Muntenia News | Homepage

Nu trebuie sa ratezi DECLARATIILE ASTEA! Ce spune NOUL SEF de la PRO TV despre fosta televiziune a lui ADRIAN SARBU!

👤Scris de Georgiana Matei 🕔18.Mar 2014 Citit de 225 ori Sursa: CELEBRITY

Aleksandras Cesnavicius este CEO Pro TV. El a raspuns, printr-un email, intrebarilor puse de Hotnews.ro legate de strategia grupului media, de programe si de schimbarile din cadrul Pro TV din ultima vreme.

Lituanianul Aleksandras Cesnavicius a preluat conducerea Pro TV – liderul pietei media din Romania – la sfarsitul anului trecut, la cateva luni dupa ce fondatorul Pro TV, Adrian Sarbu, a demisionat de la conducerea grupului-mama al Pro TV, CME.

„Nu exista niciun fel de negociere in desfasurare in acest moment. Nu obisnuim sa comentam zvonuri, insa trebuie sa spun ca la ora actuala nu exista niciun fel de negocieri nici cu Gazprom, nici cu altcineva pentru potentiala achizitie a PRO TV”, a declarat Aleksandras Cesnavicius.

„Cand am venit in Romania si am vazut organigrama grupului, mi-am dat seama ca am de rezolvat urmatoarea problema: prea multi manageri si responsabilitati nu foarte bine definite. Ca principiu, in management, cred ca trebuie plecat de la nevoile si obiectivele unei companii, apoi trebuie vazut cum se reflecta ele in structura organizatiei si care sunt oamenii care le pot duce la capat. Am constatat la inceputul mandatului meu aici ca structura managementului in companie este complicata, iar atunci cand sunt prea multi oameni implicati, responsabilitatile sunt mai putin clare, iar procesul de executie, mai lent. Toate deciziile pe care le-am luat au fost urmare a unor rationamente profesionale. Nu ma ocup cu „vanatoarea de vrajitoare”. Acum avem o echipa de management dinamica, bine integrata si cu responsabilitati clare”, a adaugat el.

„La nivelul angajatilor, nu am intentia sa fac schimbari drastice. Pretuiesc mult echipa de profesionisti din Pro TV si singura mea grija va fi sa ma asigur ca fiecare departament are suficiente resurse, distribuite adecvat pentru realizarea procesului muncii. Daca vom descoperi ca anumite zone au nevoie de mai multa atentie, atunci probabil vom face anumite reorganizari in interior. Lucrurile merg acum in linie dreapta si performantele de audienta ale Pro Tv sunt mai bune ca niciodata, astfel ca starea noastra de spirit este in concordanta cu ele”, a mai spus Cesnavicius.

„PRO TV este un brand extrem de puternic si de bine articulat. Are o echipa de profesionisti si in acelasi timp este si un business foarte solid, dezvoltat pe principiile transparentei si eficientei. Cu aceste atribute, PRO TV, brandul puternic care are rezultate financiare foarte bune, are toate motivele sa ramana pentru foarte multa vreme liderul incontestabil al pietei de media din Romania.

Eu vreau ca PRO TV sa ramana spectaculos si inovativ, capabil sa satisfaca la nivelul secolului 21 asteptarile romanilor in privinta continutului de cea mai buna calitate. Imi doresc ca stirile, pe care le consider coloana vertebrala a oricarei televiziuni lider, sa ramina asa cum sunt, profesioniste, independente politic si separate de orice fel de interes comercial. PRO TV este o televiziune cu actionariat international si succesul business-ului ne permite acest gen de independenta care, pentru mine, este una dintre cele mai pretioase si importante valori.

In ceea ce priveste entertainment-ul, vom deschide mereu drumuri, vom rescrie notiunea de show de televiziune, vom avea mereu cele mai bune formate din lume, produse la nivel local si, de asemenea, cele mai bune filme si seriale. Show-urile grandioase vor fi mereu prezente in grila noastra ca o prioritate strategica. Va asigur ca PRO Tv isi va onora statutul de televiziune lider a romanilor si va oferi intotdeauna telespectatorilor „focurile de artificii” pe care le asteapta. Pot sa asigur milioanele de telespectatori care ne privesc in fiecare zi ca PRO TV va fi in continuare trendsetter-ul pe piata media din Romania”, a afirmat Aleksandras Cesnavicius.

Citeste si:

ROXANA NEMES a trecut prin clipe grele! Suspecta de CANCER LA SAN!

Anca Lungu, la „Junior Chef”: ,,Nu am stiut ca ii provoc o durere atat de mare”!

Articole Similare

Americanul care deține Statuia Libertății s-a căsătorit cu o româncă din Timișoara

Americanul care deține Statuia Libertății s-a căsătorit cu o româncă din Timișoara

Americanul care deține Statuia Libertății s-a căsătorit cu o româncă din Timișoara. Iasmina Milutinovici are

Legătura incredibilă dintre Marcel Toader și Andrei Gheorghe. Ce făceau cei doi împreună, în tinerețe

Legătura incredibilă dintre Marcel Toader și Andrei Gheorghe. Ce făceau cei doi împreună, în tinerețe

Marcel Toader și Andrei Gheorghe au un trecut comun. Omul de afaceri a povestit ce

EXCLUSIV/ Gheorghe Zamfir nu cânta în locuri fără cazare de 5 stele

EXCLUSIV/ Gheorghe Zamfir nu cânta în locuri fără cazare de 5 stele

Artist ce-și respectă eticheta, când iese din confortul conacului său din satul Cobia, Găești,Gheorghe Zamfir

Cine o ajută pe Ilinca Vandici cu copilul. “Este meritul…”

Cine o ajută pe Ilinca Vandici cu copilul. “Este meritul…”

Ilinca Vandici este foarte mândră de fiul ei, care știe foarte multe lucruri, deși este

Betty și Cătălin Vișănescu s-au căsătorit civil. Primele declarații făcute de Florin Salam

Betty și Cătălin Vișănescu s-au căsătorit civil. Primele declarații făcute de Florin Salam

Betty și Cătălin Vișănescu s-au căsătorit civil, astăzi, 22 iunie. Cei doi vor deveni în