Muntenia News | Homepage

Titu Bojin vrea plimbari cu bicicleta sivaporasul pana la sarbi

👤Scris de Georgiana Matei 🕔20.Mar 2014 Citit de 161 ori Sursa: STIRI

Agentia de Dezvoltare Economico-Sociala a judetului Timis a castigat un proiect in valoare de 500.000 de euro, transfrontalier, pe relatia Romania – Serbia, prin care se incearca promovarea obiectivelor turistice existente pe malurile Begai. Conform sefului CJ Timis, Titu Bojin e optimist si spune ca principalele obiective turistice vor fi … plimbarea cu bicicleta si vaporasul.

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, spune ca exista toate premisele ca in un an si ceva sa mergem pe bicicleta cel putin pana la granita cu Serbia. E posibil chiar pana la Zrenjanin, dar aceasta numai cu acordul vecinilor nostri. El spune ca luna viitoare vor incepe lucrarile la constructia pistei de cicloturism care va merge pe marginea canalului Bega spre granita cu Serbia. ,,Noi ne dorim sa putem circula cu bicicletele pana spre Serbia, sa mergem pe doua roti pana la Zrenjanin. Dar asta depinde si de vointa partii sarbe. La noi luna viitoare incep lucrarile la aceasta pista”, a declarat seful CJT.

Un alt vis al sefului CJT este legat de transportul, fie turistic, fie local, pe apa, cu vaporetto. ,,Este un proiect pe termen lung, noi am inceput sa investim, de la Uzina de Apa pana la Piata de Fan, asa cum o stim noi timisorenii, Piata Badea Cartan. Impreuna cu domnul Balasa vom lucra si pentru restul lungimii canalului din Timisoara, sa facem debarcadere, sa poata lumea sa urce si sa coboare pe vaporase. De asemenea, la Solventul va trebui sa facem acolo facilitati de alimentare cu combustibil, cu statie de epurare pentru tot ceea ce e legat de vaporase”, a mai spus Bojin. Proiectul este unul important, dar pe termen mai lung, in cinci ani oamenii ar putea circula cu aceste vaporase pana in Serbia.

Articole Similare

Distracţie periculoasă la paradă. Elevii care au terminat clasa a XII-a au atras atenţia întregului oraş VIDEO

Distracţie periculoasă la paradă. Elevii care au terminat clasa a XII-a au atras atenţia întregului oraş VIDEO

Elevii din Câmpina care au terminat clasa a XII-a au vrut să atragă atenţia întregului

Protest cu 1.000 de oi la primărie. Poliţiştii au intervenit VIDEO

Protest cu 1.000 de oi la primărie. Poliţiştii au intervenit VIDEO

Poliţiştii şi jandarmii au intervenit joi în Argeş ca să oprească o turmă de 1.000

Calea Victoriei redevine pietonală pe 3 şi 4 iunie.Traseul va fi un teren de joacă, dedicat Zilei Copilului

Calea Victoriei redevine pietonală pe 3 şi 4 iunie.Traseul va fi un teren de joacă, dedicat Zilei Copilului

Calea Victoriei redevine pietonală în perioada 3-4 iunie, între orele 10.00-21.00, când Primăria Capitalei organizează

CNAIR va controla inopinant şantierele cu ajutorul dronelor

CNAIR va controla inopinant şantierele cu ajutorul dronelor

CNAIR va controla inopinat şantierele cu ajutorul dronelor, procedura de achiziţie prin licitaţie publică a

Mircea Sandu, prins în caracatiţa imobiliară din Buftea, VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

Mircea Sandu, prins în caracatiţa imobiliară din Buftea, VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

Mircea Sandu, prins în tentaculele caracatiţei imobiliare stăpânite de Gheorghe Pistol, primarul oraşului Buftea. Citește

Cele mai citite

Cele mai noi stiri

Tragedie în Anglia: Toate cele cinci persoane care au murit în accidentul de pe o autostradă erau români VIDEO Cele cinci persoane care au murit în urma unui grav accident rutier produs pe o autostradă din Marea Britanie erau ... Publicat vineri, 26 mai 2017 7:09 Alertă falsă în urma intervenţiei soldaţilor şi poliţiştilor britanici la un colegiu din zona metropolitană a Manchester Autorităţile britanice au anunţat joi după-amiază că este vorba de o alertă falsă, după intervenţia soldaţilor şi poliţistilor la un ... Publicat vineri, 26 mai 2017 7:09 Democraţii vor să-i verifice conturile lui Trump, de la Deutsche Bank. Se caută date despre un transfer de 10 miliarde dolari din Rusia Membrii democraţi ai Camerei Reprezentanţilor din SUA au cerut miercuri informaţii de la Deutsche Bank despre eventuale conturi asociate preşedintelui ... Publicat vineri, 26 mai 2017 7:09 Theresa May anunţă în urma reuniunii comitetului de urgenţă COBRA că nivelul ameninţării teroriste va rămâne CRITIC Premierul Marii Britanii, Theresa May, a anunţat joi după-amiază că nivelul ameninţării teroriste va rămâne ”critic”, în urma unei decizii ... Publicat vineri, 26 mai 2017 7:09 SORA atacatorului Salman Abedi: I-a răzbunat pe copiii morţi în Siria Sora atacatorului din Marea Britanie crede că Salman Abedi a întreprins atentatul pentru că dorea răzbunare după atacurile Statelor Unite ... Publicat vineri, 26 mai 2017 7:09