Muntenia News | Homepage

VIDEO/Raluca Aprodu joacă într-un film cu vampiri, care i-a dat fiori pe șira spinării: “Ne strângeam așa câte doi-trei să mergem să bem…

👤Scris de Stefan Pop 🕔16.Apr 2018 Citit de 21 ori Sursa: LIBERTATEA

Un film românesc creat după “rețeta” americană a producțiilor de box office  aduce pe ecrane, din 20 aprilie, o poveste cu vampiri, în care îi vom vedea jucând atât pe actorii români Răzvan Vasilescu sau Raluca Aprodu, cât și pe străinii Armand Assante sau Lior Ashkenazi, unul dintre cei mai cunoscuți și premiați actori israelieni ai momentului. “Vânătorul de spirite” a fost deja premiat la câteva festivaluri internaționale.

Regizat de Dragoș Buliga (Las Fierbinți) și bazat pe un scenariu original semnat de Octav Gheorghe, filmul spune povestea unui american, Louis (Armand Assante), cel mai faimos vânător de fantome și vampiri din lume, care, împreună cu un jurnalist israelian, Robert (Lior Askenazi), ajunge într-un sat din Transilvania pe urmele unei misterioase povești sângeroase petrecută în castelul Zalesky.

Ghid le este o româncă frumoasă care aspiră la meseria de jurnalist (Raluca Aprodu) și care are în grijă și o echipă de coreeni în căutarea unui subiect senzațional pentru un reality show.

Filmările au avut loc în mai multe zone din țară – Sighișoara, Dofteana (jud Bacău), Biertan, Sibiu, Sinaia (Pelișor) și București. Pentru Raluca Aprodu, care joacă în șase spectacole la TNB, a fost o experiență de care își va aminti cu siguranță. Ea a povestit, pentru Libertatea, detalii despre echipă și filmări.

“Au fost seri în care filmam noaptea într-un castel, renovat ce-i drept, dar, fără să vrei te gândeai un pic, când ieșeai să te relaxezi, la ora 3 noaptea, în pădure, după ce filmai un cadru cu un spirit care ieșea dintr-un dulap…recunosc că ne strângeam așa câte doi-trei să mergem să bem niște apă, că nu era așa plăcut să stai singur în pădure la ora aia. Când am citit scenariul era noapte și peste pasajele alea de groază treceam repede-repede și mai aprindeam câte o lumină în casă, mai vorbeam cu pisica…”, povestește Raluca Aprodu.

Pentru ea filmările au adus și o altă surpriză întrucât una dintre locații a fost Slănic Moldova, loc în care ea își petrecea vacanțele.

Mi-am petrecut copilăria acolo, cu părinții mei. Mergeam în vacanțele de vară și zona aia o știu foarte bine. Prietenul meu cel mai bun e din Târgu Ocna, i-am vizitat familia”, spune ea.

De altfel, când a ajuns acolo, și-a sunat părinții să le spună pe unde a ajuns cu echipa și ei au întrebat-o dacă își mai aduce aminte și ea le-a spus că își amintește foarte bine totul, inclusiv cofetăriile.

”Mie îmi place foarte mult țara noastră. Oriunde ai întoarce camera ai ce să filmezi. Mi se pare că avem de toate și e minunat”.

“S-a creat o chimie între noi, actorii, chiar dacă eram din toate colțurile lumii”, mai spune Raluca.

Prezența lui Armand Assante e menită să atragă audiență, având în vedere palmaresul acestuia – peste 120 de filme în portofoliu, un premiu EMMY pentru rolul din miniseria TV GOTTI, el a intrat în istoria cinematografiei mondiale cu apariții iconice ca Ulise în miniseria ”The Odyssey”, regizată de Andrei Konchalovsky și produsă de Francis Ford Coppola, sau în filmele lui Ridley Scot , „American Gangster” și  ”1492- Conquest of Paradise”, sau ”Q and A” – regia Sydney Lumet.

“Sunt oameni ca și noi. Acuma..nu știu dacă toți sunt așa, legende sunt multe și mi-e greu să vorbesc despre oameni pe care nu îi cunosc. Sunt foarte profesioniști și nu știu dacă modești e cuvântul potrivit..Omul dacă își face treaba, e cinstit cu el și respectuos cu cei din jur..e de ajuns. Nu am simțit diferența, nici echipa nu a creat diferența, asta e foarte important, eram toți acolo să facem treaba asta. N-a fost așa că venea regale pe platou”, mai povestește Raluca Aprodu. Armand Assante nu e la prima colaborare cu filmul românesc, el a lucrat și la “California Dreamin’”, film regizat de Cristian Nemescu.

Distribuția îi mai include pe actorii români Oana Marcu, Alexandra Apetrei, Pali Vecsei, George Remeș, Bogdan Nechifor, Claudiu Bleonț, dar și pe Branko Duric, un celebru actor și muzician bosniac, în rolul lui Igor. Alături de regizorul Dragoș Buliga (Ai noștri, La Fierbinți) din echipa acestui film au mai facut parte: Șerban Ionescu – imagine (”Las Fierbinți”, ”Atletico Textila”), make-up Effects Designer Erik Gosselin (”X-Men: Apocalypse” 2016, ”Crimson Peak” 2015), special make-up Edwina Vodă, efectele speciale vizuale sunt asigurate de către Felician Lepădatu (”Zero Theorem”), scenografia de Sorin Boncea, iar costumele au fost realizate de către Luminița Lungu.


Citește și: EXCLUSIV/Sergiu Nicolaescu se lăuda că e tare la box, dar era praf! Fostul cascador Vasile Popa l-a dat de gol


Post-ul VIDEO/Raluca Aprodu joacă într-un film cu vampiri, care i-a dat fiori pe șira spinării: “Ne strângeam așa câte doi-trei să mergem să bem apă!” apare prima dată în Libertatea.ro.

Articole Similare

UPDATE/ Ionela Prodan, înmormântată la Cimitirul Bellu, în ropote de aplauze. Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum

UPDATE/ Ionela Prodan, înmormântată la Cimitirul Bellu, în ropote de aplauze. Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum

Ionela Prodan, înmormântată la Cimitirul Bellu. Zeci de colegi de breaslă , dar și oameni

Fata medicului Radu Zamfir e super talentată. “Numai tata sa fie celebru?”

Fata medicului Radu Zamfir e super talentată. “Numai tata sa fie celebru?”

Fiica medicului Radu Zamfir este extrem de talentată nu doar la muzică, așa cum știe

Gheorghe Turda, marcat la înmormântarea Ionelei Prodan. “Am cântat ultimul cântec cu lacrimi în ochi”

Gheorghe Turda, marcat la înmormântarea Ionelei Prodan. “Am cântat ultimul cântec cu lacrimi în ochi”

Gheorghe Turda a cântat la înmormântarea Ionelei Prodan.. Artistul a avut lacrimi în ochi de

Jojo, detalii despre fiul ei. “După o viață întreagă”

Jojo, detalii despre fiul ei. “După o viață întreagă”

Jojo a vorbit despre fiul ei cel mare, dezvăluind ce și-a dorit foarte mult să

Ce a pus Anamaria Prodan în pachete pentru cei prezenți la înmormântarea mamei sale. Nimeni n-a plecat cu mâna goală

Ce a pus Anamaria Prodan în pachete pentru cei prezenți la înmormântarea mamei sale. Nimeni n-a plecat cu mâna goală

Toți cei prezenți la înmormântarea Ionelei Prodan au primit câte un pachețel de pomană după