Muntenia News | Homepage

Pauza activa la FC Brazi

👤Scris de Bianca Serban 🕔27.Mar 2014 Citit de 491 ori Sursa: ZIARULPRAHOVA

Desi campionatul primei ligi feminine de fotbal a intrat intr-o „vacanta„ cam lunga, tocmai in mijlocul competitiei, facand loc unor actiuni oficiale ale nationalelor de senioare si junioare, la FC Brazi, activitatea fotbalistelor este parca mai intensa.

Astfel, pana la reluarea intrecerii, pe 13 aprilie, cand Nina Anca & Co vor primi, pe terenul de la Brazi – sat, replica echipei de pe locul 3 in Superliga, CFR Timisoara, prahovencele au programate mai multe teste de verificare, primul fiind chiar astazi, acasa, in compania Otelului Galati – o echipa intarita serios din iarna si care vizeaza promovarea in esalonul de elita. Va urma, la finalul saptamanii viitoare, participarea la „patrulaterul„ de la Buzau, unde FC Brazi se va confrunta, timp de doua zile, cu ASA Tg. Mures, Fair Play Bucuresti si Viitorul Buzau.

Ca noutati in lot, de saptamana trecuta, la antrenamente participa si doua jucatoare din Bucuresti, fara echipa acum, Mihaela Copelea (portar) si Cristiana Balanciuc (mijlocas ofensiv), ambele cu evolutii de ani buni in campionate din Germania si Cipru. Copelea, in urma cu 4-5 ani a fost si titulara nationalei U19. Posibila lor legitimare la echipa prahoveana, pana la jocul cu Timisoara, va depinde de raspunsul pe care-l va da FRF in legatura cu situatia acestora in raport cu ultimile echipe unde au jucat.

Altfel, pe 31 martie, internationala echipei, Nicoleta Barbos (foto), va intra in cantonamentul de la Mogosoaia al primei reprezentative, Romania urmand sa joace cu Italia, pe Cluj Arena (10 aprilie), in preliminariile CM 2015 Canada. Pana atunci, o vom vedea pe Nico la lucru in amicalul Romania – Franta (2 aprilie).

FC Brazi spera sa mai „propuna” o jucatoare pentru Nationala, la viitoarea actiune din luna mai, fiind vorba despre antrenorarea – jucatoare Nina Anca, reprofilata din postura de atacant in fundas central dand un randament foarte bun.

Marian DIMA

Articolul poate fi citit si in editia tiparita

Articole Similare

Hipodromul din Ploiesti nu poate gazdui curse oficiale de trap. Vezi care este motivul

Hipodromul din Ploiesti nu poate gazdui curse oficiale de trap. Vezi care este motivul

Hipodromul din Ploieşti, reabilitat din fonduri europene şi de la bugetul local, poate fi folosit

Jocurile Marii Negre se desfasoara la… Busteni. Intra si vezi ce o sa poti vedea intre 7 – 9 octombrie

Jocurile Marii Negre se desfasoara la… Busteni. Intra si vezi ce o sa poti vedea intre 7 – 9 octombrie

O foarte apreciată şi captivantă manifestare sportivă – Jocurile Mării Negre pentru Veterani – se

Echipa de gimnastica ritmica de la CSM Ploiesti a luat locul II la Campionatul National

Echipa de gimnastica ritmica de la CSM Ploiesti a luat locul II la Campionatul National

Echipa de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Ploiești, alcătuită din Denisa Stoian, Livia

FC Petrolul: Fanii au infiintat Uniunea Suporterilor Petrolisti si incearca sa vorbeasca pe o singura voce

FC Petrolul: Fanii au infiintat Uniunea Suporterilor Petrolisti si incearca sa vorbeasca pe o singura voce

Liderii diferitelor grupări care susțin echipa FC Petrolul au făcut, recent, un gest care le

Soarta FC Petrolul se discuta la Camera de Comert si Industrie Prahova. Detalii pe WYL TV

Soarta FC Petrolul se discuta la Camera de Comert si Industrie Prahova. Detalii pe WYL TV

Noul primar al Ploieștiului, Adrian Dobre, organizează miercuri, de la ora 17:30, o întâlnire importantă

Cele mai noi stiri

De ce patronii clinicilor şi laboratoarelor private riscă să piardă contractele cu Casa de Asigurări de Sănătate Dacă vor cere bani în plus pentru investigaţii şi tratamente, patronii clinicilor şi laboratoarelor private riscă să piardă contractul cu ... Publicat marți, 21 februarie 2017 6:10 PSD va modifica legile securității naționale, care datează de la începutul anilor ’90. Ce zice Băsescu despre asta… Chiar cu o seară în urmă ,  la postul lui Sebastian Ghiță, fostul președinte Traian Băsescu comenta necesitatea schimbărilor ce ... Publicat marți, 21 februarie 2017 6:10 Nicio zi fără teatru! De luni 20 februarie , „Maraton cultural” la Teatrul „Tudor Vianu” din Giurgiu! Foto: Cosmin CREȚU, un tânăr actor care răspunde cu succes provocării de manager de teatru, ducând mai departe, cu ... Publicat marți, 21 februarie 2017 6:10 Peste 500 de primari participă la Reuniunea Asociaţiilor comunelor din România.   Au  început lucrările celei de-a XX-a sesiuni ordinare a Adunării generale a Asociației Comunelor din România . Ele se desfășoară ... Publicat marți, 21 februarie 2017 6:10 Diana Vlăsceanu a devenit vicecampioană a României! Argint și bronz la Naționalele de tineret pentru luptătoarele de la CS Târgoviște ; Luptătoarele Clubului Sportiv Târgoviște s-au prezentat la înălțime în finala Campionatului Național pentru tineret U23, desfășurată la Timișoara, ... Publicat marți, 21 februarie 2017 6:10