Muntenia News | Homepage

Gheorghe Turda, marcat la înmormântarea Ionelei Prodan. “Am cântat ultimul cântec cu lacrimi în ochi”

👤Scris de Bianca Serban 🕔19.Apr 2018 Citit de 49 ori Sursa: LIBERTATEA

Gheorghe Turda a cântat la înmormântarea Ionelei Prodan.. Artistul a avut lacrimi în ochi de durere.

Interpreta de muzică populară Ionela Prodan a murit în data de 16 aprilie, la vârsta de 70 de ani, în urma unei boli cumplite la pancreas. joi, 19 aprilie a avut loc înmormântarea Ionelei Prodan, la Cimitirul Bellu din Capitală.

La funeralii au fost prezenți foarte mulți dintre colegii de breaslă ai artistei. Printre aceștia s-a aflat și cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda, care a și cântat la ceremonie.

“E impresionantă lumina de la Cel de Sus. Să-i fie luminată calea veşniciei. Soarele ţine cu noi. Suntem martori la un moment dureros. Ionela Prodan mi-a fost colgă de promoţie şi de studenţie. Am fost prieten bun şi cu regretatul ei soţ.

Am cântat ultimul cântec cu lacrimi în ochi şi în suflet. Merită să-i închinăm o rugăciune. Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în pace. Să-i fie ţărâna uşoară!

Mulţi au venit aici cu sufletul, alţii au venit din curiozitate. Nunta şi moartea, fără lume, sunt ca o nuntă fără lăutari”, a declarat Gheorghe Turda la Antena Stars.


Citește și: EXCLUSIV/Cristian Lipovan, românul care a explorat ruinele de la Cernobîl, la 32 de ani după dezastru. ”O cameră plină cu măşti de gaze pentru copii, imaginea asta mă urmăreşte”


Post-ul Gheorghe Turda, marcat la înmormântarea Ionelei Prodan. “Am cântat ultimul cântec cu lacrimi în ochi” apare prima dată în Libertatea.ro.

Articole Similare

VIDEO EXCLUSIV/ Cristina Dorobanțu se mărită. A primit un inel cu diamant de 10.000 de euro

VIDEO EXCLUSIV/ Cristina Dorobanțu se mărită. A primit un inel cu diamant de 10.000 de euro

Cristina Dorobanțu se mărită. Fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!”, care acum prezintă rubrica

EXCLUSIV/ Din nou la tribunal! Trupa Compact B l-a dat în judecată pe Paul Ciuci

EXCLUSIV/ Din nou la tribunal! Trupa Compact B l-a dat în judecată pe Paul Ciuci

Trupa Compact a ajuns din nou la tribunal și riscă să aibă mai mult de

VIDEO. Opt ani de la moartea lui Jean Constantin. Cântărețul Ionuț Galani, la mormântul său

VIDEO. Opt ani de la moartea lui Jean Constantin. Cântărețul Ionuț Galani, la mormântul său

Opt ani de la moartea lui Jean Constantin. Au trecut opt ani de zile de când Jean

Ce talie de viespe a afișat Ruby. A slăbit 5 kilograme

Ce talie de viespe a afișat Ruby. A slăbit 5 kilograme

Ruby a afișat o talie foarte subțire, lucru care i-a îngrijorat pe fanii artistei. Ruby, una

VIDEO EXCLUSIV/ Adela Popescu a fost săracă în adolescență. “Tot liceul am purtat haine de împrumut”

VIDEO EXCLUSIV/ Adela Popescu a fost săracă în adolescență. “Tot liceul am purtat haine de împrumut”

Adela Popescu a fost săracă în adolescență. Prezentatoarea emisiunii “Vorbește lumea”, de la PRO TV,

Cele mai noi stiri

Mai  aveţi o săptămână în care puteţi face analize de sânge, decontate de Casa de Asigurări de Sănătate Giurgiu, prin laboratorul Delta… Așa cum vă anunţam la începutul acestei luni, la Giurgiu, s-a deschis un nou laborator de recoltare probe, decontate de ... Publicat duminică, 27 mai 2018 10:12 Bugetarii şi elevii au liber luni, 28 mai, în a doua zi de Rusalii În acest an, sărbătoarea Rusaliilor va fi pe  27 şi 28 mai (luni), astfel că data de 28 mai va ... Publicat duminică, 27 mai 2018 10:12 CELE MAI FRUMOASE „PERLE” ALE ANSAMBLULUI ARTISTIC „CIOCÂRLIA” AL MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE, ÎNTR-UN SPECTACOL DE EXCEPȚIE ! Muzică tradițională românească, într-un spectacol de excepție susținut de Ansamblul artistic „Ciocârlia” Ansamblul Ciocârlia, din cadrul Centrului Cultural al Ministerului Administrației ... Publicat duminică, 27 mai 2018 10:12 Se dezmembrează PSD? Mai mulţi parlamentari, aleşi locali şi chiar organizaţii întregi au trecut în partidul lui Victor Ponta În ultimele zile mai mulți parlamentari ai PSD și-au anunțat public plecarea spre PRO România, partidul lui Victor Ponta, Daniel ... Publicat duminică, 27 mai 2018 10:11 Cotidianul “Jurnal giurgiuvean” strânge semnături pentru ridicarea taxei de pod  la autoturisme! Cotidianul “Jurnal giurgiuvean” şi-a propus strângerea de semnături pentru ridicarea taxei de pod la autoturisme pentru locuitorii Municipiului Giurgiu. Menţionăm faptul ... Publicat duminică, 27 mai 2018 10:11