Muntenia News | Homepage

Americanul care deține Statuia Libertății s-a căsătorit cu o româncă din Timișoara

👤Scris de Stefan Pop 🕔23.Iun 2018 Citit de 37 ori Sursa: LIBERTATEA

Americanul care deține Statuia Libertății s-a căsătorit cu o româncă din Timișoara. Iasmina Milutinovici are 27 de ani și e studentă la SNSPA (Școala Națională de Studii Politice și Administrative). E tânără, blondă și frumoasă și a vrut să fie asistenta TV a lui Mihai Morar, la emisiunea “Răi da’ buni”, de la Antena Stars. Doar cum socoteala de acasă…

A absolvit Facultatea de Științe Politice și Administrație Publică din Timișoara, părinții ei având legătură cu viața politică de pe Bega, după care a ajuns în SUA, fiind Hostesse în cadrul companiei lui Bradford Hill, unde a promovat la Social Media Manager, ulterior devenind Corporate Communications Officer.

Așa a ajuns să îl cunoască pe milionarul Bradford Hill, deținătorul Statuii Libertății. Cei doi s-au îndrăgostit, s-au logodit în 2017, iar pe 2 iunie a.c. au făcut și nunta, la Plaza Hotel din New York, SUA.

Vineri, 22 iunie, a fost chiar invitata lui Mihai Morar, unde a povestit detalii picante din viața sa. A recunoscut că îi plac bărbații mai in vârstă și că a mai avut înainte o relație cu un bărbat cu o etate mai mare decât ea, pentru că “arată mai bine și știu cum să se comporte”.

“Eu l-am sărutat prima, la un concert al cântăreței Katy Perry”, a recunoscut ea, printre altele, despre Brad. “M-a scos la restaurante, la cine romantice, pe Broadway. La început eram timidă și nu îî ceream să îmi ia ceva ce  îmi place, dar acum îmi ia, deși inițial se opune”, a adăugat ea, precizând că au fost împreună și la un concert al DJ-ului David Guetta, de care îi place foarte mult, mai ales că are… 50 de ani și e și divorțat.

Știa tot despre el, mai ales că a împărțit 300 de milioane de euro, cu “fosta”, dar și că actuala e nouă. Anul trecut, în iulie, David Guetta avut un show electrizant la Romexpo. Mii de oameni au venit să-l vadă. DJ-ul francez a avut  pretenții de superstar… modest. Ce pretenții a avut David Guetta pentru spectacolul de la București.

La un moment dat, l-a complimentat și pe Mihai, dar acesta a contrat-o imediat, spunându-i că are acasă o milionară și că împreună au milioane de vise. Vedeta TV are o familie frumoasă, împreună cu soția și cele două fete ale lor. De altfel, mărturisirile sale despre gemenele lui îți fac pielea de găină.

Cu toate acestea, la un moment dat, Mihai Morar a vorbit despre situațiile tensionate dintre el și soție: “Chiar avem certuri în bucătărie!”. Cu toate acestea, recent, Mihai Morar şi soţia lui au fost naşi de botez în Maramureș.

Revenind la Iasmina și Brad… de fapt, soțul ei deţine compania ce administrează activitatea din jurul Statuii Libertății, dar și un restaurant și un magazin de suveniruri, în acest loc faimos din SUA, și susține că “le merge bine, pentru că nu există concurență”.

El chiar o urmărea, în acel moment, din biroul său din Statuia Libertății, alături de asociații săi, iar ea i-a transmis o declarație de dragoste, în limba engleză, pentru a fi înțeleasă, la îndemnul gazdei sale din show-ul TV, Mihai Morar.

Nu se aștepta ca relația să meargă atât de departe și a precizat că nunta, care a început cu cină de repetiție, a durat trei zile, nu înainte de a avea loc și petrecerea burlăcițelor, alături de prietenele sale, în Las Vegas. Luna de miere au petrecut-0 la un resort de lux din Miami.

Acum, a venit în România ca să susțină examenul de master, după care se va întoarce la soțul ei… de doar 20 de zile.

FOTO – Antena Stars & Arhivă personală; Twitter


Citește și: Psihologul Libertatea, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: “Va lupta folosind energia uriașă a instinctului disperării”


Post-ul Americanul care deține Statuia Libertății s-a căsătorit cu o româncă din Timișoara apare prima dată în Libertatea.ro.

Articole Similare

VIDEO | Un model o acuză pe Madonna de hărțuire sexuală. Totul a pornit după ce s-au sărutat într-un videoclip

VIDEO | Un model o acuză pe Madonna de hărțuire sexuală. Totul a pornit după ce s-au sărutat într-un videoclip

Un fost supermodel britanic care s-a sărutat cu Madonna într-unul dintre cele controversate videoclipuri muzicale

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au despărțit. N-a fost nici măcar o iubire de-o vară

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au despărțit. N-a fost nici măcar o iubire de-o vară

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate și-au spus adio. Relația lor a fost de foarte scurtă

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu, împreună în bucătarie. Cum se descurcă cele două vedete la cratiță

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu, împreună în bucătarie. Cum se descurcă cele două vedete la cratiță

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu, împreună în bucătarie.  Pe cei doi îi leaga o prietenie

Dorina și Marian Nistor, despre povestea lor de iubire și regretele pe care le au

Dorina și Marian Nistor, despre povestea lor de iubire și regretele pe care le au

Dorina și Marian Nistor, despre povestea lor de iubire și regretele pe care le au.

EXCLUSIV/ Anca Pandrea e monitorizată de vecini și de prietenele ei. ”S-au speriat de când am leșinat în casă”

EXCLUSIV/ Anca Pandrea e monitorizată de vecini și de prietenele ei. ”S-au speriat de când am leșinat în casă”

Actrița Anca Pandrea a fost găsită inconștientă, în urmă cu câteva săptămâni, în propria-i casă.