Muntenia News | Homepage

3 accidente rutiere si tot atatea victime

👤Scris de Bianca Serban 🕔20.Mar 2014 Citit de 195 ori Sursa: ZIARULMARA

Un caine, un cauciuc vechi si cateva pahare cu alcool. Acestea sunt cauzele producerii a trei accidente rutiere soldate cu tot atatea victime.

In primul caz, o soferita a incercat sa evite un caine comunitar, iar un alt sofer care se angajase in depasirea acesteia a incercat sa evite coliziunea cu autoturismul soferitei, dar a pierdut controlul volanului si s-a oprit intr-un copac.

„S. Dorinel de 39 de ani in timp ce conducea un autoturism pe DN 52 in afara localitatii Alexandria, s-a angajat in depasirea unui alt autoturism condus de B. Maria de 25 de ani care a virat usor spre stanga fara sa depaseasca axul drumului din intentia de a evita un caine care a aparut pe partea carosabila, conducatorul autoturismului care se angajase in depasire pierzand astfel controlul asupra directiei de mers, parasind partea carosabila in partea stanga a directiei sale de mers, intrand in coliziune cu un copac. In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto”, se arata intr-un comunicat al IPJ Teleorman.

Un accident spectaculos s-a petrecut pe DJ 701, Videle – Tatarasti. Un angajat al MAI aflat in misiune, in timp ce urmarea un autoturism, din cauza unei explozii a unui pneu cauzata de un obiect taietor-intepator, a pierdut controlul asupra volanului si a parasit partea carosabila, rasturnandu-se in santul din partea dreapta a drumului.

„In urma impactului a rezultat ranirea conducatorului auto, nefiind necesara internarea iar autoturismul a fost avariat in proportie de 40 la suta. Conducatorul auto purta centura de siguranta iar rezultatul testarii cu aparatul alcooltest a fost negativ”, se mai arata in informarea IPJ Teleorman.

In ultimul accident rutier din ultimele ore petrecut pe raza judetului nostru si soldat cu victime omenesti a avut mai multe cauze: lipsa de experienta in conducere accentuata de alcool.

M. Sorin de 21 de ani din comuna Nanov, in timp ce conducea un autoturism de DE 70 a pierdut controlul asupra directiei de mers, acrosand astfel parapetul din partea stanga a drumului Nanov-Buzescu. In urma impactului a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto care a fost transportat la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale, fara a fi necesara internarea.

„Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur in aerul expirat motiv pentru care a fost condus la spital in vederea recoltarii de probe biologice de sange pentru a i se stabili alcoolemia”, potrivit IPJ Teleorman.

In cauza a fost intocmit dosar penal.

Articole Similare

Prea creduli. Metoda "accidentul" inca face victime printre teleormaneni

Metoda ,,Accidentul" revine in judetul Teleorman. In ultima perioada au fost inregistrate mai multe tentative

Patru decese raportate de SAJ Teleorman in weekend

Peste 440 de solicitari au primit ambulantele teleormanene in perioada 26-29 februarie 2016, cele mai

Exponatul lunii martie, Hermineta de jad alpin de la Ciolanestii din Deal

Pe parcursul acestei luni, cei care doresc sa admire Hermineta de jad alpin de la

Ziua Protectiei Civile, sarbatorita la ISU Teleorman

Pe platoul din cadrul Detasamentului de Pompieri Alexandria a avut loc ieri, 26 februarie 2016,

Concurs pentru ocuparea postului de director al CAS Teleorman

Peste o saptamana, pe 2 martie 2016, la sediul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate