Muntenia News | Homepage

Aurel Nicolae invins de omogenitatea echipei create de Dragos Coman la Calarasi

👤Scris de Bianca Serban 🕔04.Apr 2014 Citit de 330 ori Sursa: OBIECTIV-ONLINE

Evenimentul organizat saptamana trecuta de Miscarea Populara Calarasi, la care au participat membri ai conducerii centrale, in frunte cu Elena Udrea, s-a dorit initial a fi un prilej pentru prezentarea deputatului Aurel Niculae in calitatea sa de nou membru al organizatiei dar si ca viitor presedinte al acesteia. Lucrurile au luat insa o alta turnura.

In timpul intalnirii, cei de la Bucuresti au ezitat sa anunte, cu subiect si predicat, daca Aurel Nicolae va fi noul presedinte al organizatiei judetene, desi toata lumea astepta asta, doar la intrebarile insistente ale presei au confirmat, cu jumatate de gura, ca lui Aurel Niculae i s-a propus presedintia.

Convinsa de emulatia popularilor calaraseni din jurul lui Dragos Coman si nedorind sa strice atmosfera de la Calarasi, Elena Udrea s-a razgandit si a decis sa ii ofere deputatului Aurel Niculae o alta functie. A dorit astfel sa evite pericolul ca tot ce s-a construit pana acum sa se destrame din cauza nemultumirilor create de impunerea unui presedinte din afara. Astfel ca, miercuri, presedintele Miscarii Populare, Eugen Tomac, a venit la Calarasi sa anunte ca Dragos Coman ramane presedinte iar Aurel Niculae va fi secretar executiv regional urmand sa coordoneze activitatea organizatiilor din zona Sud Muntenia.

Deputatul Nicolae a trebuit sa se recunoasca invins, in dorinta sa de a prelua sefia organizatiei calarasene, de suportul neconditionat de care se bucura Dragos Coman si pe care l-au sesizat si Elena Udrea si Eugen Tomac.

,,In momentul in care am venit in PMP, am venit sa construiesc. Bucurestiul avea o anumita evidenta asupra activitatii organizatiilor judetene. S-a luat acea decizie de numire a mea pe Organizatia Calarasi, la nivelul acelor informatii care nu erau atunci nici procesate, nici evidentiate. In momentul in care am venit la Calarasi vineri si am vazut echipa, am si spus ca nu am venit sa distrugem nimic, ci am venit sa construim. Va spun la modul serios, nu am vazut in 20 de ani de politica, niciodata, si nu am avut in preajma mea un grup de oameni atat de uniti cum are Dragos Coman la Calarasi pentru care sincer ii felicit si le respect consecventa si dorinta de a face ceva. Am decis sa lasam echipa de la Calarasi sa-si faca treaba pana la capat.”, a declarat Aurel Nicolae.

Desi a simtit ca nu este dorit la Calarasi, in fruntea organizatiei, Nicolae vrea totusi sa candideze pentru presedintia partidului, probabil pentru a nu aparea infrant definitiv de un ,,pusti” ca Dragos Coman. Provocarea pe care i-a aruncat-o acestuia de a candida amandoi pentru scaunul de presedinte a contat mai mult la capitolul artistic, in realitate, o provocare va fi chiar pentru deputat sa reuseasca sa isi adune sustinatori in partid.

,,Da, voi candida la conducerea Organizatiei Calarasi, mi se pare o competitie si il provoc pe colegul meu, Dragos Coman, la aceasta competitie. Fie ca cel mai bun sa castige. Daca voi fi sau daca va fi un singur candidat vom vedea, dar cu siguranta voi candida pentru ca vin de la un partid unde de foarte multi ani nu a fost decat un singur candidat la functia de presedinte. Cine castiga nu va fi decat felicitat si sprijinit.”, a afirmat deputatul Nicolae.

Presedintele interimar al PMP Calarasi, Dragos Coman, i-a facut jocul noului sau coleg si a anuntat ca va candida si el, desi, este mai mult decat evident ca acesta s-a impus deja ca lider la Calarasi, alegerile urmand a fi o simpla formalitate pentru Coman. ,,Raspunsul meu este in aceeasi linie cu cel al domnului deputat. Bineinteles ca o sa candidez pentru aceasta pozitie, mai ales ca noi am facut toate proiectele pentru 2016. E adevarat ca este un test foarte important, vom incerca sa luam cele mai bune rezultate dar si daca nu vor fi cele mai bune rezultate, asta nu inseamna ca vom renunta la aceasta constructie si la aceasta lupta politica, oricum, cu siguranta voi candida.”

Articole Similare

Dan Drăgulin, președinte PNL: „Așa cum mă cunosc eu pe mine, și unii dintre voi mă cunoașteți, nu am mințit și nu mint, nu-mi stă în…

Dan Drăgulin, președinte PNL: „Așa cum mă cunosc eu pe mine, și unii dintre voi mă cunoașteți, nu am mințit și nu mint, nu-mi stă în…

Președintele PNL și primarul municipiului Călărași, Daniel Drăgulin, a avut o contrareplică la declarațiile președintelui

Roxana Pațurcă, reconfirmată ca vicelider al grupului PSD din Senatul României

Roxana Pațurcă, reconfirmată ca vicelider al grupului PSD din Senatul României

Senatoarea Roxana Pațurcă a fost reconfirmată ca vicelider al grupului PSD în Senatul României și

Ciprian Pandea, președinte PSD: „Eu pe Filipescu l-am apreciat pentru că avea cuvânt. Cu părere de rău, Drăgulin nu are!”

Ciprian Pandea, președinte PSD: „Eu pe Filipescu l-am apreciat pentru că avea cuvânt. Cu părere de rău, Drăgulin nu are!”

În urmă cu câteva săptămâni, președintele PNL Călărași, Daniel Drăgulin, a comentat convocarea ședinței extraordinare

Comunicat/PSD Călărași salută alocarea de fonduri pe PNDL 2 pentru județul Călărași

Comunicat/PSD Călărași salută alocarea de fonduri pe PNDL 2 pentru județul Călărași

Organizația județeană a PSD Călăraşi informează că suma totală a finanțării obiectivelor și proiectelor aprobate

Deși nu a venit la Călărași pentru „cazul Iliuță”, Ludovic Orban spune că știe despre ce este vorba și orice derapaje viitoare vor fi…

Deși nu a venit la Călărași pentru „cazul Iliuță”, Ludovic Orban spune că știe despre ce este vorba și orice derapaje viitoare vor fi…

Prezent la Călărași la sfârșitul săptămânii trecute pentru a participa la o întâlnire cu membrii