Muntenia News | Homepage

Ce a mâncat Andreea Bănică în timpul sarcinii. ”Aveam biscuiţi în toate buzunarele”

👤Scris de Gica Petrescu 🕔15.Dec 2016 Citit de 183 ori Sursa: LIBERTATEA

Andreea Bănică a devenit recent mămică pentru a doua oară. Pentru admiratoarele interesate de ceea ce a mâncat Andreea Bănică în timpul sarcinii, artista a făcut o listă a alimentelor pe care le-a preferat.

Andreea Bănică a născut pe data de 16 noiembrie un băiețel perfect sănătos, iar fanii au observat că ea arat foarte bine, chiar dacă spune că a luat 12 kilograme. Pentru că admiratoarele au insistat să știe ce a mâncat Andreea Bănică în timpul sarcinii, cântreața a publicat pe blogul ei un articol detaliat.

”Îmi propusesem să mănânc sănătos, după un program bine stabilit de nutriționista mea, însa nu a fost după cum mi-am dorit. Nu mai puteam mânca nimic din ceea ce mi se recomandase, ci doar carbohidraţi, pe care nu îi mâncam mai deloc înainte, aşa că primele 4 luni au fost foarte urâte. Am mâncat doar orez, cartofi, spaghete, stiksuri, covrigei în fiecare noapte din oră în oră, când întindeam mâna spre capătul patului să îi mănânc și să îmi mai sting arsurile. Acesta a fost motivul pentru care m-am îngrășat 5 kilograme în primele 4 luni. Pe lângă asta, aveam biscuiţi în toate buzunarele genţilor şi hainelor. Cred că dacă mă uit acum, încă mi-au mai rămas câțiva.

Mi-am impus clar să am grijă la alimentaţie, însă nu îi poţi comanda organismului să facă tot timpul ce vrei tu. După cele 4 luni, am început să mă reglez şi am plecat la mare la Eforie timp de 3 luni, perioadă în care am mâncat foarte des pește, legume, am înotat, am stat la soare și am mâncat chiar și prăjiturile mele preferate, amandinele. M-am plimbat mult pe jos prinzând pokemoni cu Sofia, asta pe lângă faptul că aveam deplasări în ţară la concertele mele, apariții la emisiuni, etc., deci nu prea am stat în loc. Sunt o fire activă căreia îi place meseria ei şi căreia îi place să muncească aproape oricând.

Pe litoral avem o casă foarte mare-o greşeală, nu era nevoie de una aşa de mare, căci am fost nevoită să o întrețin singură toată vara, pentru că nu am găsit pe nimeni care să mă ajute cu menajul. Toate astea m-au ajutat să fiu în priză, activă și să consum calorii! Aşa că mişcarea de orice fel este binevenită într-o sarcina. Nu am disperat ştiind că voi lua kg în plus pentru că trecusem printr-o sarcina anterioară în care am luat 18 kg, pe care le-am dat jos ulterior cu dietă şi sport. Curios pentru mine a fost faptul că, deşi am mâncat mai mult de data asta, am luat mai puține kg. Cred că lucrurile astea țin de fiecare organism în parte, de schimbările hormonale mari, de felul de a fi (activ, pasiv) etc.

Fetelor, când sunteţi însărcinate, faceţi mişcare, mâncaţi puţin din toate (unele fete poftesc, altele nu), hidrataţi-vă (eu am mâncat câte un pepene pe zi), beţi apă, consumaţi pește, legume, fructe. Spre sfârşitul sarcinii, unele reţin apă (iar acest lucru le va face să înceapă să se umfle), altele nu. Eu la prima sarcina eram foarte umflată, acum însă am fost foarte puțin. Nu fiţi îngrijorate pentru kilogramele acumulate!!! Toate ne revenim, însă DOAR prin ambiţie, sport şi atenţie la alimentaţie! Numai cine nu îşi doreşte, nu ajunge să dea kilogramele jos. Unele femei preferă să spună că au născut și că de aceea sunt plinuţe… însă acesta este doar un pretext pentru a spune că nu au pic de ambiție…”, a scris Andreea Bănică, pe blogul ei, andreeabanica.com.

Andreea Bănică a născut pe data de 16 noiembrie, un băiețel perfect sănătos, care a avut la naștere 2,900kg și 48 cm lungime. Interpreta a trecut prin emoții mari, după ce la 4 dimineața i s-a rupt apa în somn. Soțul ei a dus-o de urgență la spital, iar medicii au băgat-o direct în sala de operații. Vedeta mai are o fetiță, pe nume Sofia.

Post-ul Ce a mâncat Andreea Bănică în timpul sarcinii. ”Aveam biscuiţi în toate buzunarele” apare prima dată în Libertatea.ro.

Articole Similare

VIDEO/ Ascultă cele 15 piese calificate în Finala Eurovision România 2018

VIDEO/ Ascultă cele 15 piese calificate în Finala Eurovision România 2018

Duminică, 25 februarie, din cele 15 piese calificate în Finala Eurovision România 2018, publicul român va

Oana Roman a dezvăluit secretul familiei sale. Ce nu știa nimeni despre relația cu sora ei, Catinca. “Am avut conflicte din cauza…”

Oana Roman a dezvăluit secretul familiei sale. Ce nu știa nimeni despre relația cu sora ei, Catinca. “Am avut conflicte din cauza…”

Oana Roman a dezvăluit secretul familiei sale, în  cadrul emisiunii live, OanaPunctRoman, găzduită de revista

Feli a lansat și varianta în engleză a piesei pe care mizează în finala Eurovision România 2018

Feli a lansat și varianta în engleză a piesei pe care mizează în finala Eurovision România 2018

Feli a lansat  și varianta în engleză a piesei pe care mizează în finala Eurovision

Meghan Markle și Prințul Harry au primit un plic suspect cu un praf alb

Meghan Markle și Prințul Harry au primit un plic suspect cu un praf alb

Meghan Markle a fost destinatarul unei scrisori care conține un praf alb despre care autoritățile

Paula Chirilă și Dan Helciug i-au dat o mână de ajutor lui Mircea Radu

Paula Chirilă și Dan Helciug i-au dat o mână de ajutor lui Mircea Radu

Paula Chirilă și Dan Helciug i-au dat o mână de ajutor lui Mircea Radu, pentru