Muntenia News | Homepage
Prea pitici pentru fotbalul mic

Prea pitici pentru fotbalul mic

👤Scris de Maria Radu 🕔20.Iul 2013 Citit de 95 ori Sursa: OBIECTIV-ONLINE

Sezonul competitional 2013-2014 a inceput miercuri pentru Dunarea Ciocanesti. Formatia antrenata de catre Aurel Jecu a intalnit pe teren propriu, in Cupa Romaniei, pe FC Voluntari. Ilfovenii s-au impus cu scorul de 10-1. Gazdele s-au prezentat jalnic in fata unui adversar care nu a venit la plimbare.

Diferenta de valoare era clara si nu trebuia confirmata. Ceea ce doare cel mai mult este ca fotbalul calarasean este cat se poate de slab. Venus Independenta in 2012 si Dunarea Ciocanesti in 2013 au demonstrat ca nu sunt capabile sa se lupte cu echipele din Liga a 3-a. Sportul Studentesc II si FC Voluntari sunt formatii modeste, sub ceea ce reprezinta Dunarea Calarasi la momentul actual. Victoria Chirnogi trebuia sa mearga in Ialomita, la Cocora, dar a preferat sa se retraga din competitie.

In fotbalul calarasean se petrec multe schimbari in aceasta vara. Inainte Modelu a renuntat la Marius Paun si l-a numit ca antrenor principal pe Virgil Bogatu (foto). Acesta a antrenat ultima oara la Dunarea Calarasi, iar in aceasta vara i s-a propus postul de vicepresedinte al clubului. Aflat in relatii reci cu presedintele Costica Stefan, a preferat sa plece din curtea stadionului. Chirnogi, echipa ce va fi bagata de Cataros in Liga Tractoristilor in ciuda bunului simt si a prevederilor regulamentare, era anuntata drept marea favorita a campionatului judetean.

Numai ca lucrurile nu sunt tocmai grozave. Jucatorii nu sunt de acord cu noile conditii financiare si prefera sa se transfere la alte cluburi. De exemplu, Dragos Bidirean are de ales intre CS Tunari si CSM Oltenita. Tot la olteniteni ar putea ajunge si Marius Radu – Saxon, acesta aflandu-se in tratative avansate cu primarul Petre Tone. La Oltenita a mai ajuns si Marian Baicu, cel care a evoluat ultima oara la Victoria Chirnogi. De asemenea, o serie de jucatori importanti de la Steaua Radovanu ar putea ajunge si ei la formatia antrenata de catre Florica Mihaila.

Articole Similare

Pauza fara jocuri de verificare

Pauza fara jocuri de verificare

Liga I la futsal va debuta la sfarsitul saptamanii viitoare. La fel ca anul trecut,

O saptamana pana la debutul in Liga

O saptamana pana la debutul in Liga

Sorin Anghel. Handbalul s-a despartit de Clubul Sportiv Municipal. Cinste celor care au facut tot

Liga Nationala – masculin – program competitional

Liga Nationala – masculin – program competitional

Vizualizari total Vizualizari astazi

Petrescu, ,,Mourinho" de Calarasi

Petrescu, ,,Mourinho" de Calarasi

Inainte Modelu a castigat tot ce era de castigat la nivel de seniori in sezonul

FC Progresul Calarasi, campioana la Braila!

FC Progresul Calarasi, campioana la Braila!

Desprinsa din Portul Calarasi, FC Progresul Calarasi, echipa de juniori D, patronata de Bogdan Leu