Muntenia News | Homepage
Prea pitici pentru fotbalul mic

Prea pitici pentru fotbalul mic

👤Scris de Maria Radu 🕔20.Iul 2013 Citit de 121 ori Sursa: OBIECTIV-ONLINE

Sezonul competitional 2013-2014 a inceput miercuri pentru Dunarea Ciocanesti. Formatia antrenata de catre Aurel Jecu a intalnit pe teren propriu, in Cupa Romaniei, pe FC Voluntari. Ilfovenii s-au impus cu scorul de 10-1. Gazdele s-au prezentat jalnic in fata unui adversar care nu a venit la plimbare.

Diferenta de valoare era clara si nu trebuia confirmata. Ceea ce doare cel mai mult este ca fotbalul calarasean este cat se poate de slab. Venus Independenta in 2012 si Dunarea Ciocanesti in 2013 au demonstrat ca nu sunt capabile sa se lupte cu echipele din Liga a 3-a. Sportul Studentesc II si FC Voluntari sunt formatii modeste, sub ceea ce reprezinta Dunarea Calarasi la momentul actual. Victoria Chirnogi trebuia sa mearga in Ialomita, la Cocora, dar a preferat sa se retraga din competitie.

In fotbalul calarasean se petrec multe schimbari in aceasta vara. Inainte Modelu a renuntat la Marius Paun si l-a numit ca antrenor principal pe Virgil Bogatu (foto). Acesta a antrenat ultima oara la Dunarea Calarasi, iar in aceasta vara i s-a propus postul de vicepresedinte al clubului. Aflat in relatii reci cu presedintele Costica Stefan, a preferat sa plece din curtea stadionului. Chirnogi, echipa ce va fi bagata de Cataros in Liga Tractoristilor in ciuda bunului simt si a prevederilor regulamentare, era anuntata drept marea favorita a campionatului judetean.

Numai ca lucrurile nu sunt tocmai grozave. Jucatorii nu sunt de acord cu noile conditii financiare si prefera sa se transfere la alte cluburi. De exemplu, Dragos Bidirean are de ales intre CS Tunari si CSM Oltenita. Tot la olteniteni ar putea ajunge si Marius Radu – Saxon, acesta aflandu-se in tratative avansate cu primarul Petre Tone. La Oltenita a mai ajuns si Marian Baicu, cel care a evoluat ultima oara la Victoria Chirnogi. De asemenea, o serie de jucatori importanti de la Steaua Radovanu ar putea ajunge si ei la formatia antrenata de catre Florica Mihaila.

Articole Similare

Flavian Tarta: ,,Am ratat cu seninatate"

Flavian Tarta: ,,Am ratat cu seninatate"

(foto caon.ro)Sorin Anghel. Dunarea Calarasi a debutat cu stangul in 2015. Echipa de futsal a

Handbal / Batuti pe toate fronturile

Handbal / Batuti pe toate fronturile

HCM Constanta-Dunarea Calarasi (foto cugetliber.ro)Sorin Anghel. Federatia Romana de Handbal. Abreviat, se scrie FRH. Cand

Cupa CoryGym la tenis de masa si-a stabilit castigatorii editiei a II-a

Cupa CoryGym la tenis de masa si-a stabilit castigatorii editiei a II-a

Sambata, 29 noiembrie 2014, a avut loc editia a II-a a Cupei Corygym la tenis

Cristodor: ,,Sustinem sportul si performanta"

Cristodor: ,,Sustinem sportul si performanta"

Miercuri, 12 noiembrie, consilierii locali si judeteni ai PSD Calarasi au facut o vizita Scolii

Handbal / Calarasiul pe locul I, peste Baia Mare

Handbal / Calarasiul pe locul I, peste Baia Mare

Ziua de 5 noiembrie 2014 va ramane mereu in inimile calarasenilor. La aceasta data Dunarea