Muntenia News | Homepage

FOTO/ Ilie Năstase și Brigitte Sfăt s-au luat la bătaie pe stradă! Brigitte a depus din nou actele de divorț

👤Scris de Gica Petrescu 🕔30.Mar 2018 Citit de 54 ori Sursa: LIBERTATEA

Ilie Năstase și Brigitte Sfăt s-au luat la bătaie pe stradă! Din acest motiv, Brigitte a anunțat că a depus din nou actele de divorț.

Brigitte Sfăt este mai decisă ca niciodată să se separe oficial de soțul ei, Ilie Năstase, pe care l-a prins din nou cu o amantă. În februarie anul acesta, Brigitte Sfăt a depus actele de divorț, însă nu a putut să se separe, iar acum a anunțat la o emisiune de televiziune de la Kanal D că a băgat din nou divorț, afirmând că nu mai este cale de întoarcere.

“Nu mi s-a comunicat ce acte trebuie să mai duc la tribunal, nu am ştiut. M-am gândit eu după o lună de zile. Plătisem pentru dosarul acela timbrul şi nu ştiam cum trebuie să îl trimit. Pe 19 am trimis timbrul. Azi l-am băgat din nou (n.r. divorţul). Nu mă interesează o ecuaţie cu mai multe necunoscute. Nu mă interesează bărbaţii care au 30 de amante şi o soţie”, a declarat Brigitte Sfăt.

“În tot timpul ăsta eu am întreţinut relaţii sexuale cu el. Eu nu am vrut să mai trec prin coşmarul prin care am trecut când am plecat de acasă. Nu m-am mai întors niciodată în casa aia. El are o relaţie de două luni minim. Am pus detectiv să îl urmărească, am găsit mesaje, penibil… A recunoscut şi el, umblă cu o fată de 24 de ani. Am hotărât să nu dau nume… Ei luau ieri masa la un restaurant, m-au sunat detectivii. Au fost anunţaţi şi ea a ieşit prin spate…

Aia îmi lua interviu şi eu o jigneam pe ea şi nu ştiam! Oriunde mă duc eu o să mă gândesc că poate mai e încă una aşa. Mi se pare foarte aiurea cum reacţionez. Scoate ce-i mai rău din mine, de asta am băgat azi divorţul… eu sunt penibilă, eu sunt o proastă, am 41 de ani şi nu m-am învăţat minte. Nici nu m-a lăsat să îmi refac viaţa. Nu vreau să fie egalitate, întotdeauna bărbaţii sunt superiori… El m-a ţinut să o prind pe respectiva. Eu ştiam de relaţie, era confirmată. El a plecat de la mine şi s-a întâlnit cu ea”, a adăugat bruneta.

“Nimeni nu poate stăpâni furia unei femei trădate. Eu voiam să mă duc în restaurant, el mă ținea de păr ca să nu intru. Mă ținea de geantă, i-am lăsat și geanta. I-aș fi lăsat și părul, dar nu aveam cum. Am vorbit cu el. Voiam să îi arăt că nu sunt proastă, că nu mă păcălește el pe mine. Mi-am sunat avocatul și am întrebat ce aș putea să fac”, a mai spus Brigitte Sfat la Teo Show .

 “Eu am ieșit din restaurant ca să mă urc pe motor. De-asta am și plecat. Proprietarul a văzut că filmau, de-aia am și plecat. O să o dau în judecată. Eu eram singur acolo. Singur am ieșit de acolo, nu eram cu nimeni acolo. Mai bine ai face să taci din gură. Erai căsătorita cu mine și te-ai dus cu el, amantul, iubitul. Ești cu un băiat tânăr, de 33 de ani, de la sală. Nu e instructor! Este fratele partenerului ei de la magazin. Am prins-o! Se ținea de mână cu el. M-am dus acolo pe neașteptate și am prins-o. Nu are de ce să îmi fie rușine”, a declarat Ilie Năstase, în direct prin telefon la Teo Show.

 “Nu ne-am împăcat! Dacă ne împăcăm, nu făceam așa ceva. Da, este adevărat că am dormit împreună. Dimineață am fost la sală, apoi m-am dus să mănânc. Sunt multe lucruri pe care lumea trebuie să le știe”, a mai spus fostul sportiv.

 “Toată lumea știe că ai avut amant. Sunt încă soțul tău acum. Nu eram soțul tău și când ai fost cu amantul?”,  a adăugat el.

La emisiunea Teo Show de la Kanal D au fost date publicității imagini filmate cu Brigitte Sfăt și Ilie Năastase care s-au certat ca la ușa cortului în plină stradă. S-au îmbrâncit și s-au tras de păr în văzul tuturor.

Ilie Năstase a tras-o de păr în aeroport

Acesta nu este singuul scandal monstru în care sunt implicați Brigitte Sfăt și partenerul ei de viață, Ilie Năstase. În aprilie anul trecut, cei doi au fost protagoniștii unor scene de coșmar în aeroport.  Atunci, lie Năstase a fost filmat pe aeroport făcând un nou gest agresiv la adresa soției sale, Brigitte Sfăt. Cearta dintre cei doi a pornit, se pare, de la niște reproșuri pe care fostul mare tenismen i le-a făcut lui Brigitte, din cauza unor invitații pe care le-a uitat acasă.

Zborul a fost unul liniștit, mai puțin partea finală, când între cei doi a avut loc un schimb dur de replici. Brigitte a început să plângă și să-i răspundă urât lui Ilie Năstase, spunându-i acestuia „prostule”. „Nu te mai suport, nu mai vreau să te văd. Lasă-mă”, i-a mai spus Brigitte.

Potrivit relatărilor martorului, Năstase a încercat să își calmeze soția și i-a cerut să nu mai plângă.

Lucrurile au degenerat, iar într-o înregistrare publicată de respectivul martor, Ilie Năstase este surprins în timp ce o trage de păr pe Brigitte și o lovește în cap.

De asemenea, tot în luna aprilie a anului trecut,  cei doi au fost protagoniștii unui scandal monstruos, cu înjurături ca lșa ușa cortului când au fost invitați la un eveniment public.


Citește și: EXCLUSIV | Prima enciclopedie digitală cu istoria României, lansată la 100 de ani de la Marea Unire


Post-ul FOTO/ Ilie Năstase și Brigitte Sfăt s-au luat la bătaie pe stradă! Brigitte a depus din nou actele de divorț apare prima dată în Libertatea.ro.

Articole Similare

VIDEO/ Benone Sinulescu, concert în lacrimi. A cântat în memoria mamei sale

VIDEO/ Benone Sinulescu, concert în lacrimi. A cântat în memoria mamei sale

În cel mai mare eveniment dedicat unui solist de muzică populară, în cadrul festivalului concurs

VIDEO/În ultimele luni, Bianca Drăgușanu a încercat să păstreze aparențele, dar a lăsat de înțeles că sunt ”probleme în paradis”….

VIDEO/În ultimele luni, Bianca Drăgușanu a încercat să păstreze aparențele, dar a lăsat de înțeles că sunt ”probleme în paradis”….

Vestea că Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu a împărțit lumea

Artă, politică și pilotaj. Mihai Sturzu de la Hi-Q umblă …printre nori

Artă, politică și pilotaj. Mihai Sturzu de la Hi-Q umblă …printre nori

18 ani petrecuți cu una dintre cele mai populare formații dance și un mandat de

O concurentă-vedetă la emisiunea Biancăi Drăgușanu. Își caută sufletul pereche la TV | FOTO

O concurentă-vedetă la emisiunea Biancăi Drăgușanu. Își caută sufletul pereche la TV | FOTO

O concurentă surpriză la emisiunea “Te vreau lângă mine”, pe care Bianca Drăgușanu o moderează

Regimul pe care îl ține Elena Gheorghe. Este foarte strict, dar eficient

Regimul pe care îl ține Elena Gheorghe. Este foarte strict, dar eficient

Elena Gheorghe afișează o siluetă de invidiat, nici nu s-ar spune că a trecut prin