Muntenia News | Homepage

EXCLUSIV/ Nuțu Olteanu, fondatorul trupei Iris, a venit în România și-l amenință pe Cristi Minculescu

👤Scris de Georgiana Matei 🕔12.Oct 2017 Citit de 46 ori Sursa: LIBERTATEA

Revenit în țară pentru a-i da o mână de ajutor lui Nelu Dumitrescu în relansarea formației pe care amândoi au creat-o în urmă cu 40 de ani, trupa Iris, Nuțu Olteanu glumește pe seama situației, însă nu-și poate ascunde dezamăgirea că Minculescu discreditează istoria trupei în care s-a făcut cunoscut și pe care a trădat-o de mai multe ori.

”Dacă Minculescu o sa continue să scrie pe afișele lui Iris 4 Ever, am să-l conving pe Nelu ca noi să ne numim Cristi Minculescu Never”, se amuză veteranul chitarist din istoria Iris și Holograf. Stabilit în Suedia din 1990, artistul se întoarce cu plăcere pentru a da o mână de ajutor noului Iris, după ce a fost ”pustiit” de Cristi Minculescu, cel care a plecat luându-i după el pe Valter Popa și Doru Borobeică. ”Cristi a fost cel mai longeviv solist Iris și de aici publicul îl asociază cu Iris, însă solist a fost și Dan Bittman, cum au mai fost și alții. Minculescu nu a fost membru fondator al trupei, el a venit pe covorul roșu si nu are drepturi asupura numelui Iris”, adaugă artistul.

„Cu toate că sunt plecat din țară de mai bine de 27 de ani, am rămas în relații bune cu foștii mei colegi, atât de la Iris cât si cei de la Holograf și am colaborat ori de câte ori a fost solicitat. Ultimul concert a fost cel de la Arenele Romane, din vară, unde am cântat cu Holograf. Atunci am aflat că Minculescu părăsește din nou Iris și de data asta îi ia cu el pe Valter și pe Doru. Noua formulă Iris arată foarte bine, iar atmosfera din sala de repretiții este creativă și degajată. Mulțumită lui Nelu, lucrurile se desfășoară cu o seriozitate rar  întâlnită la alte grupuri, seriozitate care mie îmi da o stare de bine”,  a mai spus, încântat, artistul (FOTO, al doilea din stânga), de la care aflăm că a ales să plece din Iris din cauza lui Minculescu.

Nuțu Olteanu: ”Am plecat la Holograf sătul de instabilitatea pe care o crea Minculescu. Ba pleca, ba se întorcea”

”Cristi ba pleca, ba se întorcea în trupă, lăsând loc altor soliști, printre care Sanda Lăcătuş (care avea doar 15 ani pe atunci). Un alt solist în trecere pe la lris a fost si cel care avea să devină unul dintre cei mai mari soliști români, Dan Bittman. Obosit de instabilitatea grupului, am luat hotărârea să cânt cu Holograf”, spune Nuţu Olteanu.

Nelu Dumitrescu: ”Minculescu își bate joc de mâna care l-a crescut și primit înapoi în Iris”

Despre faptul că Minculescu se folosește abuziv de titulatura Iris, Nelu Dumitrescu (FOTO stanga sus, alături de Nuțu Olteanu), proprietarul de drept al brandului, ne spune că solistul va da socoteală în fața instanței.

”Minculescu încearcă să creeze confuzie în piață și își bate joc de mâna care l-a crescut și primit înapoi în Iris. Nu e corect ce face cu numele uneia din cele mai longevive și apreciate trupe rock românești. Si asta se va vedea și în decizia instanței”, a spus Nelu Dumitrescu.

foto-Bogdan-Tufescu


Imagini spectaculoase cu alpiniști utilitari pe Burj Khalifa. Cât de periculos este spălatul geamurilor celei mai înalte clădiri din lume

Post-ul EXCLUSIV/ Nuțu Olteanu, fondatorul trupei Iris, a venit în România și-l amenință pe Cristi Minculescu apare prima dată în Libertatea.ro.

Articole Similare

Monica Pop, despre Alexandru Arșinel. „Am fi avut un nou deces”

Monica Pop, despre Alexandru Arșinel. „Am fi avut un nou deces”

Binecunoscutul medic oftalmolog Monica Pop a comentat despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel,

Israela își vinde pensiunea și se mută din țară. Lasă tot și pleacă în Spania

Israela își vinde pensiunea și se mută din țară. Lasă tot și pleacă în Spania

Israela Vodovoz a făcut un anunț cu totul neașteptat. Ea vrea să plece definitiv din

Incredibil ce se întâmplă în casa în care Oana Zăvoranu a vrut să-și pună capăt zilelor. La cinci ani distanță, vedeta face dezvăluiri

Incredibil ce se întâmplă în casa în care Oana Zăvoranu a vrut să-și pună capăt zilelor. La cinci ani distanță, vedeta face dezvăluiri

Oana Zăvoranu a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre casa în care locuiește și unde, de altfel,

VIDEO | Alexandru Arșinel, intervenție pe inimă, luni dimineață. Managerul Spitalului Universitar: „În câteva zile va putea fi externat”

VIDEO | Alexandru Arșinel, intervenție pe inimă, luni dimineață. Managerul Spitalului Universitar: „În câteva zile va putea fi externat”

Alexandru Arșinel a suferit, luni dimineață, o intervenție pe cord, după ce a fost internat

Lista tuturor nominalizărilor pentru Globurile de Aur 2018

Lista tuturor nominalizărilor pentru Globurile de Aur 2018

Lista nominalizărilor pentru Globurile de Aur 2018. Filmul „The Shape of Water” domină nominalizările pentru