Muntenia News | Homepage

Cum si de ce se destrama imperiul Pro TV

👤Scris de Andrei Gheorghe 🕔13.Mar 2014 Citit de 488 ori Sursa: STIRI

Majoratul pare sa fie o varsta critica pentru postul Pro TV, ,,lovit” din ce in ce mai des de plecarile unor vedete si ale unor oameni-cheie. Zvonurile care circulau in piata media inca din toamna anului trecut prind tot mai mult contur pe zi ce trece, confirmand ca imperiul Pro se zdruncina serios dupa demisia lui Adrian Sarbu din CME, compania-mama a postului. De acest context media si de actuala situatie financiara profita posturile concurente.

Pentru moment, postul Pro TV conduce in topurile de audienta cu productiile sale fanion – ,,Romanii au talent” si Stirile -, dar si cu alte emisiuni (cel putin la nivelul publicului-tinta al postului, pe targetul comercial). Dar, cel mai probabil, schimbarile din ultima perioada nu vor ramane fara urmari pe viitor pentru postul care a aniversat anul trecut 18 ani de existenta.

Rand pe rand, membrii Serviciului Roman de Comedie, Florin Calinescu, Horia Brenciu, Ruxandra Ion, regizorul Iura Luncasu, Octavian Strunila, dar si oameni mai putini vizibili, dar aflati in pozitii-cheie, au parasit televiziunea, unii dintre ei reorientandu-se spre principalul concurent, Antena 1.

Cele mai spectaculoase mutari ale sezonului vin intr-o perioada in care Pro TV trece printr-o reorganizare, cu un nou management orientat pe taierea costurilor si pe eficientizare.

,,Migratiile din televiziune sunt normale intr-o piata TV, acum vorbim insa de un context cu totul deosebit: Pro TV nu mai este condus de Adrian Sarbu, iar schimbarile care se petrec in grup nu puteau trece fara sa fie speculate de principalii competitori”, explica Petrisor Obae, editor Pagina de Media.

Fara indoiala, cele mai spectaculoase transferuri au fost Serviciul Roman de Comedie si Horia Brenciu. Acesta din urma a trecut doar de cateva zile in ,,barca” Antena 1. Fostul membru al juriului de la talent-show-ul ,,Vocea Romaniei” va face parte din juriul altei emisiuni muzicale, ,,Te cunosc de undeva”, unde o va inlocui pe Delia.

,,Decizia mea s-a bazat pe foarte multe detalii. Am revenit astazi la Antena 1. Ma bucur foarte mult sa va spun ca prima mea colaborare deja este in pregatire, spectacolele pe care le voi avea la sfarsitul lunii deja se bucura de atentia unei echipe de televiziune, chiar de aici de la Antena 1. Daca telespectatorii m-au vazut in ultimii ani in rol de membru al juriului, multumesc echipei cu care am colaborat timp de trei ani. Cineva spunea: Decat sa te vad o data intr-un sezon, mai bine te vad de mai multe ori pe an. Asa se va intampla, fiti pregatiti”, a declarat Brenciu. Imediat dupa plecarea acestuia, Pro TV a anuntat ca show-ul ,,Vocea Romaniei” va continua din aceasta toamna, dar intr-o varianta pentru copii – ,,Voice Kids”.

Articole Similare

Femeile ignoră aceste 5 simptome care duc la boli foarte grave. Ce indică un debit mare de urină

Femeile ignoră aceste 5 simptome care duc la boli foarte grave. Ce indică un debit mare de urină

Simptomele pe care le au de obicei femeile sunt foarte înșelătoare și femeilor le este

Atenţie la ce mâncaţi. Cancerul poate fi provocat de alimente. Iată lista produselor care ne pot îmbolnăvi

Atenţie la ce mâncaţi. Cancerul poate fi provocat de alimente. Iată lista produselor care ne pot îmbolnăvi

Medicii ne sfătuiesc să fim mult mai atenţi la ce măncăm deoarece unele alimente pot

Peste 2.500 de intervenţii ale poliţiştilor, într-o singură zi

Peste 2.500 de intervenţii ale poliţiştilor, într-o singură zi

Poliţiştii au intervenit, vineri, la peste 2.500 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au aplicat

Bacalaureat olimpici 2018 edu.ro. Calendar BAC 2018 complet

Bacalaureat olimpici 2018 edu.ro. Calendar BAC 2018 complet

Sesiunea specială a examenului naţional de Bacalaureat pentru componenţii loturilor olimpice se va desfăşura în

Carambol cu patru maşini, în Drobeta Turnu-Severin. Trei persoane au fost rănite

Carambol cu patru maşini, în Drobeta Turnu-Severin. Trei persoane au fost rănite

Un accident grav a avut loc în Drobeta Turnu-Severin. Trei persoane au fost rănite în