Muntenia News | Homepage

INTERVIU | Violeta Varga, angajata sexy de la ISJ Arad, după ce acum o știe o țară întreagă: „Vreau să rămân în anonimat”

👤Scris de Andrei Gheorghe 🕔26.Sep 2017 Citit de 148 ori Sursa: LIBERTATEA

Violeta Varga, angajata sexy de la ISJ Arad, despre scandalul provocat. Violeta Varga fusese numită, pe 18 septembrie a.c., în funcția de inspector școlar pe „educație permanentă” la Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Arad.

Fără concurs, fără un CV la vedere, pe pile, după cum au dezvăluit jurnaliștii de la specialarad.ro.

Violeta Varga, sexy-angajata care se află pe buzele tuturor, în această perioadă, după ce a fost numită în funcţia de inspector şcolar pentru „educație permanentă”, în cadrul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ), a demisionat.

Înainte de această decizie, colegii de la pressone.ro au reușit să stea de vorbă cu ea și să se apere în fața dezvăluirilor făcute de presa locală.

Recunoaște că, de 14 ani, este iubita fratelui actualului prefect de Arad, Florentina Horgea, dar spune că nu are legătură cu politică, aluzie la faptul că ar fi susținută de Partidul Social Democrat (PSD) – Filiala Arad, și că se dedică exclusiv misiunii sale de dascăl.

Pozele pe care le postase pe Facebook, și care au fost distribuite masiv în ultimele zile, erau prelucrate chiar de ea… dar nu foarte mult.

Insistă că imaginea ei o privește și că puțina culoare pe care a pus-o acolo unde vârsta a lăsat urme nu e o crimă.

Acum, Violeta și-a închis contul de Facebook și dă cărțile pe față:

Ce calități vă recomandă pentru acest post?

Am studii de specialitate. Am terminat Colegiul Universitar Pedagogic, am terminat Facultatea de Psihopedagogie Specială, am master în Educație incluzivă și Pedagogie integrată. Am participat în proiecte internaționale în Finlanda, 2009, am participat în proiect internațional Portugalia, 2015. Și am realizat la nivel de școală o grămadă de proiecte. Atât pot să vă spun, și că mă simt efectiv hărțuită. Așa mă simt

CV-ul dumneavoastră lipsește…

CV-ul l-am trimis la minister. Deci, cariera mea didactică este următoarea: sunt învățător la bază, din 1997. Din 2006 sunt titular la Centrul pentru Educație incluzivă, iar în urmă cu doi ani am fost numită director adjunct la Educație incluzivă Arad.

Da, o să pun CV-ul meu, o să pun CV-ul meu. Nu l-am făcut public pentru că eu nu sunt o persoană publică. Eu sunt un biet om care trăiesc din munca de profesor (izbucnește în plâns). Și pur și simplu sunt hărțuită.

Sunteți iubita fratelui prefectului de Arad. Vă întreb direct: are legătură filiala PSD din Arad cu promovarea dumneavoastră în acest post?

Nu sunt membră a niciunui partid politic. Sunt de 14 ani împreună cu această persoană, de o viață, exact de o viață. Nu are nicio legătură.

De ce v-ați închis contul de Facebook?

 L-am închis, este viața mea privată. Nu sunt trucată, poate să vină oricine să vadă cum arăt. Oricând invit pe oricine, în afara ISJ-ului, să vină să mă vadă. Probabil am pus culoare sau, mă rog, ca fiecare femeie […] Vreau să rămân în anonimat.

Nu credeți că pozele astea sunt nepotrivite în contextul în care ați fost numită inspector școlar?

 Pur și simplu le-am scos, ați observat că le-am scos. Pozele erau anterior de a fi numită ca inspector. Pur și simplu e viața mea privată. Pozele nu mi se par exagerate. Vi se par exagerate?

Mi-am realizat studiile, trăiesc din salariul de dascăl, încerc să-mi fac datoria și meseria așa cum trebuie”, a fost concluzia Violetei Varga, rămasă acum fără postul de inspector școlar în cadrul ISJ Arad.

FOTO: Facebook.com

specialarad.ro


CITEȘTE ȘI… Alexandru Lulescu (85 ani) s-a întors pe scenă. Veteranul actor de comedie a fost recent externat de la Spitalul Floreasca


Post-ul INTERVIU | Violeta Varga, angajata sexy de la ISJ Arad, după ce acum o știe o țară întreagă: „Vreau să rămân în anonimat” apare prima dată în Libertatea.ro.

Articole Similare

Feli a lansat și varianta în engleză a piesei pe care mizează în finala Eurovision România 2018

Feli a lansat și varianta în engleză a piesei pe care mizează în finala Eurovision România 2018

Feli a lansat  și varianta în engleză a piesei pe care mizează în finala Eurovision

Meghan Markle și Prințul Harry au primit un plic suspect cu un praf alb

Meghan Markle și Prințul Harry au primit un plic suspect cu un praf alb

Meghan Markle a fost destinatarul unei scrisori care conține un praf alb despre care autoritățile

Paula Chirilă și Dan Helciug i-au dat o mână de ajutor lui Mircea Radu

Paula Chirilă și Dan Helciug i-au dat o mână de ajutor lui Mircea Radu

Paula Chirilă și Dan Helciug i-au dat o mână de ajutor lui Mircea Radu, pentru

FOTO | Jane Seymour a pozat pentru Playboy. Celebra „Dr.Quinn”, goală la 67 de ani

FOTO | Jane Seymour a pozat pentru Playboy. Celebra „Dr.Quinn”, goală la 67 de ani

Cunoscută actriță Jane Seymour, protagonista serialului „Dr. Quinn“, a dezvăluit pe contul de Instagram că a

Sișu și Puya cântă din nou împreună. Cei doi pregătesc un concert la Arenele Romane

Sișu și Puya cântă din nou împreună. Cei doi pregătesc un concert la Arenele Romane

Sișu și Puya cântă din nou împreună. Cei doi au fost invitați în cadrul emisiunii