Muntenia News | Homepage

Calificarea la barajul de promovare se decide la Bucuresti

👤Scris de Maria Radu 🕔28.Mar 2014 Citit de 102 ori Sursa: ZIARULPRAHOVA

Dupa ce a trecut de Rapid Bucuresti fara sa piarda vreun set, in prima etapa a playoffului Diviziei A2 la volei masculin, echipa Tricolorul LMV Ploiesti, clasata pe locul doi la finalul fazei preliminare, se pregateste pentru turneul in urma caruia ar putea obtine calificarea la barajul de promovare. Turneul va incepe maine, in Capitala, fiind organizat de Steaua Bucuresti, si se va disputa pe durata a trei zile.

Alaturi de echipa ploiesteana, antrenata de Marian Anton, au mai avansat in a doua faza a

playoffului echipele Steaua Bucuresti (invingatoare in disputa cu Stiinta Bucuresti, scor general 2-0), Tomis Constanta (invingatoare in disputa cu Stiinta Bacau, scor general 2-0) si CSM Suceava (invingatoare in disputa cu Dacia Buzau, scor general 2-0).

Astfel, in prima etapa din playoff nu a avut loc nicio surpriza, primele patru clasate la finalul fazei preliminare mergand mai departe.

Totusi, de mentionat ar fi faptul ca, desi a fost acceptata sa participe pana in a doua etapa din playoff, echipa Tomis Constanta, a doua formatie a campioanei, nu are drept de promovare si nu va putea avansa la turneul de baraj. Astfel ca lupta pentru calificare se va da in trei, intre Tricolorul LMV, Steaua si CSM Suceava, cu toate ca gruparea constanteana poate incurca socotelile acestora.

In disputele din acest sezon cu formatiile de la turneu, echipa ploiesteana a pierdut ambele confruntari cu Steaua (1-3, pe teren propriu, si 0-3, in deplasare), in timp ce cu Tomis Constanta si cu CSM Suceava a castigat acasa, in minimum de seturi, dar a fost invinsa in deplasare, cu scorul de 1-3, respectiv 0-3.

Programul turneului de la Bucuresti este urmatorul:

o 29 martie, Steaua-CSM Suceava (ora 12.00), Tricolorul LMV-Tomis Constanta (ora 14.00)

o 30 martie, Steaua-Tomis Constanta (ora 12.00), Tricolorul LMV-CSM Suceava (ora 14.00)

o 31 martie, CSM Suceava-Tomis Constanta (ora 11.00), Tricolorul LMV-Steaua (ora 13.00)

Primele doua clasate la finalul competitiei din Capitala se vor califica la turneul de baraj pentru promovarea in prima divizie, care va avea loc intre 2 si 4 mai, acestea urmand sa intalneasca primele doua formatii din Seria Vest. In aceasta serie, pentru cele doua locuri de la barajul de promovare se vor lupta echipele Banatul Caransebes, Lapi Dej, „U” Timisoara si Chimszed Cluj.

Petre APOSTOL

Articolul poate fi citit si in editia tiparita

Articole Similare

Hipodromul din Ploiesti nu poate gazdui curse oficiale de trap. Vezi care este motivul

Hipodromul din Ploiesti nu poate gazdui curse oficiale de trap. Vezi care este motivul

Hipodromul din Ploieşti, reabilitat din fonduri europene şi de la bugetul local, poate fi folosit

Jocurile Marii Negre se desfasoara la… Busteni. Intra si vezi ce o sa poti vedea intre 7 – 9 octombrie

Jocurile Marii Negre se desfasoara la… Busteni. Intra si vezi ce o sa poti vedea intre 7 – 9 octombrie

O foarte apreciată şi captivantă manifestare sportivă – Jocurile Mării Negre pentru Veterani – se

Echipa de gimnastica ritmica de la CSM Ploiesti a luat locul II la Campionatul National

Echipa de gimnastica ritmica de la CSM Ploiesti a luat locul II la Campionatul National

Echipa de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Ploiești, alcătuită din Denisa Stoian, Livia

FC Petrolul: Fanii au infiintat Uniunea Suporterilor Petrolisti si incearca sa vorbeasca pe o singura voce

FC Petrolul: Fanii au infiintat Uniunea Suporterilor Petrolisti si incearca sa vorbeasca pe o singura voce

Liderii diferitelor grupări care susțin echipa FC Petrolul au făcut, recent, un gest care le

Soarta FC Petrolul se discuta la Camera de Comert si Industrie Prahova. Detalii pe WYL TV

Soarta FC Petrolul se discuta la Camera de Comert si Industrie Prahova. Detalii pe WYL TV

Noul primar al Ploieștiului, Adrian Dobre, organizează miercuri, de la ora 17:30, o întâlnire importantă

Cele mai noi stiri

Surse: PSD Teleorman a schimbat strategia. Protestatarii de la Cotroceni nu mai au nevoie de autocare, pentru că se vor folosi de mașinile de… DistribuieCarmen Dumitrescu După ce s-au făcut de râsul întregii țări, transportând protestatari la Cotroceni cu autocarul, pesediștii teleormăneni s-au orientat către ... Publicat duminică, 19 februarie 2017 19:16 Directorii de şcoli şi inspectorii vor fi numiţi doar prin concurs! Directorii de scoli şi inspectorii şcolari vor fi numiţi din anul şcolar viitor doar prin concurs. Este decizia recent a ... Publicat duminică, 19 februarie 2017 19:15 Paradox! În timp ce fructele şi legumele s-au scumpit în luna ianuarie, mărfurile nealimentare şi serviciile s-au ieftinit…Ce spun… Fructele şi legumele s-au scumpit cel mai mult în ianuarie, comparativ cu luna precedentă. În acelaşi timp, combustibilii, energia electrică ... Publicat duminică, 19 februarie 2017 19:15 Răzvan CUC, ministrul Transporturilor, a fost mințit ! Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost prezent vineri 17 februarie, în Timișoara, după ce a inspectat lotul II al autostrăzii ... Publicat duminică, 19 februarie 2017 19:15 Peste jumătate din autoturismele înmatriculate în județul Giurgiu au peste 16 ani vechime! O analiză asupra parcului auto din România ne dezvăluie  informații extrem de utile: ce vârstă au autovehiculele care circulă pe străzile Giurgiului ... Publicat duminică, 19 februarie 2017 19:15