Muntenia News | Homepage

Nereguli din traficul teleormanean

👤Scris de Stefan Pop 🕔14.Mar 2014 Citit de 196 ori Sursa: ZIARULMARA

Incalzirea vremii a „tras pe dreapta” mai multe masini, iar soferii au ales mersul pe jos. Acest lucru a redus semnificativ numarul accidentelor rutiere.

Cu toate acestea, mai sunt inca „soferi inconstienti” care aleg sa mai incalce legea.

„Politistii din municipiul Alexandria l-au depistat pe C. Gigi de 26 de ani din orasul Zimnicea in timp ce conducea un autoturism pe strada Dunarii din Alexandria, avand autorizatia provizorie expirata. In cauza a fost intocmit dosar penal”, se arata intr-o informare a IPJ Teleorman.

Daca in acest caz soferul avea permis de conducere, in urmatorul este vorba despre un tanar de 19 ani din comuna Crangeni care a fost prins in timp ce conducea un ATV care nu era inregistrat si fara a poseda permis de conducere. Din ceasta cauza pe numele tanarului a fost intocmit dosar penal.

Biciclistii si carutasii sunt adevarate pericole pe drumurile publice, dar nimeni nu se oboseste sa faca ceva in acest sens. Un alt exemplu in acest sens, asta daca mai era cazul, s-a petrecut pe strazile din Turnu Magurele.

„M. Paulica din Turnu Magurele in timp ce conducea un autoturism pe strada Fratii Golesti din localitate, efectuand virajul la stanga pentru a intra pe strada General Praporgescu, pe partea dreapta circula un biciclist care a virat brusc stanga si a intrat in coliziune cu acesta. In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a biciclistului care a fost transportat la spital chiar de catre conducatorul auto, dar nu a fost necesara internarea”, se mai arata in aceeasi informare.

Si in acest caz a fost intocmit dosar penal.

Si viteza este un alt factor al producerii accidentelor rutiere. Desi anual isi pierd viata zeci de persoane, doar in Teleorman, din cauza vitezei excesive, tot se gasesc soferi teribilisti care calca pedala de acceleratie.

Este si cazul lui C. Marin de 59 de ani din municipiul Bucuresti. In timp ce conducea un autoturism pe DJ 701, din directia comunei Tatarastii de Jos catre comuna Ciolanesti din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra volanului intr-o curba la stanga parasind astfel carosabilul.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a conducatorului auto care a fost transportat la spital pentru a i se acorda ingrijiri de specialitate. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

In cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala.

Articole Similare

Prea creduli. Metoda "accidentul" inca face victime printre teleormaneni

Metoda ,,Accidentul" revine in judetul Teleorman. In ultima perioada au fost inregistrate mai multe tentative

Patru decese raportate de SAJ Teleorman in weekend

Peste 440 de solicitari au primit ambulantele teleormanene in perioada 26-29 februarie 2016, cele mai

Exponatul lunii martie, Hermineta de jad alpin de la Ciolanestii din Deal

Pe parcursul acestei luni, cei care doresc sa admire Hermineta de jad alpin de la

Ziua Protectiei Civile, sarbatorita la ISU Teleorman

Pe platoul din cadrul Detasamentului de Pompieri Alexandria a avut loc ieri, 26 februarie 2016,

Concurs pentru ocuparea postului de director al CAS Teleorman

Peste o saptamana, pe 2 martie 2016, la sediul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate