Muntenia News | Homepage

Sora Claudiei Pavel, despre relația artistei cu Cătălin Cazacu. „Ea e ocupată, el are multe lucruri de rezolvat”

👤Scris de Maria Radu 🕔13.Feb 2018 Citit de 28 ori Sursa: LIBERTATEA

Paula, sora Claudiei Pavel, a comentat pe marginea idilei care a început la Exatlon România între cântăreață și sportivul Cătălin Cazacu.

Claudia Pavel, fostă Cream, a fost invitată la emisiunea pe care Teo Trandafir o prezintă la Kanal D.

Cântăreața a vorbit din nou despre relația strânsă pe care a avut-o cu Cătălin Cazacu pe durata participării sale la Exatlon România, emisiune-concurs difuzată de postul de televiziune Kanal D.

Sora artistei, Paula, și-a spus și ea părerea despre idila dintre Claudia Pavel, care a primit amenințări cu moartea după Exatlon România, și Cătălin Cazacu.

„S-a spus că am stricat o căsnicie. Între noi există sentimente curate. Nu s-a întâmplat nimic la nivel fizic. Doar ne-am ținut de mână și ne-am îmbrățișat sincer. Dacă el nu era acolo, nu aș fi rezistat atât de mult acolo. A avut dreptate când îmi spunea că pot, atunci când plângeam și ziceam că nu mai pot. Mie mi-a fost clar că a fost un om liber de la început. Când toți se plângeau de dor de cei dragi de acasă, el nu zicea nimic. Cum era eu să știu că există cineva?

Amândoi suntem sinceri, cred că asta ne-a apropiat. Acolo nu ai cum să minți. Ești 24 din 24 cu cineva, n-ai cum să joci non-stop un rol. El, față de mine, nu a greșit nicio secundă. Și față de nimeni de acolo nu a greșit. Evoluăm și ne schimbăm, putem să ne schimbăm deciziile luate. E clar că eu nu sunt cea care a plecat de acolo. Mi-e drag de el, v-am zis. Ne-am pupat pe frunte, pe obraz, pe cap. No french. Nu ne-am sărutat franțuzește”, a declarat Claudia Pavel.

„Aici e alt univers. Acolo era plaja, palmierul, nuca de cocos. Am trăit și eu doi ani la Miami și știu cum era. Sentimentele lor, ce au simțit acolo… Va fi greu să se întâmple și aici. Așa cred. Am eu premoniții. Nu cred că se poate întâmpla nimic. Ea e ocupată. El are multe lucruri de rezolvat. Are foarte multe lucruri de rezolvat. Așa ar fi normal. Ea nu știe ce vrea. Eu sunt de acord cu ce vrea Claudia. Dar asta e părerea mea”, a afirmat sora Claudiei Pavel, Paula.

„Nu știm ce se va întâmplă. Suntem sinceri, tineri, liberi. Peste patru luni se pot întâmplă multe. El poate dezvoltă sentimente sincere pentru o altă colegă. Normal că m-am gândit. Dacă decide el să dezvolte sentimente sincere pentru Anca Surdu. Oamenii au nevoie de afecțiune. Oamenii au voie să se răzgândească”, a mai spus Claudia Pavel.


Citește și: Funcționarii publici dau în judecată Guvernul, după transferul contribuțiilor la angajat, pentru scăderile de venituri


Post-ul Sora Claudiei Pavel, despre relația artistei cu Cătălin Cazacu. „Ea e ocupată, el are multe lucruri de rezolvat” apare prima dată în Libertatea.ro.

Articole Similare

Feli a lansat și varianta în engleză a piesei pe care mizează în finala Eurovision România 2018

Feli a lansat și varianta în engleză a piesei pe care mizează în finala Eurovision România 2018

Feli a lansat  și varianta în engleză a piesei pe care mizează în finala Eurovision

Meghan Markle și Prințul Harry au primit un plic suspect cu un praf alb

Meghan Markle și Prințul Harry au primit un plic suspect cu un praf alb

Meghan Markle a fost destinatarul unei scrisori care conține un praf alb despre care autoritățile

Paula Chirilă și Dan Helciug i-au dat o mână de ajutor lui Mircea Radu

Paula Chirilă și Dan Helciug i-au dat o mână de ajutor lui Mircea Radu

Paula Chirilă și Dan Helciug i-au dat o mână de ajutor lui Mircea Radu, pentru

FOTO | Jane Seymour a pozat pentru Playboy. Celebra „Dr.Quinn”, goală la 67 de ani

FOTO | Jane Seymour a pozat pentru Playboy. Celebra „Dr.Quinn”, goală la 67 de ani

Cunoscută actriță Jane Seymour, protagonista serialului „Dr. Quinn“, a dezvăluit pe contul de Instagram că a

Sișu și Puya cântă din nou împreună. Cei doi pregătesc un concert la Arenele Romane

Sișu și Puya cântă din nou împreună. Cei doi pregătesc un concert la Arenele Romane

Sișu și Puya cântă din nou împreună. Cei doi au fost invitați în cadrul emisiunii