Muntenia News | Homepage

Lupta desarta

👤Scris de Alexandru Stan 🕔12.Mar 2014 Citit de 176 ori Sursa: ZIARULPRAHOVA

CS Paulesti – CSO Teleajenul Valenii de Munte 0-0

Stadion: „Comunal”, Paulesti. Spectatori: circa 250.

CS Paulesti: B. Radulescu – S. Popa (46 M. Stanciu), L. Tanase (cpt), Zapodeanu, Patrascu – Pripu – I. Ionita, C. Neacsu (72 Cr. Arnautu), Pantilimonescu, B. Stoica (61 Conac) – M. Mihai. Antrenori: Iulius Margarit, Adrian Banu.

CSO Valeni: C. Sandru – C. Rotaru, Codreanu, Fl. Savu (cpt), M. Savu – Milu – Mih. Stanciu (68 M. Grigore), Cernea (82 Ad. Stanciu), St. Radulescu, Tudorie – L. Cruceru. Antrenori: Vasile Voinea, Radu Sarbu.

Avertismente: Popa (13), Pantilimonescu (31)/Mih. Stanciu (12), Milu (30), Rotaru (88).

Au arbitrat: Viorel Caunei (Plopeni) – Adrian Nita si Sorin Nistor (ambii, din Ploiesti). Observator AJF: Vasile Radu (Ploiesti).

Jucatorul meciului: Bogdan Radulescu (CS Paulesti).

Pe un teren greu – plin cu noroi, mai ales in partea centrala – s-a disputat jocul din etapa a XVIII-a dintre CS Paulesti si CSO Teleajenul Valenii de Munte, adica s-au intalnit doua echipe aflate in partea superioara a clasamentului. Arena din Paulesti s-a prezentat la ora partidei intr-un asemenea hal, deoarece cu nici 24 de ore mai devreme se disputase un nou joc al echipei de Liga B Real Rio Cocosesti, dar si ploaia a contribuit la deteriorarea suprafetei de joc.

Revenind la partida de la Paulesti, trebuie sa spunem ca meciul a fost unul de lupta, cele doua grupari angrenandu-se intr-o disputa surda. Chiar si in asemenea conditii, ocaziile de poarta au aparut in contul ambelor tabere, prima oportunitate venind in dreptul localnicilor, dupa ce Stoica a executat o lovitura libera care a trecut peste transversala (minutul 5). Replica nu a intarziat sa apara, reluarea lui Tudorie, sut de la 20 de metri, trecand peste bara (6). Totusi, localnicii puteau deschide scorul prin M. Mihai, dar sutul acestuia din intoarcere a fost deviat de Sandru in bara laterala, dupa care mingea s-a scurs in corner (13). Raspunsul oaspetilor a venit prompt, „explozivul” Tudorie nimerind bara transversala, cu un sut din marginea careului mare. Pana la finalul primei reprize s-au mai concretizat oportunitatile semnate de localnicii M. Mihai (23 – sut prins de portar) si Neacsu (36 – reluare respinsa de Sandru), dar si a oaspetelui L. Cruceru, la o balbaiala a lui Radulescu (28).

Dupa „recreatie”, tot oamenii lui Iulius Margarit au avut prima sansa de gol, nou venitul la echipa, mijlocasul Pantilimonescu, a trimis mingea pe langa poarta, cu un sut de la 25 de metri (52). Din acel moment, vizitatorii, antrenati de Vasile Voinea (n.r – aflat pe banca in acest joc, din cauza unei accidentari) si Radu Sirbu, au trecut la carma jocului, dar l-au gasit intr-o forma buna pe portarul B. Radulescu: Milu – sut retinut de portar (65), Cruceru – reluarea acestuia a fost respinsa in corner (78), sutul din careu, scos de aparatorul buturilor paulestene (88); St. Radulescu – lovitura libera a fost respinsa de sub transversala in corner (85).

Insa, in prelungirile partidei, localnicii puteau lua toate punctele puse in joc, dar sutul singurului varf al Paulestiului, l-am numit aici pe Marius Mihai, a nimerit bara transversala, din pasa venita de la I. Ionita.

Astfel, meciul s-a incheiat cu un scor alb, cele doua grupari putandu-se declara multumite de rezultatul consemnat. Ca o paranteza, la CS Paulesti ar putea ajunge un jucator de culoare, Dan Aser din Coasta de Fildes, sportiv care in tara sa a evoluat la o echipa de juniori. In varsta de 21 de ani, el este student la Universitatea „Petrol-Gaze” din Ploiesti si in trecut s-a antrenat cu o grupare din esalonul inferior din judetul Arges.

Marcel MARIN

Articolul poate fi citit si in editia tiparita

Articole Similare

Simona Halep, victorie fulgerătoare la Madrid

Simona Halep, victorie fulgerătoare la Madrid

Simona Halep, calificare facilă în turul al doilea la Madrid Open, scor 6-1, 6-0, cu

Echipa de handbal masculin juniori 3 a CSM Ploiești, va participa la Turneul final 

Echipa de handbal masculin juniori 3 a CSM Ploiești, va participa la Turneul final 

Echipa de handbal masculin juniori 3 a CSM Ploiești, pregătită de Gheorghe Puia, va participa

Petrolul Ploiești a promovat în Liga a doua

Petrolul Ploiești a promovat în Liga a doua

 Exilul” s-a încheiat! Petrolul merge în Liga a II-a, după ce şi-a asigurat şi matematic

Biletele la Romănia-Finlanda sunt disponibile

Biletele la Romănia-Finlanda sunt disponibile

Federaţia Română de Fotbal a anunțat preţurile biletelor pentru meciul Romănia-Finlanda care se va disputa,

Petrolul se pregateste pentru sărbătoarea promovării

Petrolul se pregateste pentru sărbătoarea promovării

Promovată în Liga a II-a de două meciuri, matematic, Petrolul va trăi şi efectiv bucuria