Muntenia News | Homepage

Canada ocupa locul 9 la investitii in Iasi

👤Scris de Ioana Popescu 🕔22.Mar 2014 Citit de 243 ori Sursa: STIRI

Canada este interesata sa investeasca in Romania. A spus-o la Iasi ambasadorul Canadei la Bucuresti. Trimisul statului de peste ocean participa in aceste zile la Festivalul de Film Francofon gazduit de Iasi. Ambasadorul Canadei s-a intalnit cu autoritatile si a promis ca va reveni la Iasi pana la sfarsitul anului.

Canada este unul dintre cei mai mari investitori din Iasi. Firmele au apreciat mai ales forta de munca locala specializata in IT.

,,Urmeaza la sfarsitul anului sa vina din nou si sa-i inlesnec o intalnire cu reprezentantii celor mai importante firme cu capital canadian. Pot sa va spun ca, in acest moment, Canada, ca aport de capital adus, este pe locul 9. Are aproape 5 milioane de euro capital,” a declarat Romeo Olteanu, prefectul judetului Iasi.

Vizita ambasadorului Canadei este prilejuita de organizarea la Iasi a festivalului de film francofon.

,,Sunt aici pentru prezentarea filmului, sa vorbesc despre francofonie. Vom sarbatori multiculturalismul pe care l-am experimentat in Iasi. Este o sarbatoare locala sa ajungi sa intalnesti oameni aici,” a spus E.S. Joanne Lemay, ambasadorul Canadei la Bucuresti.

Articole Similare

Program de curăţare a organismului de toxine Cum ne detoxifiem corpul iarna?

Program de curăţare a organismului de toxine Cum ne detoxifiem corpul iarna?

În secolul stresului şi al poluării, interacţionăm zilnic cu peste 80.000 de chimicale toxice, pe

De ce este PERICULOS să ţineţi ouă sparte în frigider

De ce este PERICULOS să ţineţi ouă sparte în frigider

Indiferent că este de găină, de gâscă, de raţă ori de prepeliţă, oul trebuie consumat

Paşapoartele NU vor fi gratuite. Iată ce TAXE vor plăti românii

Paşapoartele NU vor fi gratuite. Iată ce TAXE vor plăti românii

Românii vor plăti în continuare pentru pașaport. Sunt eliminate doar o parte din taxe, după

Căruţă spulberată de o autoutilitară, doi oameni în stare gravă

Căruţă spulberată de o autoutilitară, doi oameni în stare gravă

Grav accident în Bistriţa Năsăud! Două persoane au ajuns la spital în stare gravă după

CASCADORIE ULUITOARE în Timişoara. Un cuplu a stat cu cortul pe un turn înalt de peste 250 de metri VIDEO

CASCADORIE ULUITOARE în Timişoara. Un cuplu a stat cu cortul pe un turn înalt de peste 250 de metri VIDEO

Imagini inedite au fost surprinse în Timişoara. Flavius Cernescu, tânărul recunoscut pentru cascadoriile sale nebuneşti,

Cele mai noi stiri

Ploiesteanul devenit celebru, dupa ce s-a laudat unui prieten ca a furat bijuterii de 5 milioane de euro (VIDEO) Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus reţinerea pentru o ... Publicat marți, 17 ianuarie 2017 15:04 Perioada de valabilitate a certificatului de încadrare în grad şi tip de handicap, majorat de la 6 luni la 12 luni, respectiv de la 12 la 24 de… Pentru persoanele adulte cu handicap, perioada de valabilitate a certificatului de încadrare în grad şi tip de handicap se majorează ... Publicat marți, 17 ianuarie 2017 15:04 Cursurile de pictură ale Centrului Cultural Giurgiu, coordonate de Petra Tănase, urmate atât de copii de 3 ani, cât şi de  pensionari de 70 de… Înfiinţată în urmă cu mai bine de 20 de ani, clasa de pictură din cadrul Centrului Cultural ”Ion Vinea” din ... Publicat marți, 17 ianuarie 2017 15:04 Comuna Daia a fost deszăpezită 99,9%! Oamenii au răspuns prompt solicitărilor Primăriei în zilele cu căderi masive de zăpadă! Interesaţi de modul în care au reuşit locuitorii comunei Daia, să treacă peste perioada dificilă de ger şi căderi masive ... Publicat marți, 17 ianuarie 2017 15:04 Eliberarea paşaportului se va face FĂRĂ TAXE De la 1 februarie 2017, persoanele fizice nu vor mai trebui să plătească taxe la eliberarea paşapoartelor, potrivit unui act ... Publicat marți, 17 ianuarie 2017 15:04