Muntenia News | Homepage

Marina Almășan și-a găsit coleg de prezentare, după plecarea lui Mircea Radu

👤Scris de Ioana Popescu 🕔15.Feb 2018 Citit de 32 ori Sursa: LIBERTATEA

Claudiu Bleonț, noul coleg de prezentare al Marinei Almășan.  Căutarea a luat sfârșit pentru Marina Almășan, în ceea ce privește viitorul său partener de prezentare al emisiunii „Femei de 10, Bărbați de 10”, difuzată de luni până joi, de la 16.40, la TVR 2.

Astfel, cunoscutul actor Claudiu Bleonț, care a fost în depresie după nașterea fiicei sale, se alătură de miercuri, 14 februarie, familiei vedetelor TVR 2, iar Marina Almășan, care este și producătoare show-ului, este convinsă că va fi un coprezentator de nota 10, colegul perfect.

„Dincolo de faptul că este un actor talentat, Claudiu este un om citit, profund și înțelept, cu care se poate vorbi despre orice. Trece foarte ușor de la stilul sobru la cel jucăuș, ceea ce îl face candidatul ideal pentru a prezenta un show de felul celui al cărui producător sunt. Are un fantastic simț al umorului (umorul este, nu-i așa, o calitate a oamenilor inteligenți!) si un spirit ludic cum rar întâlnești, în vremurile noastre încruntate. Deși pare < de nestăpânit >, este foarte serios în ceea ce face, este un colaborator disciplinat și un excelent < tovarăș de drum >!”, a spus Marina Almășan.

Pregătirile pentru cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Femei de 10, Bărbați de 10” au început deja, iar gazdele Marina Almășan și Claudiu Bleonț le promit telespectatorilor „un plus de culoare și dinamism”.

Puțini știu, însă, că cei doi nu se află la prima colaborare în televiziune.

„I-am încredințat lui Claudiu, acum vreo 10 ani, prezentarea unui show de televiziune pe care îl produceam (da, am semnat și emisiuni pe care le-au prezentat alții). Titlul era < S-a-ntâmplat în România > și programul aduna cele mai inedite întâmplări semnalate de presă, în decursul unei săptămâni. Protagoniștii erau aduși, majoritatea, în direct, iar știrile trăsnite erau comentate de vedetele TVR. Țin minte că am fost încântată de colaborarea cu Claudiu și, iată, viața mi l-a <scos din nou în cale>, a amintit Marina Almășan.

Și Claudiu Bleonț a primit cu extuziasm propunerea de a se alătura echipei „Femei de 10, Bărbați de 10”, mai ales că, în sezonul trecut , actorul a avut șansa de a fi „bărbatul de 10” într-una dintre ediții.

„Mă bucur mult de propunere. E un prilej de a întâlni și de a cunoaște oamenii, dar și de a comunica. În plus, cred că am acumulat până la această vârstă suficientă experiență pe care acum vreau să o împărtășesc cu cei din jur”, a spus el.

Actor renumit de teatru și film, Claudiu Bleonț este și un prezentator de televiziune cu experiență. A colaborat de mai multe ori cu Televiziunea Română, atât ca prezentator al emisiunii „Duminica în familie” (2013), alături de Ramona Bădescu, cât și în poziția de gazdă a emisiunii „S-a-ntâmplat în România” (2008).

Fostul coleg de prezentare al Marinei Almășan la emisiunea „Femei de 10, Bărbați de 10” Mircea Radu, care este căsătorit cu o femeie de profesie medic, va prezenta noua producție “Ie, Românie”, pe care telespectatorii o vor putea urmări, în curând, la Antena 1.

Mircea Radu, care suferă de spondiloză cervicală, se declară foarte încântat de noul său proiect din viața sa profesională.

“Ie, Românie” este o emisie cum n-ați mai văzut de ani de zile! Îmi place atât de mult, încât până și gâștii i-am povestit”, a spus el, pe contul de socializare, la încheierea primei zile de filmare.

Pentru una dintre filmările de promo, Mircea Radu a avut o “parteneră” mai specială: o… gâscă.

FOTO: Mugur Cristescu


CITEȘTE ȘI…

EXCLUSIV/Nostalgiile și regretele ultimului lăutar de modă veche, Nicu Gigantu’: ”Nu mai avem pe cine să învățăm. Apune muzica lăutărească”

DOCUMENTE/Legăturile “suspecte” din spatele contractului pentru comunicațiile Armatei: un SRL american, o firmă „abonată” la bugetul de stat și interesele imobiliare din Nordul Bucureștiului


Post-ul Marina Almășan și-a găsit coleg de prezentare, după plecarea lui Mircea Radu apare prima dată în Libertatea.ro.

Articole Similare

EXCLUSIV/Alina Eremia a ajuns la spital din cauza epuizării. A filmat 48 de ore pentru un videoclip

EXCLUSIV/Alina Eremia a ajuns la spital din cauza epuizării. A filmat 48 de ore pentru un videoclip

Inevitabilul s-a produs și în cazul Alinei Eremia. Efortul și programul încărcat și-au pus amprenta

EXCLUSIV/ Amalia Enache s-a întors din Brazilia mult mai slabă! A ajuns la greutatea din liceu

EXCLUSIV/ Amalia Enache s-a întors din Brazilia mult mai slabă! A ajuns la greutatea din liceu

Amalia Enache a petrecut alături de fiica ei, Alma, o vacanță prelungită în Brazilia. După

EXCLUSIV / Patrick Borcea a slăbit 30 de kilograme și s-a apucat de sală. Prietenii l-au băgat într-un program de „reparații capitale”

EXCLUSIV / Patrick Borcea a slăbit 30 de kilograme și s-a apucat de sală. Prietenii l-au băgat într-un program de „reparații capitale”

În vara anului trecut, la îndemnul mamei sale, Patrick Borcea a trecut pe la cabinetul

Bătăile au început înainte de nuntă, pentru Anastasia Cecati. Ce spune verișoara actriței

Bătăile au început înainte de nuntă, pentru Anastasia Cecati. Ce spune verișoara actriței

Bătăile au început înainte de nuntă, pentru Anastasia Cecati. Un bărbat de 34 de ani

Regizorul unui film nominalizat la Oscar nu a primit viză pentru a participa la decernarea premiilor

Regizorul unui film nominalizat la Oscar nu a primit viză pentru a participa la decernarea premiilor

Kareem Abeed, regizorul filmului ”Last Men in Aleppo”, nominalizat la premiile Oscar nu va putea