Muntenia News | Homepage

CEZ face Teleormanul mai verde

👤Scris de Ioana Popescu 🕔02.Apr 2014 Citit de 244 ori Sursa: ZIARULMARA

Este unanim recunoscut faptul ca vegetatia forestiera are un rol important in mentinerea unui climat stabil si prietenos pentru oameni, dar reprezinta si o importanta resursa economica. Pornind de la acest adevarat postulat CEZ a incurajat si a participat la actiunile de impadurire, mobilizand propriii angajati si incurajand copiii sa invete practic cat de important este sa avem grija de natura.

In perioada 15 martie-15 aprilie, considerata prin traditie drept Luna Plantarii Arborilor CEZ Romania a mobilizat, in cadrul platformei proprii ,,Energie Pentru Bine”, salariati din judetele Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman si Valcea pentru a participa la actiuni de impadurire.

De remarcat ca platforma ,,EPB” este menita sa sprijine activ actiunile sociale dedicate comunitatilor locale si, de asemenea, sa incurajeze voluntariatul in randul angajatilor, dar si al membrilor comunitatilor. Proiectele desfasurate in cadrul acestei platforme vizeaza nu numai mediul, ci si sanatatea, educatia si cultura.

La sfarsitul lunii trecute, in perioada 26-28 martie peste 200 de angajati ai CEZ au impadurit circa trei hectare si jumatate in judetele amintite mai sus, cu puieti de plop, fag, mesteacan, brad, stejar si plop alb, la actiuni participand peste 200 de angajati.

In Teleorman actiunea de impadurire s-a desfasurat in apropierea municipiului Alexandria, unde peste 30 de angajati au plantat 600 de puieti de plop alb pe o suprafata de o jumatate de hectar.

Articole Similare

Prea creduli. Metoda "accidentul" inca face victime printre teleormaneni

Metoda ,,Accidentul" revine in judetul Teleorman. In ultima perioada au fost inregistrate mai multe tentative

Patru decese raportate de SAJ Teleorman in weekend

Peste 440 de solicitari au primit ambulantele teleormanene in perioada 26-29 februarie 2016, cele mai

Exponatul lunii martie, Hermineta de jad alpin de la Ciolanestii din Deal

Pe parcursul acestei luni, cei care doresc sa admire Hermineta de jad alpin de la

Ziua Protectiei Civile, sarbatorita la ISU Teleorman

Pe platoul din cadrul Detasamentului de Pompieri Alexandria a avut loc ieri, 26 februarie 2016,

Concurs pentru ocuparea postului de director al CAS Teleorman

Peste o saptamana, pe 2 martie 2016, la sediul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate