Muntenia News | Homepage

Razbunare sau avertisment?

👤Scris de Gica Petrescu 🕔20.Mar 2014 Citit de 176 ori Sursa: ZIARDAMBOVITA

Doua masini de lux din Targoviste au fost vandalizate tragandu-se peste 20 de focuri cu un pistol de AIRSOFT. Linistea unui cartier din Targoviste a fost tulburata de mai multe impuscatruri noaptea trecuta. Doua masini de lux au fost vandalizate intr-un cartier din Targoviste. Cel mai probabil, autorii au folosit un pistol de AIRSOFT, spun politistii cu care au spart geamurile celor doua masini. Proprietarii, doi frati, spun ca nu au nimic de impartit cu nimeni. Politistii i-au identificat pe autori si ii cauta pentru a-i audia. Doi frati s-au trezit cu geamurile sparte la masini. Ei spun ca un vecin a vazut doi indivizi care au tras mai bine de 20 de focuri: “Niciodata nu am avut de impartit nimic cu nimeni. Prin absurd si daca aveam ceva de impartit de ce nu au venit la mine si nu sa imi distruga masina. Asta este orasul o sa ajungem sa ne omoram intre noi si sa tragem cu pistoalele”, a afirmat unul dintre proprietari. “A venit un vecin la usa si ne-aspus sa iesim repede ca s-atras in masini. Am coborat si am vazut care este problema. Se zice ca ar fi niste baieti din cartier. Cartierul este mic si ne cunoastem”, a afirmat tatal proprietarului masinii vandalizate. “Dupa spusele vecinului cica s-au tras vreo 20 de focuri. Copiii mei nu au nimic de impartit cu nimeni si nici cu acesti indivizi banuiti. In Targoviste nu se mai poate sa stai. Nu sa se ia masuri”, a declarat mama proprietarilor de masini. Mai multe echipe de politisit si criminalisti au sosit la fata locului si din primele cercetari se pare ca autorii au foslosit o arma de air-soft, neletala. in urma audierii martorilor, oamenii legii i-au identificat si pe autori: “Pe raza municipiului Targoviste doua autoturisme au fost avariate, posibil prin folosirea unei arme neletale, nesupusa autorizarii probabil un pistol de AIRSOFT. Politistii au deschis o ancheta in acest caz pentru a stabili toate imprejurarile in care s-a produs acest eveniment”, a afirmat subinsp. Alexandra Niculae, purtator de cuvant IPJ Dambovita. Oamenii legii au deschis un dosar penal de distrugere si incearca acum sa stabileasca cu exactitate ce a provocat acest incident.

Suspectii care au vandalizat cu 20 de focuri de arma masinile de lux, dusi la audieri

Cei doi tineri care au vandalizat cele doua autoturisme au fost prinsi marti de dimineata de politisti. Suspectii in varsta de 22 si 24 de ani nu au vrut sa recunoasca fapta, insa oamenii legii ii audiaza. Ei se ascundeau la niste prieteni. Oamenii legii iau adus la sediul Politiei din Targoviste. Din primele cercetari se poare ca doar unul a tras cu o arma de airsoft in cele doua autoturisme, iar celalalt a fost complicele sau. Cei doi sunt acum audiati si vor fi cercetati pentru infractiunea de distrugere.

Articole Similare

Transferoviar Călători retrage trenurile de pe ruta Târgovişte – Pietroşiţa

Transferoviar Călători retrage trenurile de pe ruta Târgovişte – Pietroşiţa

Compania privată Transferoviar Călători nu va mai opera pe ruta Târgovişte – Pietroşiţa, începând cu

Inspectorii Gărzii de Mediu, în grevă, după ce ministerul de resort a refuzat dialogul

COMUNICAT DE PRESĂ Datorită acţiunii spontane de protest din data de 14 martie 2017, prin

Final de şedință la PSD! Decizie în cazul lui Alexandru Oprea

Final de şedință la PSD! Decizie în cazul lui Alexandru Oprea

BPJ al PSD Dambovița a tranşat în această seară finalul scandalului din organizație. Deşi în

CONPET S.A. Ploieşti organizează licitatii cu strigare, pentru vanzare de material tubular

CONPET S.A. Ploieşti organizează licitatii cu strigare, pentru vanzare de material tubular

CONPET S.A. Ploieşti organizează licitatii cu strigare, pentru vanzare de material tubular depozitat si material  tubular

Protecţia Consumatorului Dâmboviţa: „Oamenii nu fac diferența între shopping online și cel offline”

Protecţia Consumatorului Dâmboviţa: „Oamenii nu fac diferența între shopping online și cel offline”

15 martie este Ziua Mondiala a Drepturilor Consumatorilor, zi care marchează aducerea la cunoștiința publică