Muntenia News | Homepage

Mimând a fi un critic ”acid” al Opoziției, președinta femeilor din PNL Giurgiu are meritul că …nu are niciun merit !

👤Scris de Bianca Serban 🕔05.Feb 2018 Citit de 267 ori Sursa: JURNALGIURGIUVEAN

În ultima vreme mediul social a  dezbătut foarte mult, cu seriozitate sau ironie, competențele multora dintre cei care sunt trecuți în acest moment pe lista noului cabinet, inclusiv desemnarea noului premier, Vasilica Viorica Dăncilă, un personaj extrem de controversat și totodată de persiflat.

Revenind  la mediul politic local mulți spun că  am avea  și noi, la Giurgiu, o Vasilica Viorica în persoana doamnei Dana Andreea Danciu, un personaj devenit peste noapte președinta Organizației de Femei din PNL Giurgiu. Așa cum se întâmplă deseori în politica românească.

Mediocritatea personajului ajuns în mod surprinzător în fruntea  organizației PNL, reiese clar și din descrierea de pe pagina de facebook. 

În ceea ce privește  prezentarea generală , la categoria studii și serviciu Vasilica noastră scrie că este politician și cu un soi pervers de mândrie, că a absolvit liceul  Tudor Vianu Giurgiu, ceea ce, probabil , pentru dumneaei ar putea fi o adevărată performanță!

Urmează  evident funcțiile  pe care le ocupă la acest moment  în PNL. Funcții obținute, conform informațiilor primite din interiorul organizației, peste capul liderilor de la Giurgiu, direct de la Centru.  

Total anonimă din punct de vedere al performanțelor profesionale cât și  al parcursului educațional , respectiv al traseului  politic, Dana Andreea Danciu nu ezită nicio clipă să își dea în petic.  

Așa se face că pe pagina  sa de facebook,  lidera femeilor liberale critică  dur prestațiile adversarilor politici,  adică aproape tot ce funcționează  prin PSD Giurgiu.

O atitudine de neexplicat  însă, cât timp  aprecierile  vin din partea unei persoane care nu se poate lăuda cu nimic, care are o prestație  politică lamentabilă, profesia actuală,  de casnică, neoferind deocamdată vreun reper demn de dat  publicității.

Tot pe pagina  anonimului personaj apărea, recent,  o poză a liderului PSD , Liviu Dragnea,  alături de un manelist , cu  aluzie probabil la relațiile dubioase pe care liderul PSD le-ar  întreține în afara spectrului politic. Ce a uitat însă d-na Andreea Danciu prea repede este postarea pozei în care chiar dumneaiei apare alături de Mihnea Boerescu, alias Casa Mihnea Boerescu,  celebrul consilier anchetat în prezent, sub arest la domiciliu, pentru cămătărie. Altfel spus , spune-mi cu cine ești prieten ca să-ți spun cine ești !

 Ar mai trebui precizat  că președinta femeilor liberale  i-a fost  multă vreme o prietenă  devotată lui Boierescu, din vremurile când împreună  cu acesta dejectau tot felul de mizerii în mediul virtual,  jucându-se când de-a jurnaliștii , când de-a deontologii. prin mizerabilul site Giurgiu HOT

Iată deci cum, Dana Andreea Danciu, sub masca de liberal autentic, își arată, din când în când, adevăratul caracter, uitând sintagma Până la paiul din ochiul altuia, vezi-ți bârna din ochiul tău!”

(City ZEN)

Articole Similare

„Radiografia” lui Marian Măroiu: „Oamenii au realizat că au fost minţiţi şi că sunt minţiţi în continuare de Guvern”

„Radiografia” lui Marian Măroiu: „Oamenii au realizat că au fost minţiţi şi că sunt minţiţi în continuare de Guvern”

Tot mai des, sindicatele – şi în special cele din sănătate – ies în stradă,

Bătaia din sediul PNL n-a fost, deloc, o bătaie!

Bătaia din sediul PNL n-a fost, deloc, o bătaie!

O parte a site-urilor giurgiuvene au preluat, în cursul zilei de miercuri, o informaţie venită

Secretarul general adjunct al PNL Giurgiu îngroapă securea războiului cu adversarii politici

Secretarul general adjunct al PNL Giurgiu îngroapă securea războiului cu adversarii politici

Personaj de notorietate în politica giurgiuveană, în primul rând prin afirmaţiile şi declaraţiile făcute în

Pleacă Ionel Dinu din politică?

Pleacă Ionel Dinu din politică?

Deşi anunţase, în cadrul conferinţei de presă de marţi, 27 martie, că va încheia orice

Proiect PSD: Închisoare la domiciliu pentru condamnații pentru corupție !

Proiect PSD: Închisoare la domiciliu pentru condamnații pentru corupție !

Câteva amendamente depuse de deputații PSD le-ar permite  persoanelor condamnate pentru corupție, cu pedepse până