Muntenia News | Homepage

Muscalu monitorizat

👤Scris de David Dumitrescu 🕔13.Mar 2014 Citit de 206 ori Sursa: ZIARULPRAHOVA

Observatorul partidei dintre Conpet Ploiesti si Fortuna Poiana Campina, Ion Cristea, l-a remarcat in raportul de joc, la capitolul „alte observatii”, pe atacantul gazdelor, Alberto Muscalu, propunandu-l pentru o actiune care va avea loc in curand, la Mogosoaia, si care va reuni cei mai buni fotbalisti nascuti in 1994. Muscalu se remarcase si in meciul de la Pitesti, scor 2-2, jucatorul trecut pe la Astra si Gloria Buzau, inainte de a ajunge la Conpet, fiind un „pariu” al lui Parvu, antrenorul de la Conpet sperand sa reuseasca „responsabilizarea” fotbalistului. „Este un tanar talentat, cu calitati, dar care trebuie sa se puna singur in slujba lui. Sa munceasca, sa fie constient ca talentul fara munca si seriozitate nu-i va aduce nimic”.

Parvu a stabilit si programul pentru saptamana de pauza pe care o are echipa, antrenamentele fizice fiind mai intense, iar la antrenamentul de vineri va programa si un joc „in familie”, pentru a pregati partida cu Chindia Targoviste, de saptamana viitoare. „Am vazut echipa Chindia in meciul cu CSM Campina, de sambata, reprezinta o formatier experimentata, bine asezata in defensiva, dar nu avem motive sa ne temem”, a declarat tanarul technician.

Stagiu la Nyon, experienta la Roma!

Antrenorul Florin Parvu a inceput cursurile pentru obtinerea Licentei „PRO”, saptamana aceasta el participand, luni si marti, la modulele de instruire organizate de Scoala Federala de Antrenori. Pentru Parvu si colegii sai aspiranti la obtinerea celei mai inalte calificari profesionale, cel mai interesant „episod” va urma luna viitoare, in perioada 22-25 aprilie, cand toti antrenorii vor merge la un stagiu in Elvetia, la Nyon. „Voi lipsi, probabil, la acea etapa, vom vedea ce meci va fi programat pe 25 aprilie in Liga a III-a” – spune Parvu, care si-a rezolvat si efectuarea unei perioade de specializare la un club din fotbalul „mare” european. „Am vorbit cu Lobont si voi merge la AS Roma, pentru o saptamana”.

Marian DIMA

Articolul poate fi citit si in editia tiparita

Articole Similare

Simona Halep, victorie fulgerătoare la Madrid

Simona Halep, victorie fulgerătoare la Madrid

Simona Halep, calificare facilă în turul al doilea la Madrid Open, scor 6-1, 6-0, cu

Echipa de handbal masculin juniori 3 a CSM Ploiești, va participa la Turneul final 

Echipa de handbal masculin juniori 3 a CSM Ploiești, va participa la Turneul final 

Echipa de handbal masculin juniori 3 a CSM Ploiești, pregătită de Gheorghe Puia, va participa

Petrolul Ploiești a promovat în Liga a doua

Petrolul Ploiești a promovat în Liga a doua

 Exilul” s-a încheiat! Petrolul merge în Liga a II-a, după ce şi-a asigurat şi matematic

Biletele la Romănia-Finlanda sunt disponibile

Biletele la Romănia-Finlanda sunt disponibile

Federaţia Română de Fotbal a anunțat preţurile biletelor pentru meciul Romănia-Finlanda care se va disputa,

Petrolul se pregateste pentru sărbătoarea promovării

Petrolul se pregateste pentru sărbătoarea promovării

Promovată în Liga a II-a de două meciuri, matematic, Petrolul va trăi şi efectiv bucuria