Muntenia News | Homepage

F.C. Municipal Targoviste Dispusa la sacrificiu si manata de ambitie

👤Scris de Elena Popa 🕔12.Mar 2014 Citit de 152 ori Sursa: ZIARDAMBOVITA

Echipa antrenata de Puiu Becheanu a obtinut o victorie pretioasa, 1-0, cu Urban Titu, o echipa care a venit la Sotanga decisa sa nu piarda. F.C.M.-ul a fost o trupa disciplinata, agresiva (in sensul bun al cuvantului), dispusa la sacrificiu si manata de ambitie.

Fundasii centrali, Coman (fost la Urban ) si Grigorov, i-au marcat drastic pe C. Calofir si Petculescu. I-au scos din joc. Apoi, Neagu si Cernea i-au anihilat pe Negut si Roman, care n-au reusit nicio actiune viguroasa, niciun dribling ca sa scoata adversarul din joc. Acestia, impreuna cu Ivascu, au dat centrari cu nemiluita intr-un careu aglomerat. Urban a dezamagit prin stereotipia actiunilor de atac. Trebuie spus ca linia de fund a Municipalului a fost bine protejata de Galdau si Olteanu , care au ripostat defensiv, apoi ofensiv. in primele 21 de minute ale reprizei secunde, “tunarii” targovisteni s-au strans in carapace. S-au aparat excelent. Au anihilat firava ofensiva a oaspetilor, care aveau un om in plus (I. Gheorghe, eliminat in minutul 44).In aceasta perioada, ros-albastrii au avut resurse pentru replica. Lungeanu a jucat doar 23 de minute si s-a accidentat. in aceasta perioada au avut doua aparitii periculoase la poarta lui Ghetu. Pe banda stanga, Mandru si-a facut bine treaba si nu l-a lasat pe Zidaroiu sa urce in atac. Acelasi lucru l-a facut si Mihaila. in atac, D. Popa si Dragnea au scos sufletul din T. Calofir si I. Dan. Primul a marcat unicul gol al meciului. Apoi, in minutul 90+3, dupa un presing insistent la T. Calofir, a recuperat un balon pe care l-a trimis in bara transversala. De acolo mingea a venit la Letu, care n-a reusit sa finalizeze. Popa a jucat de parca de acest meci depindea toata cariera sa.

Jucatorii Urbanului au avut vointa dar au gresit multe pase si au pierdut multe dueluri. Ritmul a fost scazut. La Urban, jucatori precum Mirescu, Ivascu, Dan, Roman, Corbu, Ciocotoiu ne ameninta de ceva timp cu talentul, valoarea, cu spectacolul, iar lumea din Titu sta si asteapta, tot asteapta in tribune, credula si naiva in esenta.

Articole Similare

Flacăra Moreni are ca obiectiv victoria pe Ilie Oană!

Flacăra Moreni are ca obiectiv victoria pe Ilie Oană!

Flacăra Moreni se va deplasa marți, 12 septembrie, la Ploiești, pentru a juca faza a

Cetatea Târgoviște 1396 urcă în clasament!

Cetatea Târgoviște 1396 urcă în clasament!

Străjerii au urcat pe locul 2 în clasamentul Ligii a 6-a după ce au învins

FCU Craiova a venit, a dat 9 și-a plecat…

FCU Craiova a venit, a dat 9 și-a plecat…

Echipa lui Mititelu (Liga 4 Dolj) a poposit în județul nostru pentru un amical cu

Chindia a întâlnit azi Ripensia Timișoara, o echipă de tradiție a fotbalului românesc

Chindia a întâlnit azi Ripensia Timișoara, o echipă de tradiție a fotbalului românesc

Chindia a întâlnit azi Ripensia Timișoara, o echipă de tradiție a fotbalului românesc, având în

MINIFOTBAL: Young Boys Târgoviște a jucat de la egal la egal cu campioana României!

MINIFOTBAL: Young Boys Târgoviște a jucat de la egal la egal cu campioana României!

Young Boys, o echipă de târgovișteni recent înființată, a întâlnit marți, 5 septembrie, într-un amical