Muntenia News | Homepage

"Festivalul Martisorului" si-a desemnat castigatorii

👤Scris de Stefan Pop 🕔14.Mar 2014 Citit de 348 ori Sursa: ZIARULMARA

La sala mare de sedinte a Primariei Alexandria, ieri, incepand cu orele 19.00, s-a desfasurat cea de-a II-a editie a „Festivalului Martisorului”, concurs de muzica usoara, dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani.

Evenimentul, organizat de Primaria Municipiului Alexandria si Consiliul Local al Municipiului Alexandria, s-a desfasurat intr-un cadru adecvat, sub atenta observatie a juriului format din profesionisti. Concurentii care au evoluat sub egida acestui festival, au fost bine pregatiti si chiar daca nu toti au primit premii, cu siguranta ei au fost castigatori prin faptul ca au avut sansa de a participa in cadrul acestei competitii. Festivalul a fost organizat pe categorii de varsta, iar copiii au avut posibilitatea de a interpreta cate doua piese, una lenta si una ritmata, tocmai pentru ca juriul, sa poata delibera cat mai corect castigatorii.

Si pentru ca a venit vorba de juriu, acesta a fost format din Alexandra Dragut, consilier pe probleme culturale in cadrul Primariei Alexandria, Vica Grosu profesor de canto, Valeria Gherghe seful ISJ Teleorman, Adrian Romcescu compozitor, Mihai Constantinescu interpret de muzica usoara si Eugen Delcea reprezentant la Primariei Alexandria.

Cu asemenea specialisti au fost desemnati cei mai buni dintre cei mai talentati tineri din Alexandria.

Astfel la categoria 7 – 10 ani au fost premiati cu Locul III Andreea Bogban, Locul II Andrada Ceangaru si Locul I Mihai Andrei Besu. La categoria 11 – 12 ani au fost desemnati castigatorii: pentru Locul III Adelina Luta, Locul II Andra Ganea si Locul III Evelina Craciun. Iar la categoria 13 – 14 ani castigatori au fost pentru Locul III Stefan Irninis, Locul II Alexandru Gabriel Bondar si pe Locul I Stefania Cristea.

Iar trofeul din acest an a fost revendicat de talentatul Octavian Brosteanu, care a reusit sa impresioneze juriul si sa castige editia a II-a a „Festivalului Martisorului”.

Fiind profund impresionat Adrian Romcescu cel care a inmanat premiile castigatorilor acestei editii, a afirmat ca demult nu a mai intalnit un asa talent, gasind printre copiii participanti voci, care peste ani, ii pot face adevarate vedete.

In finalul festivalului Mihai Constantinescu a sustinut un mini recital, interpretand alaturi de copiii cele mai indragite melodii.

Articole Similare

Prea creduli. Metoda "accidentul" inca face victime printre teleormaneni

Metoda ,,Accidentul" revine in judetul Teleorman. In ultima perioada au fost inregistrate mai multe tentative

Patru decese raportate de SAJ Teleorman in weekend

Peste 440 de solicitari au primit ambulantele teleormanene in perioada 26-29 februarie 2016, cele mai

Exponatul lunii martie, Hermineta de jad alpin de la Ciolanestii din Deal

Pe parcursul acestei luni, cei care doresc sa admire Hermineta de jad alpin de la

Ziua Protectiei Civile, sarbatorita la ISU Teleorman

Pe platoul din cadrul Detasamentului de Pompieri Alexandria a avut loc ieri, 26 februarie 2016,

Concurs pentru ocuparea postului de director al CAS Teleorman

Peste o saptamana, pe 2 martie 2016, la sediul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate