Muntenia News | Homepage

Anamaria Ferentz, despre posibilitatea de a deveni mămică. „Da, iau în calcul adopția”

👤Scris de Crina 🕔13.Feb 2018 Citit de 97 ori Sursa: LIBERTATEA

Anamaria Ferentz a afirmat că își dorește un copil și chiar ia în calcul posibilitatea de a înfia unul.

Anamaria Ferentz este cunoscută în România ca interpretă de muzică pop. De foarte mulți ani, Anamaria Ferentz s-a stabilit în America, acolo unde are trei joburi.

Anamaria Ferentz, care a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp cu omul de afaceri Marcel Toader, are 42 de ani și a mărturisit că își dorește să devină mămică.

În cadrul unui interviu pe care l-a acorat pentru okmagazine.ro, Anamaria ferentz a explicat că nu exclude posibilitatea de a adopta un copil.

Întrebată dacă mai are speranță că va fi mămică, Anamaria Ferentz a răspuns:

„Dar nu e vorba despre speranţă aici, ţine de mine. Şi consider că cel mai mare bine pe care l-aş putea face pe lumea asta ar fi să pot să cresc, să am grijă şi să educ copii care nu au părinţi”.

„Da, iau în calcul adopţia. Ar fi fapta cea mai bună pe care aş putea s-o fac. Sunt atât de mulţi copii fără părinţi! Nu spun că ar trebui luată în calcul doar adopţia. Sunt de-acord cu orice vrea Dumnezeu să-mi ofere”, a mai spus ea.

Anamaria Ferentz a vorbit și despre iubitul ei american, Steve.

„El nu-şi doreşte copii. Este atât de legat de munca lui, încât consideră că un copil l-ar ţine din proiectele de viitor. El lucrează tot în domeniul imobiliar, e dezvoltator. E un om extraordinar şi l-am văzut cum se poartă cu copiii, toţi copiii prietenilor lui trag la el, îl iu­besc, el se joacă cu ei câteva ore, dar nu se vede în postura de tată…

Pentru mine, căsătoria, ca şi procreerea, nu este o modă. Adică, dacă s-a căsătorit jumă­tate de planetă, nu trebuie s-o fac şi eu. Sau dacă au făcut toţi copii nu înseamnă că eu sunt defectă că nu fac copii. Nu! Sunt perfect sănătoasă şi nu mă simt defectă că nu sunt că­sătorită şi că nu am copii. Eu zic că un act este important dacă tu consideri că e aşa. Ţine de tine. Eu nu vreau să urmez niciun val, eu sunt eu, cu credinţele mele, cu drumul meu…”, a încheiat Anamaria Ferentz.


Citește și: Funcționarii publici dau în judecată Guvernul, după transferul contribuțiilor la angajat, pentru scăderile de venituri


Post-ul Anamaria Ferentz, despre posibilitatea de a deveni mămică. „Da, iau în calcul adopția” apare prima dată în Libertatea.ro.

Articole Similare

VIDEO EXCLUSIV/ Cristina Dorobanțu se mărită. A primit un inel cu diamant de 10.000 de euro

VIDEO EXCLUSIV/ Cristina Dorobanțu se mărită. A primit un inel cu diamant de 10.000 de euro

Cristina Dorobanțu se mărită. Fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!”, care acum prezintă rubrica

EXCLUSIV/ Din nou la tribunal! Trupa Compact B l-a dat în judecată pe Paul Ciuci

EXCLUSIV/ Din nou la tribunal! Trupa Compact B l-a dat în judecată pe Paul Ciuci

Trupa Compact a ajuns din nou la tribunal și riscă să aibă mai mult de

VIDEO. Opt ani de la moartea lui Jean Constantin. Cântărețul Ionuț Galani, la mormântul său

VIDEO. Opt ani de la moartea lui Jean Constantin. Cântărețul Ionuț Galani, la mormântul său

Opt ani de la moartea lui Jean Constantin. Au trecut opt ani de zile de când Jean

Ce talie de viespe a afișat Ruby. A slăbit 5 kilograme

Ce talie de viespe a afișat Ruby. A slăbit 5 kilograme

Ruby a afișat o talie foarte subțire, lucru care i-a îngrijorat pe fanii artistei. Ruby, una

VIDEO EXCLUSIV/ Adela Popescu a fost săracă în adolescență. “Tot liceul am purtat haine de împrumut”

VIDEO EXCLUSIV/ Adela Popescu a fost săracă în adolescență. “Tot liceul am purtat haine de împrumut”

Adela Popescu a fost săracă în adolescență. Prezentatoarea emisiunii “Vorbește lumea”, de la PRO TV,

Cele mai noi stiri

Mai  aveţi o săptămână în care puteţi face analize de sânge, decontate de Casa de Asigurări de Sănătate Giurgiu, prin laboratorul Delta… Așa cum vă anunţam la începutul acestei luni, la Giurgiu, s-a deschis un nou laborator de recoltare probe, decontate de ... Publicat duminică, 27 mai 2018 10:12 Bugetarii şi elevii au liber luni, 28 mai, în a doua zi de Rusalii În acest an, sărbătoarea Rusaliilor va fi pe  27 şi 28 mai (luni), astfel că data de 28 mai va ... Publicat duminică, 27 mai 2018 10:12 CELE MAI FRUMOASE „PERLE” ALE ANSAMBLULUI ARTISTIC „CIOCÂRLIA” AL MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE, ÎNTR-UN SPECTACOL DE EXCEPȚIE ! Muzică tradițională românească, într-un spectacol de excepție susținut de Ansamblul artistic „Ciocârlia” Ansamblul Ciocârlia, din cadrul Centrului Cultural al Ministerului Administrației ... Publicat duminică, 27 mai 2018 10:12 Se dezmembrează PSD? Mai mulţi parlamentari, aleşi locali şi chiar organizaţii întregi au trecut în partidul lui Victor Ponta În ultimele zile mai mulți parlamentari ai PSD și-au anunțat public plecarea spre PRO România, partidul lui Victor Ponta, Daniel ... Publicat duminică, 27 mai 2018 10:11 Cotidianul “Jurnal giurgiuvean” strânge semnături pentru ridicarea taxei de pod  la autoturisme! Cotidianul “Jurnal giurgiuvean” şi-a propus strângerea de semnături pentru ridicarea taxei de pod la autoturisme pentru locuitorii Municipiului Giurgiu. Menţionăm faptul ... Publicat duminică, 27 mai 2018 10:11