Muntenia News | Homepage

Marina Almășan și-a găsit coleg de prezentare, după plecarea lui Mircea Radu

👤Scris de Ioana Popescu 🕔15.Feb 2018 Citit de 85 ori Sursa: LIBERTATEA

Claudiu Bleonț, noul coleg de prezentare al Marinei Almășan.  Căutarea a luat sfârșit pentru Marina Almășan, în ceea ce privește viitorul său partener de prezentare al emisiunii „Femei de 10, Bărbați de 10”, difuzată de luni până joi, de la 16.40, la TVR 2.

Astfel, cunoscutul actor Claudiu Bleonț, care a fost în depresie după nașterea fiicei sale, se alătură de miercuri, 14 februarie, familiei vedetelor TVR 2, iar Marina Almășan, care este și producătoare show-ului, este convinsă că va fi un coprezentator de nota 10, colegul perfect.

„Dincolo de faptul că este un actor talentat, Claudiu este un om citit, profund și înțelept, cu care se poate vorbi despre orice. Trece foarte ușor de la stilul sobru la cel jucăuș, ceea ce îl face candidatul ideal pentru a prezenta un show de felul celui al cărui producător sunt. Are un fantastic simț al umorului (umorul este, nu-i așa, o calitate a oamenilor inteligenți!) si un spirit ludic cum rar întâlnești, în vremurile noastre încruntate. Deși pare < de nestăpânit >, este foarte serios în ceea ce face, este un colaborator disciplinat și un excelent < tovarăș de drum >!”, a spus Marina Almășan.

Pregătirile pentru cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Femei de 10, Bărbați de 10” au început deja, iar gazdele Marina Almășan și Claudiu Bleonț le promit telespectatorilor „un plus de culoare și dinamism”.

Puțini știu, însă, că cei doi nu se află la prima colaborare în televiziune.

„I-am încredințat lui Claudiu, acum vreo 10 ani, prezentarea unui show de televiziune pe care îl produceam (da, am semnat și emisiuni pe care le-au prezentat alții). Titlul era < S-a-ntâmplat în România > și programul aduna cele mai inedite întâmplări semnalate de presă, în decursul unei săptămâni. Protagoniștii erau aduși, majoritatea, în direct, iar știrile trăsnite erau comentate de vedetele TVR. Țin minte că am fost încântată de colaborarea cu Claudiu și, iată, viața mi l-a <scos din nou în cale>, a amintit Marina Almășan.

Și Claudiu Bleonț a primit cu extuziasm propunerea de a se alătura echipei „Femei de 10, Bărbați de 10”, mai ales că, în sezonul trecut , actorul a avut șansa de a fi „bărbatul de 10” într-una dintre ediții.

„Mă bucur mult de propunere. E un prilej de a întâlni și de a cunoaște oamenii, dar și de a comunica. În plus, cred că am acumulat până la această vârstă suficientă experiență pe care acum vreau să o împărtășesc cu cei din jur”, a spus el.

Actor renumit de teatru și film, Claudiu Bleonț este și un prezentator de televiziune cu experiență. A colaborat de mai multe ori cu Televiziunea Română, atât ca prezentator al emisiunii „Duminica în familie” (2013), alături de Ramona Bădescu, cât și în poziția de gazdă a emisiunii „S-a-ntâmplat în România” (2008).

Fostul coleg de prezentare al Marinei Almășan la emisiunea „Femei de 10, Bărbați de 10” Mircea Radu, care este căsătorit cu o femeie de profesie medic, va prezenta noua producție “Ie, Românie”, pe care telespectatorii o vor putea urmări, în curând, la Antena 1.

Mircea Radu, care suferă de spondiloză cervicală, se declară foarte încântat de noul său proiect din viața sa profesională.

“Ie, Românie” este o emisie cum n-ați mai văzut de ani de zile! Îmi place atât de mult, încât până și gâștii i-am povestit”, a spus el, pe contul de socializare, la încheierea primei zile de filmare.

Pentru una dintre filmările de promo, Mircea Radu a avut o “parteneră” mai specială: o… gâscă.

FOTO: Mugur Cristescu


CITEȘTE ȘI…

EXCLUSIV/Nostalgiile și regretele ultimului lăutar de modă veche, Nicu Gigantu’: ”Nu mai avem pe cine să învățăm. Apune muzica lăutărească”

DOCUMENTE/Legăturile “suspecte” din spatele contractului pentru comunicațiile Armatei: un SRL american, o firmă „abonată” la bugetul de stat și interesele imobiliare din Nordul Bucureștiului


Post-ul Marina Almășan și-a găsit coleg de prezentare, după plecarea lui Mircea Radu apare prima dată în Libertatea.ro.

Articole Similare

Video EXCLUSIV/Andreea Bălan vorbește despre dubla sa personalitate: ”Asta mă ține fresh”

Video EXCLUSIV/Andreea Bălan vorbește despre dubla sa personalitate: ”Asta mă ține fresh”

Artista spune că se simte și acum un copil. Andreea Bălan vorbește despre dubla sa

Morgan Freeman a fost acuzat de mai multe femei de hărțuire și comportament inadecvat. Reacția actorului – UPDATE

Morgan Freeman a fost acuzat de mai multe femei de hărțuire și comportament inadecvat. Reacția actorului – UPDATE

Morgan Freeman a fost acuzat de mai multe femei de hărțuire și comportament inadecvat. Reporterii

Andreea Marin și fostul ei soț, Tuncay Ozturk, s-au evitat la petrecerea VIVA 2018. El era cu noua iubită!

Andreea Marin și fostul ei soț, Tuncay Ozturk, s-au evitat la petrecerea VIVA 2018. El era cu noua iubită!

Inevitabilul era să se producă ! Andreea Marin și fostul ei soț, Tuncay Ozturk s-au

GALERIE FOTO/ Cele mai îndrăznețe ținute de la VIVA! Party 2018. Festival de decolteuri generoase

GALERIE FOTO/ Cele mai îndrăznețe ținute de la VIVA! Party 2018. Festival de decolteuri generoase

Vedetele au defilat, joi seară, la petrecerea VIVA! 2018 și s-au întrecut în cele mai

La 52 de ani, Adrian Enache se retrage din activitate! A predat banderola de căpitan al Naționalei de Fotbal a Artiștilor

La 52 de ani, Adrian Enache se retrage din activitate! A predat banderola de căpitan al Naționalei de Fotbal a Artiștilor

Deși e în formă bună pe teren, Adrian Enache a spus adio carierei sale jucător