Muntenia News | Homepage

Divorţ la Giurgiu!

👤Scris de Georgiana Matei 🕔22.Mar 2018 Citit de 247 ori Sursa: JURNALGIURGIUVEAN

Ceea ce părea o poveste de succes se destramă într-un ritm rapid. În decurs de o săptămână mariajul dintre antrenorul Edward Iordănescu şi Astra Giurgiu a ajuns la final, din cauza evenimentelor petrecute înainte şi după meciul de la Craiova, cu Universitatea. Edi a cerut deja conducerii anularea următorului an de contract şi despărţirea se va produce la finalul play-off-ului.

Din câte se pare, lui Iordănescu i-a pus capac schimbarea obiectivului echipei de către Ioan Niculae şi mesajul pe care patronul l-a avut pentru jucători înainte cu puţine momente de plecarea echipei spre stadion pentru meciul cu CS U Craiova, scor 1-0 pentru olteni.

După meciul de la Craiova totul s-a spulberat, iar între Niculae şi Iordănescu s-au rupt legăturile.Relaţie care a culminat cu punerea la colţ a tehnicianului după meciul de sâmbătă: „Rezultatul se datorează lui Edi Iordănescu și arbitrului Tudor. Iordănescu văd că joacă tot la 0-0 și în play-off…„, a spus patronul după meci.

În plus, jucătorii i s-au plâns antrenorului că plata primei de calificare în play-off, 5.000 de euro în funcţie de minutele jucate, va fi plătită doar dacă echipa va fi pe locurile 1-3, iar această decizie a venit abia după clasarea în primele 6 echipe. Adică schimbarea obiectivului fără să existe vreo discuţie între patronat şi partea tehnică.

N-am înţeles de ce era atât de supărat. Cred că ne-a făcut cerşetori, sau ceva de genul ăsta, şi că să mai cerem bani când ajungem pe podium. În condiţiile astea noi de ce să ne dăm viaţa pe teren? În plus, când am semnat nu aveam niciun obiectiv în afara rămânerii în Liga 1„, a recunoscut un jucător discuţia de la hotelul din Craiova unde a fost echipa cazată.

În mod ciudat, după bucuria produsă de victoria cu 2-0 în faţa lui Dinamo, care le-a adus un mare capital de imagine antrenorului Edi Iordănescu şi celor de la Astra, între Niculae şi Iordănescu a dispărut comunicarea. Iar în săptămâna premergătoare meciului de la Craiova cei doi nu au mai vorbit.

Practic, relaţia dintre ei, adică exact punctul forte al celor de la Giurgiu după perioada în care echipa era condusă de Marius Şumudică, se stricase. După cum se ştie, anul trecut Astra solicitase la un moment dat Comisiilor federale amendarea antrenorului cu 40.000 de euro, iar Şumudică a apelat la Tribunal. Până la urmă cele două părţi s-au despărţit la finalul contractului, iar locul principalului a fost preluat de Edward Iordănescu.

Calificarea Astrei în play-off a fost considerată una dintre surprizele campionatului, după ce în vară la Giurgiu au fost aduşi 18 jucători noi.

(Digi Sport)

Articole Similare

Cine sunt premianţii etapei naţionale a Olimpiadei Sportului Şcolar

Cine sunt premianţii etapei naţionale a Olimpiadei Sportului Şcolar

La finele lunii aprilie, Sala Polivalentă din Giurgiu a găzduit faza naţională a Olimpiadei Sportului

Alte nouă medalii pentru sportivii de la AQUILA

Alte nouă medalii pentru sportivii de la AQUILA

La sfârşitul săptămânii trecute, Sala Polivalentă din Capitală a găzduit Campionatul Naţional de Ju-Jitsu, rezervat

Jandarmeria Giurgiu – reprezentată la Campionatul de Atletism și Cros

Jandarmeria Giurgiu – reprezentată la Campionatul de Atletism și Cros

Plutonierul adjutant Sandu Florin reprezintă și anul acesta Jandarmeria Giurgiu la Campionatul de Atletism şi

Măsuri extreme ale forţelor de ordine din Giurgiu, pentru meciul din această seară!

Măsuri extreme ale forţelor de ordine din Giurgiu, pentru meciul din această seară!

Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu a constituit un dispozitiv complex pentru desfășurarea în siguranță și

Știrea Săptămânii! Un pistol a suspendat campionatul de fotbal!

Știrea Săptămânii! Un pistol a suspendat campionatul de fotbal!

Guvernul elen a decis luni să suspende campionatul de fotbal, după ce meciul dintre PAOK