Muntenia News | Homepage

Hipodromul din Ploiesti nu poate gazdui curse oficiale de trap. Vezi care este motivul

👤Scris de Bianca Serban 🕔14.Dec 2016 Citit de 1.696 ori Sursa: MAX-MEDIA

hipodrom-ploiesti-poza

hipodrom-ploiesti-pozaHipodromul din Ploieşti, reabilitat din fonduri europene şi de la bugetul local, poate fi folosit doar pentru curse demonstrative şi spectacole, întrucât omologarea pistei nu este valabilă şi pentru competiţiile oficiale, a anunţat primarul municipiului Ploieşti.

Acesta a precizat că se încearcă găsirea unei soluții legale, deși sunt șanse minime în acest sens.

Pista hipodromului din Ploiești  a fost omologată de către o comisie numită prin decizie a directorului Clubului Sportiv Municipal, Cezar Stoichiciu, pentru că în România nu există o instituție abilitată în acest sens.

Primăria a revenit cu un comunicat, în care anunță inaugurarea oficială:

<<Referitor proiect : “MODERNIZARE/EXTINDEREA FUNCTIONALA A HIPODROMULUI DIN PLOIESTI” COD SMIS 47690

La data de 30.06.2014, a fost semnat contractul de finanțare nr. 4592 pentru implementarea proiectului „Modernizarea/Extinderea functionala a Hipodromului din Ploiesti”, cod SMIS 47690, între Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Ploiesti, în calitate de beneficiar, pe de o parte, şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management, şi Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în calitate de Organism Intermediar, pe de altă parte.

Incepând cu data de 01 iulie 2014, Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Ploiesti a derulat proiectul Modernizarea/Extinderea functionala a Hipodromului din Ploiesti”, proiect finanţat prin Programul Operational Regional 2007 – 2013 Axa prioritara 1 “Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor ”, Poli urbani de crestere, Domeniul major de interventie 1.1 “Planuri integrate de dezvoltare urbana”, Sub-domenii “Poli de crestere”.

Avand in vedere ca la 30.10.2016 se finalizeaza proiectul sus mentionat, Municipiul Ploiesti organizeaza o conferinta de presa in data de 27.10.2016, ora 14.00, la locatia Hipodromului Ploiesti din strada Ghighiului, nr. 2.

Conferinta de presa are ca scop promovarea proiectului “Modernizarea/Extinderea functionala a Hipodromului din Ploiesti”, Cod SMIS 47690, obiectivele Uniunii Europene, obiectul Regio „sprijinirea si promovarea dezvoltarii locale durabile, atat din punct de vedere economic, cat si social, in regiunile Romaniei, prin imbunatatirea conditiilor de infrastructura si a mediului de afaceri, care sustin cresterea economica”.

La acest eveniment vor participa aproximativ 50 de reprezentanti ai comunitatii locale, ai institutiilor sau organizatiilor interesate, dar si ai societatilor implicate in implementarea proiectului.

Datele de contact ale persoanei la care se va confirma participarea: doamna Irina Nicolescu Manager Proiect, Municipiul Ploiesti, telefon 0751 220 061.>>

Articole Similare

Simona Halep, victorie fulgerătoare la Madrid

Simona Halep, victorie fulgerătoare la Madrid

Simona Halep, calificare facilă în turul al doilea la Madrid Open, scor 6-1, 6-0, cu

Echipa de handbal masculin juniori 3 a CSM Ploiești, va participa la Turneul final 

Echipa de handbal masculin juniori 3 a CSM Ploiești, va participa la Turneul final 

Echipa de handbal masculin juniori 3 a CSM Ploiești, pregătită de Gheorghe Puia, va participa

Petrolul Ploiești a promovat în Liga a doua

Petrolul Ploiești a promovat în Liga a doua

 Exilul” s-a încheiat! Petrolul merge în Liga a II-a, după ce şi-a asigurat şi matematic

Biletele la Romănia-Finlanda sunt disponibile

Biletele la Romănia-Finlanda sunt disponibile

Federaţia Română de Fotbal a anunțat preţurile biletelor pentru meciul Romănia-Finlanda care se va disputa,

Petrolul se pregateste pentru sărbătoarea promovării

Petrolul se pregateste pentru sărbătoarea promovării

Promovată în Liga a II-a de două meciuri, matematic, Petrolul va trăi şi efectiv bucuria