Muntenia News | Homepage

Liderii PSD Giurgiu au mers până la capăt: l-au exclus pe Bogdan Bratu din partid şi l-au lăsat şi fără „job”! Se pregăteşte Cristian…

👤Scris de Maria Radu 🕔13.Oct 2017 Citit de 126 ori Sursa: JURNALGIURGIUVEAN

Aşa cum anunţam cu o zi în urmă, sarabanda demiterilor sau îndepărtărilor din structurile PSD Giurgiu continuă. Cea mai proaspătă excludere este cea a lui Bogdan Bratu care, în cadrul unei ultime şedinţe a Biroului Politic Municipal al PSD (e drept, convocat cam „de îndată”), nici măcar nu a avut ocazia să se apere.

Nu se cunosc, deocamdată, motivele care au stat la baza excluderii lui Bratu din partid, dar zvonurile sunt că „exmatricularea” lui ar fi un prim deget arătat către cei care îl susţin pe Răzvan Cuc, gest făcut de conducerea organizaţiei judeţene a social-democraţilor,  la scurt timp după demiterea din postul de subprefect a lui Fabian Ţârcă şi mutarea „în interes de serviciu” tocmai la…Iaşi, din acelaşi motiv.

Mai mult, se pare că, odată cu excluderea din rândul social-democraţilor, Bogdan Bratu ar urma să rămână şi fără loc de muncă, urmând probabil şi destituirea sa din fruntea DRDP Craiova. În concluzie, decapitarea grupării dure din PSD Giurgiu, care ar dori alegeri democratice, cu o luptă internă corectă, a început.

Urmează, aşa cum menţionam anterior, senatorul Cristian Marciu, care ar urma să fie înlocuit, după ce îşi va pierde scaunul de parlamentar, cu o tânără – actualmente consilier judeţean – a cărei ascensiune politică ar face geloşi mulţi pretendenţi la titulatura de „politician”: Cristina Bălan!

Ea ar putea depune jurământul de „ales”, în condiţiile în care Cristi Matei, cel aflat înaintea sa pe lista cu parlamentari, se află sub control judiciar. Şi iată cum, printr-un context fericit, de pe ultimul loc pe liste, Cristina ar putea ajunge să stea în aceeaşi bancă, la Senat, cu numărul doi din partid.

Fără a fi consideraţi maliţioşi, am sugera social-democraţilor giurgiuveni să o lase mai moale cu demiterile căci s-au cam terminat listele cu candidaţi la Parlament de la alegerile anterioare, lucru care i-ar obliga să alcătuiască noi liste, demers ce ar aprinde şi mai tare focul vendetelor în partid.

(Anna Lincă)

Articole Similare

Două maşini, căutate în Polonia şi Belgia, depistate la Giurgiu

Două maşini, căutate în Polonia şi Belgia, depistate la Giurgiu

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Giurgiu au depistat două autovehicule, în

Când poleiul de pe stradă  transformă o Luxaţie în…distracţie! (VIDEO)

Când poleiul de pe stradă  transformă o Luxaţie în…distracţie! (VIDEO)

De câteva zile poleiul căzut pe străzi, dă de furcă tot mai mult giurgiuvenilor, dar

Bărbaţii, principalele victime ale poleiului!

Bărbaţii, principalele victime ale poleiului!

Cele trei zile de ger şi polei au făcut, cum era de aşteptat, victime în

„Înapoi în viitor”, episodul 1. Scenariul: CJSU Giurgiu; Regia: Nina Carmen Crișu

„Înapoi în viitor”, episodul 1. Scenariul: CJSU Giurgiu; Regia: Nina Carmen Crișu

Faptul că, din cauza codului portocaliu de ger, nu se va învăța vineri, 23 martie,

Școlile se închid vineri, 23 martie

Școlile se închid vineri, 23 martie

„Având în vedere avertizările meteorologice COD PORTOCALIU pentru ninsoare abundentă, strat de zăpadă consistent, temporar