Muntenia News | Homepage

Premiera medicala. Se deschide Ovidius Clinical Hospital, primul spital din sud-est cu investitie 100% romaneasca. Imaginea OCH era Gabriela Szabo

👤Scris de Bianca Serban 🕔09.Mar 2014 Citit de 1.047 ori Sursa: STIRI

Constanta se pregateste de o premiera medicala: inaugurarea primului spital privat din sud-estul tarii, cu investitie 100% romaneasca. Imaginea spitalului Ovidius Clinical Hospital fusese aleasa Gabriela Szabo, dar numirea campioanei ca ministru al Tineretului si Sportului va schimba planul de promovare a noii unitati medicale.

Situat la iesirea din Constanta spre Ovidiu, Ovidius Clinical Hospital se afla la KM 202 pe DN2A Constanta – Harsova, langa Bavaria Motors, dupa cartierul Boreal.

Spitalul ultramodern are ca principal profil chirurgia, avand in total 21 domenii in care poate asigura ingrijiri medicale de specialiate.

Unitatea medicala are 53 paturi, bloc operator, baza de tratament, imagistica medicala, laborator de anatomie patologica, farmacie etc. Piscina pentru tratamentele balneare are camere de filmat subacvatic si poate forma curenti falsi de apa pentru procedurile curative.

Constantenii vor regasi printre doctorii care formeaza corpul de specialisti ai spitalului nume care le-au sporit increderea in actul medical de la Constanta.

Articole Similare

METODE care te ajută să scapi de vasele de sânge vizibile

METODE care te ajută să scapi de vasele de sânge vizibile

Primăvara este anotimpul ideal pentru a pregăti pielea pentru sezonul cald și pentru a trata

Anunţ important făcut de Casa Regală! Evenimente la Bucureşti şi Sinaia dedicate sărbătoririi Coroanei Române

Anunţ important făcut de Casa Regală! Evenimente la Bucureşti şi Sinaia dedicate sărbătoririi Coroanei Române

O serie de evenimente dedicate sărbătoririi Coroanei Române la 150 de ani vor fi organizate,

O băutură alcoolică poate înlocui exerciţiile fizice şi topeşte stratul de grăsime

O băutură alcoolică poate înlocui exerciţiile fizice şi topeşte stratul de grăsime

Dacă vă doriți să slăbiți, consumul unei cantități moderate de vin roșu s-ar putea dovedi

Ai grijă de sănătatea ta. Iată ce ceaiuri tratează bila leneşă

Ai grijă de sănătatea ta. Iată ce ceaiuri tratează bila leneşă

Ficatul are un rol important în sistemul digestiv. El este cel care produce bilă şi

Teancuri de bani sustrase de un hoţ dintr-un automat de cafea VIDEO

Teancuri de bani sustrase de un hoţ dintr-un automat de cafea VIDEO

Teancuri de bani au fost sustrase de un hoţ dintr-un automat de cafea. Un tânăr

Cele mai noi stiri

Primăria Giurgiu a câștigat procesul intentat împotriva ADI! Nicolae Barbu și-a manifestat regretul că primarii s-au lăsat ademeniți de…             În cadrul  conferinței de presă susținută de primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, miercuri 4 mai, acesta a anunțat, printre ... Publicat joi, 5 mai 2016 6:57 Circa 90.000 de păsări au ars într-un incendiu izbucnit la o societate avicolă! Există suspiciuni că cel care a dat foc la fermă este chiar… În data de 3 mai,  ora 23:25, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat prin intermediul numărului de urgenţă 112 să intervină în ... Publicat joi, 5 mai 2016 6:57 Astăzi UNPR Giurgiu își lansează oficial candidații la alegerile din luna iunie. În sală vor fi prezenți și liderii de la Centru…  Foto: Valeriu Steriu, cel ce l-a înlocuit în funcția de președinte al UNPR , pe Gabriel Oprea Joi 5 mai, la ... Publicat joi, 5 mai 2016 6:57 Mesaj de încurajare pentru Chindia de la un fost mare fotbalist, Rodin Voinea Rodin Voinea, unul dintre jucatorii emblematici ai Rapidului, care a evoluat si pentru Chindia Targoviste, le transmite baietilor un mesaj Post-ul ... Publicat joi, 5 mai 2016 6:57 Anul „lupilor”! Flacăra Moreni la un pas de titlul de campioană şi calificare în semifinalele Cupei Flacăra Moreni continuă să meargă ceas în competiţiile judeţene. Gruparea de pe Cricov se află foarte aproape de cucerirea campionatului, Post-ul ... Publicat joi, 5 mai 2016 6:57