Muntenia News | Homepage

Să nu ziceţi că nu v-am spus! Plante de apartament care ucid!

👤Scris de Andrei Gheorghe 🕔13.Oct 2017 Citit de 139 ori Sursa: JURNALGIURGIUVEAN


Nu există om care să nu se fi întâlnit măcar o dată cu un vampir energetic. O persoană care, pur si simplu, să-l sleiască de puteri în timp ce dialoghează cu el. Ştiaţi, însa, că şi plantele de apartament pot fi vampiri energetici şi că vă pot face foarte mult rău?

Iată care sunt plantele de care trebuie să vă feriţi, potrivit lui Mihail Platonov, autorul cărţii “Vampirii şi donatorii casei. Secretele protecţiei energetice”. 

Plante vampiri energetici

Orhideea este deosebit de periculoasă pentru casa în care locuiesc oameni nehotărâţi, cu voinţă slabă. Pentru aceştia, orhideea funcţionează ca o pompă, absorbindu-le energia. Cel mai acut, vampirismul orhideei se manifestă dis-de-dimineaţă şi în timpul nopţii.

Feriga este un puternic vampir energetic. Pentru a se putea dezvolta normal are nevoie de foarte multă energie. Astfel, o puteţi aşeza pe televizor absorbindu-i toată energia negativă.

Chiparosul, deşi este un puternic purificator al aerului, nu este indicat

să-l avem în locuinţele noastre (în antichitate era numit arborele morţii).

Tuia, la fel ca şi chiparosul este plantă  vampir. Plasată în camera unde petreceţi mai mult timp, vă poate pune viaţa în pericol.

Florile uscate sunt şi ele vampire, dar într-o măsură mai redusă decât cele vestejite.

În general, materia moartă atrage întotdeauna forţele necurate.

Este important de retinut ca plantele nu trebuie amplasate în dormitoare, deoarece în timpul nopţii absorb oxigen şi degajă dioxid de carbon. În plus, noaptea plantele se eliberează de energia negativă: ciclul lor energetic este programat pe absorbţia diurnă a informaţiei negative şi purificarea nocturnă, prin eliminarea energiei negative.

Mai sunt însă şi plante-vampir care fac mai degrabă un transfer energetic, adică pe o parte iau energia, iar pe de altă parte o transmit celor din jur…

Plante vampir-donator

Begoniile sunt plante vampir, dar folositoare în special pentru casele în care vine multă lume. Begonia absoarbe ca un aspirator toată energia, iar după un timp redă casei doar energia pozitivă.

Îngrijind trandafirii, oamenii îşi transferă surplusul energetic asupra lor şi de aceea toţi cei care se consideră donatori pot să cultive fără grijă trandafiri. Persoanelor carora nu le este suficientă propria energie, le sunt contraindicaţi trandafirii, deoarece le provoacă anxietate şi irascibilitate. Trandafirii nu “suportă” pisicile, dar se “înţeleg” bine cu câinii.

Florile naturale tăiate sunt donatori până când încep să moară. Din acest moment devin vampiri şi cu o forţă diabolică încep să absoarbă energia casei, de aceea nu păstraţi niciodată prea mult florile în vază.

(Jurnal)

Articole Similare

Marile Companii de Farmacii fac regulile pe piaţa giurgiuveană, nemulţumindu-i pe bolnavi…

Marile Companii de Farmacii fac regulile pe piaţa giurgiuveană, nemulţumindu-i pe bolnavi…

Intraţi zilele trecute în câteva din farmaciile înşirate ca mărgelele pe aţă, în imediata apropiere

Vai de noi! Suntem mai deştepţi…cu 1%!?

Vai de noi! Suntem mai deştepţi…cu 1%!?

Dintre cei 2.160 de elevi absolvenţi de clasa a opta înscrişi la examenele Evaluării Naţionale

Musculițele, cel mai supărător adversar pentru englezi  în meciul cu  Tunisia!

Musculițele, cel mai supărător adversar pentru englezi  în meciul cu  Tunisia!

Vedeta meciului dintre Anglia și Tunisia, fotbalistul britanic Harry Kane, autorul celor două goluri învingătoare,

Accident rutier la Putineiu soldat cu două victime, tată şi fiu

Accident rutier la Putineiu soldat cu două victime, tată şi fiu

   Poliţiștii efectuează cercetări după ce un bărbat a intrat în coliziune cu un autoturism pe

Asociaţia „Friends to Friends 2008”, JRS România şi elevii unei şcoli din municipiu au făcut o surpriză micilor refugiaţi

Asociaţia „Friends to Friends 2008”, JRS România şi elevii unei şcoli din municipiu au făcut o surpriză micilor refugiaţi

În Centrul de Primire a Refugiaţilor din municipiul nostru, pe lângă adulţii care au fugit