Muntenia News | Homepage

Vladimir Putin doreste un control mai strict asupra celor cu dubla cetatenie: ,,Trebuie si avem dreptul de a sti cine traieste in Rusia si ce…

👤Scris de Bianca Serban 🕔28.Mar 2014 Citit de 171 ori Sursa: STIRI

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a declarat, joi, ca tara sa ar trebui sa realizeze un control mai strict asupra persoanelor care detin dubla cetatenie, precum si asupra organizatiilor non-guvernamentale care actioneaza ca ,,agenti straini”, informeaza AFP.

Liderul de la Kremlin sustine ca asemenea masuri sunt necesare deoarece are datoria de a-si proteja cetatenii de tendinte precum cele care au produs ,,revolutia” din Ucraina.

,,In ceea ce priveste revolutiile colorate, inclusiv asupra celor mai recente evenimente din Ucraina, este clar ca trebuie sa ne protejam cetatenii de actiunile ultrasilor, de elemente teroriste, precum si de oameni cu asemenea opinii”, a declarat Vladimir Putin, potrivit RIA Novosti.

Presedintele Rusiei, alaturi de alti oficiali din ministerul de Externe, au sustinut in numeroase randuri ca evenimentele din Ucraina, descrise ca fiind o ,,lovitura de stat”, au fost provocate de statele occidentale.

Vladimir Putin a mentionat de asemenea ca sustine ideea parlamentarului Andrei Klisas potrivit careia cetatenii rusi care detin pasapoarte nedeclarate ale altor state ar trebui sanctionati penal.

,,Trebuie si avem dreptul de a sti cine traieste in Rusia si ce face”, a spus Vladimir Putin, facand referire la cei cu dubla cetatenie.

Totodata, liderul de la Kremlin a declarat ca este necesara o revizuire a legii privind organizatiile neguvernamentale care obliga in prezent ONG-urile cu finantare straina si activitate politica sa se inregistreze ca ,,agenti straini”.

Articole Similare

Trump l-a nominalizat pe Woody Johnson, proprietarul echipei de fotbal New York Jets, ca ambasador american în Marea Britanie

Preşedintele american Donald Trump l-a nominalizat oficial pe miliardarul Woody Johnson, proprietarul echipei de fotbal

Merkel afirmă că viitorul celor 27 de state ale Uniunii Europene este mai important decât Brexitul

Merkel afirmă că viitorul celor 27 de state ale Uniunii Europene este mai important decât Brexitul

Cancelarul german Angela Merkel a declarat joi, la Bruxelles, că viitorul celor 27 de state

Incendiul de la Grenfell Tower, din Londra, a izbucnit de la o combină frigorifică defectă

Incendiul de la Grenfell Tower, din Londra, a izbucnit de la o combină frigorifică defectă,

ONU: Numărul migranţilor decedaţi în acest an în încercarea de traversare a Mediteranei a depăşit 2.000

Numărul migranților care au murit sau sunt dați dispăruți în tentativa de traversare a Mediteranei

Atentat sinucigaş în Pakistan, cel puţin 11 persoane au murit. Printre victime sunt şi poliţişti

Cel puţin 11 persoane au decedat, inclusiv patru poliţişti, după ce un vehicul-capcană a explodat

Cele mai citite

Cele mai noi stiri