Muntenia News | Homepage

Lupta desarta

👤Scris de Alexandru Stan 🕔12.Mar 2014 Citit de 169 ori Sursa: ZIARULPRAHOVA

CS Paulesti – CSO Teleajenul Valenii de Munte 0-0

Stadion: „Comunal”, Paulesti. Spectatori: circa 250.

CS Paulesti: B. Radulescu – S. Popa (46 M. Stanciu), L. Tanase (cpt), Zapodeanu, Patrascu – Pripu – I. Ionita, C. Neacsu (72 Cr. Arnautu), Pantilimonescu, B. Stoica (61 Conac) – M. Mihai. Antrenori: Iulius Margarit, Adrian Banu.

CSO Valeni: C. Sandru – C. Rotaru, Codreanu, Fl. Savu (cpt), M. Savu – Milu – Mih. Stanciu (68 M. Grigore), Cernea (82 Ad. Stanciu), St. Radulescu, Tudorie – L. Cruceru. Antrenori: Vasile Voinea, Radu Sarbu.

Avertismente: Popa (13), Pantilimonescu (31)/Mih. Stanciu (12), Milu (30), Rotaru (88).

Au arbitrat: Viorel Caunei (Plopeni) – Adrian Nita si Sorin Nistor (ambii, din Ploiesti). Observator AJF: Vasile Radu (Ploiesti).

Jucatorul meciului: Bogdan Radulescu (CS Paulesti).

Pe un teren greu – plin cu noroi, mai ales in partea centrala – s-a disputat jocul din etapa a XVIII-a dintre CS Paulesti si CSO Teleajenul Valenii de Munte, adica s-au intalnit doua echipe aflate in partea superioara a clasamentului. Arena din Paulesti s-a prezentat la ora partidei intr-un asemenea hal, deoarece cu nici 24 de ore mai devreme se disputase un nou joc al echipei de Liga B Real Rio Cocosesti, dar si ploaia a contribuit la deteriorarea suprafetei de joc.

Revenind la partida de la Paulesti, trebuie sa spunem ca meciul a fost unul de lupta, cele doua grupari angrenandu-se intr-o disputa surda. Chiar si in asemenea conditii, ocaziile de poarta au aparut in contul ambelor tabere, prima oportunitate venind in dreptul localnicilor, dupa ce Stoica a executat o lovitura libera care a trecut peste transversala (minutul 5). Replica nu a intarziat sa apara, reluarea lui Tudorie, sut de la 20 de metri, trecand peste bara (6). Totusi, localnicii puteau deschide scorul prin M. Mihai, dar sutul acestuia din intoarcere a fost deviat de Sandru in bara laterala, dupa care mingea s-a scurs in corner (13). Raspunsul oaspetilor a venit prompt, „explozivul” Tudorie nimerind bara transversala, cu un sut din marginea careului mare. Pana la finalul primei reprize s-au mai concretizat oportunitatile semnate de localnicii M. Mihai (23 – sut prins de portar) si Neacsu (36 – reluare respinsa de Sandru), dar si a oaspetelui L. Cruceru, la o balbaiala a lui Radulescu (28).

Dupa „recreatie”, tot oamenii lui Iulius Margarit au avut prima sansa de gol, nou venitul la echipa, mijlocasul Pantilimonescu, a trimis mingea pe langa poarta, cu un sut de la 25 de metri (52). Din acel moment, vizitatorii, antrenati de Vasile Voinea (n.r – aflat pe banca in acest joc, din cauza unei accidentari) si Radu Sirbu, au trecut la carma jocului, dar l-au gasit intr-o forma buna pe portarul B. Radulescu: Milu – sut retinut de portar (65), Cruceru – reluarea acestuia a fost respinsa in corner (78), sutul din careu, scos de aparatorul buturilor paulestene (88); St. Radulescu – lovitura libera a fost respinsa de sub transversala in corner (85).

Insa, in prelungirile partidei, localnicii puteau lua toate punctele puse in joc, dar sutul singurului varf al Paulestiului, l-am numit aici pe Marius Mihai, a nimerit bara transversala, din pasa venita de la I. Ionita.

Astfel, meciul s-a incheiat cu un scor alb, cele doua grupari putandu-se declara multumite de rezultatul consemnat. Ca o paranteza, la CS Paulesti ar putea ajunge un jucator de culoare, Dan Aser din Coasta de Fildes, sportiv care in tara sa a evoluat la o echipa de juniori. In varsta de 21 de ani, el este student la Universitatea „Petrol-Gaze” din Ploiesti si in trecut s-a antrenat cu o grupare din esalonul inferior din judetul Arges.

Marcel MARIN

Articolul poate fi citit si in editia tiparita

Articole Similare

Gurita se intoarce la Ploiesti: Romania – Kazahstan va avea loc joi, pe stadionul „Ilie Oana”

Gurita se intoarce la Ploiesti: Romania – Kazahstan va avea loc joi, pe stadionul „Ilie Oana”

Joi, 05 octombrie a.c., începând cu ora 21.45, pe stadionul Ilie Oană din Municipiul Ploiești

Echipa Tricolorul LMV vine la Ploiesti Shopping City, duminica dupa-amiaza

Echipa Tricolorul LMV vine la Ploiesti Shopping City, duminica dupa-amiaza

Duminică, 1 octombrie, Ploiești Shopping City invită toți iubitorii de sport la o întâlnire

Prahova: Care este singura competitie in care politistii se vor duela cu angajatii Penitenciarului Ploiesti

Prahova: Care este singura competitie in care politistii se vor duela cu angajatii Penitenciarului Ploiesti

A început Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice (CFIP) din județul Prahova, o competiție destinată echipelor

Hipodromul din Ploiesti nu poate gazdui curse oficiale de trap. Vezi care este motivul

Hipodromul din Ploiesti nu poate gazdui curse oficiale de trap. Vezi care este motivul

Hipodromul din Ploieşti, reabilitat din fonduri europene şi de la bugetul local, poate fi folosit

Jocurile Marii Negre se desfasoara la… Busteni. Intra si vezi ce o sa poti vedea intre 7 – 9 octombrie

Jocurile Marii Negre se desfasoara la… Busteni. Intra si vezi ce o sa poti vedea intre 7 – 9 octombrie

O foarte apreciată şi captivantă manifestare sportivă – Jocurile Mării Negre pentru Veterani – se

Cele mai citite