Muntenia News | Homepage

Ca-n Vestul Salbatic

👤Scris de Maria Radu 🕔07.Apr 2014 Citit de 228 ori Sursa: ZIARULMARA

Focuri de arma, pumni, picioare, sticle in cap, bate pe spinare, geamuri sparte, si masini vandalizate. Acesta este bilantul unui conflict izbucnit in weekend pe una din strazile alexandrene. Conflictul a fost aplanat de „mascati”. In arestul politiei au ajuns 9 peroane implicate in altercatie.

Doua clanuri de tigani din Alexandria s-au luat la bataie. Motivul. O datorie neachitata a uneia dintre familii. De la amenintari si pana la adevarate lupte de strada n-a mai fost decat un pas.

Solicitati pentru aplanarea acestui conflict, politistii alexandreni au constatat ca mai multe persoane se loveau reciproc si aruncau cu sticle, pietre si bate.

„S-a procedat la somarea verbala a persoanelor implicate, solicitandu-se terminarea conflictului, dar acestia au refuzat motiv pentru care politistii au folosit armamentul din dotare, tragand mai multe focuri de arma in plan vertical, reusind pentru moment calmarea situatiei, insa din cauza unei persoane care a escaladat gardul imprejmuitor al imobilului, conflictul a reizbucnit.

Mai multe persoane au patruns in curtea imobilului si au spart geamurile locuintei si ale masinii parcate in curte. In tot acest timp, persoanele implicate in scandal isi adresau injurii si amenintari, manifestandu-se violent.

Conflictul a fost aplanat, dupa interventia mai multor forte de ordine.

Avand in vedere ca mai multe persoane au suferit vatamari corporale, s-a solicitat interventia unei ambulante care a transportat la spital persoane care aveau leziuni mai grave”, se arata intr-un comunicat al Politiei Teleorman.

In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor „incaierare”, „distrugere” si „tulburarea ordinii si linistii publice”.

In urma conflictului, pe numele a noua persoane dintre cele implicate in scandal au fost emise ordonante de retinere pentru 24 de ore, urmand ca acestea sa fie prezentate Parchetului cu propunere de arestare preventiva.

Articole Similare

Prea creduli. Metoda "accidentul" inca face victime printre teleormaneni

Metoda ,,Accidentul" revine in judetul Teleorman. In ultima perioada au fost inregistrate mai multe tentative

Patru decese raportate de SAJ Teleorman in weekend

Peste 440 de solicitari au primit ambulantele teleormanene in perioada 26-29 februarie 2016, cele mai

Exponatul lunii martie, Hermineta de jad alpin de la Ciolanestii din Deal

Pe parcursul acestei luni, cei care doresc sa admire Hermineta de jad alpin de la

Ziua Protectiei Civile, sarbatorita la ISU Teleorman

Pe platoul din cadrul Detasamentului de Pompieri Alexandria a avut loc ieri, 26 februarie 2016,

Concurs pentru ocuparea postului de director al CAS Teleorman

Peste o saptamana, pe 2 martie 2016, la sediul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate