destinata „exclusiv” municipiului Alexandria, cealalta se va plimba pe drumurile europene.

Vitezomanii vor fi mai repede prinsi si trasi pe dreapta de politistii rutieri. Cele doua motociclete primite „cadou” de politistii teleormaneni au fost reparate, iar de saptamana viitoare, asta desigur daca si vremea le va permite, vor iesi in trafic. Motocicleta poate dezvolta o viteza de pana la 280 de km pe ora.

Una dintre motociclete a fost prezentata cu ocazia zilei Politiei Romane. Cu acest prilej, alexandrenii, dar in special copiii care au trecut prin centrul municipiului au vazut pe viu ce inseamna un radar, cum arata o arma si au facut cunostinta si cu vedetele IPJ Teleorman, cainii politisti.

Platoul din fata Finantelor Publice din Alexandria a rasunat in aceasta dimineata de sirenele masinilor de politie. Din fericire, nu a fost vorba despre vreo interventie a oamenilor legii, ci doar o prezentare a echipamentelor din dotare. Sutele de copii care au venit sa vada dotarile de care dispun lucratorii Serviciului Rutier, Serviciului Criminalistic, dar si ai Serviciului de Interventie Rapida, s-au lasat cu greu dusi acasa.

Atractia evenimentului a fost cainele politist, dar si motocicleta cu girofar.

De ziua lor, 127 de politisti de la IPJ Teleorman, dintre care 33 de ofiteri si 94 de agenti de politie au fost avansati la gradul profesional urmator.

„In cadrul unei sedinte festive organizate la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Teleorman, cu prilejul sarbatoririi Zilei Politiei Romane 26 de ofiteri si 94 de agenti care au indeplinit stagiul minim avansarii in grad profesional si au indeplinit si celelalte conditii au fost avansati in urmatorul grad profesional.

De asemenea, pentru merite exceptionale in activitatea profesionala desfasurata un numar de 7 ofiteri au fost avansati in urmatorul grad profesional inaintea indeplinirii stagiului minim”, se arata intr-o informare a IPJ Teleorman.

In cadrul aceleiasi sedinte festive, au fost premiati de si politistii care au obtinut rezultate la sah, atletism, tenis de masa si fotbal, competitii desfasurate luna aceasta.

Articole Similare

Prea creduli. Metoda "accidentul" inca face victime printre teleormaneni

Metoda ,,Accidentul" revine in judetul Teleorman. In ultima perioada au fost inregistrate mai multe tentative

Patru decese raportate de SAJ Teleorman in weekend

Peste 440 de solicitari au primit ambulantele teleormanene in perioada 26-29 februarie 2016, cele mai

Exponatul lunii martie, Hermineta de jad alpin de la Ciolanestii din Deal

Pe parcursul acestei luni, cei care doresc sa admire Hermineta de jad alpin de la

Ziua Protectiei Civile, sarbatorita la ISU Teleorman

Pe platoul din cadrul Detasamentului de Pompieri Alexandria a avut loc ieri, 26 februarie 2016,

Concurs pentru ocuparea postului de director al CAS Teleorman

Peste o saptamana, pe 2 martie 2016, la sediul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate